Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Polaroid
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Polaroid Silmälasit

(51)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 51/51

Polaroid-silmälasit Mister Spexistä

Mister Spexin Polaroid-silmälasimallisto tarjoaa upean valikoiman tyylikkäitä silmälaseja, jotka on luotu käyttäen laadukkaita linssejä ja miellyttävän muotoisia kehyksiä. Kansainvälisesti tunnettu Polaroid-tuotemerkki on erikoistunut luomaan reseptilinssejä, aurinkolaseja, harvinaisia kehysmuotoja ja clip on -silmälaseja. Uusin muodikas Polaroid-mallisto on myynnissä Mister Spexin verkkokaupasta.

Mister Spexin Polaroid-silmälasimalliston mallit ovat tyylinsä puolesta hyvin erottuvia: niissä on neliönmuotoiset kehykset ja kaarevat aisat. Mallisto sisältää upean värivalikoiman, ja jokaisessa Polaroid-mallissa on tuotemerkin logo sivulla. Tämä mallisto vetoaa sekä miehiin että naisiin, jotka haluavat saada sivistyneen ja elegantin ilmeen, joka sopii varmasti jokaiseen tyyliin. Mister Spexin virtuaalisen sovituspalvelun ansiosta omien kasvojesi muotoon ja omaan makuusi sopivien silmälasien löytäminen on helppoa. Laadukkaat linssit sisältävät UV-suojan, kovapinnoitteen ja heijastamattoman pinnan.

Tilaamalla Polaroid-silmälasit Mister Spexistä saat ainutlaatuista palvelua, nopean Posti:n kautta tehtävän toimituksen, jota voit seurata, sekä kätevän 30 päivän palautusoikeuden Euroopan suosituimmasta verkko-optikkoliikkeestä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.