Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Paul Smith

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Paul Smith
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Paul Smith -silmälasit Mister Spex Suomesta

Englantilainen muotisuunnittelija Paul Smith on saavuttanut hyvän maineen rohkeiden ja tyylikkäiden asusteiden suunnittelijana. Paul Smith -silmälasimallisto antaa tyylikästä särmää muotisuunnittelijan asustemallistoon moderneilla kehyksillä ja peililinsseillä. Paul Smith -silmälasimallisto on valmistettu Italiassa. Sen look on minimalistinen ja yleensä epätavallinen ja innovatiivinen. Mallistossa on käytetty rohkeasti eri muotoja, kuvioita ja värejä.

Paul Smith -silmälasimallisto on suunniteltu tietoisesti nuorekkaaksi ja uniikiksi. Paul Smith -silmälasit piristävät ihanasti asua rohkeilla sävyillään. Mallisto sisältää jännittävän valikoiman läpikuultamattomia ja läpikuultavia kehyksiä. Kehysten raidoilla, sävytyksillä ja kuvioilla tämä ainutlaatuinen mallisto on täydellinen valinta niille, jotka seuraavat uusimpia trendejä.

Hanki Paul Smith -look nopeasti ja helposti tilaamalla kehykset Mister Spexin kotisivulta. Tilaus sisältää laadukkaat linssit ja tarjoamme myös helpon ja kätevän palautusoikeuden. Kaikissa linsseissämme on UV-suoja, kovapinnoite ja heijastamaton pinta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.