Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Persol Glasses
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Persol Silmälasit

(52)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 52/52

Persol-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Italialainen Persol Eyewear alkoi valmistaa urheilu- ja pilottilaseja jo vuonna 1917. Persolin insinöörit ja suunnittelijat ovat keskittyneet laatuun ja turvallisuuteen aivan alusta lähtien. Tämä filosofia näkyy myös sanassa "Persol": se tulee sanoista "per il sole", mikä tarkoittaa sanatarkkaan "aurinkoa varten". Persol jatkaa tekniikkojensa ja teknologiansa kehittämistä vielä tänä päivänä. Testaajat lähetetään erämaahan ja vuoristoihin haastamaan Persol-silmälasit äärirajoille. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi Persol on yksi maailman merkityksellisimmistä silmälasien ja aurinkolasien valmistajista.

Nykyinen Persol Eyewear -mallisto sisältää muovikehyksillä varustettuja persoonallisia retromalleja ja siroja kehyksiä, joissa on hienosti koristellut metallireunat. Kaikille Persol-malleille on yhteistä pehmeän kaarevat ja herkät muodot, jotka luovat hillityn ja elegantin ilmeen kaikille kasvoille. Persol 2895V on ajaton ja kaunis malli, jossa on pehmeän aaltoilevat muodot. Näissä Persol-silmälaseissa yhdistyvät viimeisimmät tuotantotekniikat ja klassinen italialainen design. Persol 2332V -mallista huokuu kuitenkin modernia teknologiaa sen hienostuneiden metallisten puolikehysten ansiosta.

Suosittelemme, että tutustut kasvojen muotoja koskevaan oppaaseemme selvittääksesi, mitkä Persol-silmälasit sopivat sinulle parhaiten. Valitse sitten oma suosikkimallisi ja sovita sitä verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme.

Kaikkiin silmälasitilauksiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus, joten voit vaihtaa silmälasit tai saada rahasi takaisin, jos et ole täysin tyytyväinen. Mitä siis odotat? Osta Persol-silmälasisi Mister Spexistä jo tänään!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.