Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Nozomi
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Nozomi-silmälasit

Ruotsalaiset ovat tunnetusti luovia, sen osoittavat Ikea ja H&M. Mutta pohjoismainen kuningaskunta on jonkin aikaa asettanut standardin toisellakin alalla: silmälaseissa. Ja tietenkin on olemassa tuotemerkki, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Nozomi on nuorekkaan ja trendikkään kulttuurin huipentuma. Se tarjoaa muodikkaita silmälaseja edulliseen hintaan. Nozomi-silmälasien valmistuksessa keskitytään myös loistavaan työtaitoon ja vankkoihin materiaaleihin. Tämä antaa malleille ainutlaatuisen tyylin ja käyttömukavuuden. Inspiroidu uusimmasta ruotsalaistrendistä ja ole etunenässä käyttämässä tätä uutta silmälasituotemerkkiä.

Yksilöllisyys, luonne ja tyyli - se on Nozomi! Ruotsalainen riippumaton tuotemerkki tuo Tukholman ja Kööpenhaminan muotitrendit Saksaan. Nykyinen silmälasimallisto sisältää erittäin paljon erilaisia värejä, materiaaleja ja muotoja. Perinteisten silmälasien lisäksi Nozomi tarjoaa myös uusia, uniikkeja ja persoonallisia malleja. Yksinkertaiset kullanvärisestä metallista valmistetut kehykset tai leveät muovikehykset sopivat kaikille. Metallikehykset ovat erityisen huomiota herättävät. Värien ja kuvioiden laaja tarjonta tekee näistä malleista todellisen katseenvangitsijan. Tyylin ja leikkisyyden yhdistelmä, joka luo uusia trendejä silmälasien maailmassa. Nozomi-silmälasit tarjoavat uusimpia trendejä Pohjois-Euroopasta houkuttelevaan hintaan. Miten voit valita, kun vaihtoehtoja on niin paljon?

Reseptiarvot ovat silmälasireseptissäsi tai voit tilata ajan näöntarkastukseen Mister Spexin optikkokumppanin luona omalla alueellasi. Mister Spexin verkkokaupasta voit tilata alennuskuponkeja näöntarkastukseen. Saat tuotteesi ilmaisella kotiinkuljetuksella muutaman päivän sisään tilauksen tekemisestä. Haluatko lisätietoa? Hanki sitten Nozomi-silmälasit, jotka luovat trendejä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.