Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Oxydo
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

1

Oxydo Silmälasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Osta Oxydo-silmälasit verkosta

Oxydo-tuotemerkki edustaa innovaatiota ja epäsovinnaisuutta. Nykyinen Oxydo-silmälasimallisto on äärimmäisen monipuolinen. Se sisältää useita eri tyylejä retrosta moderniin. Monet malliston kehyksistä sisältävät niin sanotun "porrastetun saranan", joka osoittaa todellista yksityiskohtaan paneutumista. Aikaansa seuraavat henkilöt, jotka haluavat erottua joukosta, tutustuvat ehdottomasti tähän tuotemerkkiin.

Mister Spexin verkkokauppa tarjoaa Oxydo-silmälaseja. Oxydo-silmälasimallisto on klassinen, mutta sillä on myös omat erityiset vivahteensa. Esimerkkinä tästä on malli X 427 FZL, joka on todellinen katseenvangitsija punertavan tummanruskean ja turkoosin värimaailmansa ansiosta. Muissa tämän malliston malleissa on hillityt värisävyt, esimerkiksi mustat ja ruskean eri sävyt. Kehysten valmistusmateriaali vaihtelee metallista muoviin ja kehysmuodoista mainittakoon ovaali, suorakulmainen ja klassinen wayfarer.

Jos et tiedä omia vahvuuksiasi, voit varata ilmaisen näöntarkastuksen Mister Spexin verkkokaupasta. Ilmaisen näöntarkastuksen suorittaa joku Mister Spexin yli 300 optikkokumppanista. Oxydo-silmälaseja ja tilaamista koskeviin kysymyksiin vastaa Mister Spexin asiantunteva asiakaspalvelutiimi ilmaiseksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.