Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Prada
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Prada Silmälasit

(58)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 58/58

Prada-silmälasit

Italialaisen luksusmerkki Pradan uusimmat silmälasitrendit tarjoavat erottuvan Prada-tyylin. Prada erikoistui alkuaikoina nahkatuotteisiin, ja on nyt laajentanut toiminta-aluettaan kaikkiin muodin osa-alueisiin. Prada-silmälasit ovat saavuttaneet nopeasti aseman yhtenä markkinoiden tyylikkäimpänä tuotemerkkinä. Silmälasit ovat saaneet suosiota ympäri maailman niiden elegantin estetiikan ja tyypillisen Prada-designin ansiosta.

Tämä on sinun valintasi, jos silmälasit ovat mielestäsi paljon muutakin kuin näön korjaukseen käytettävä asuste. Uusi Prada-silmälasimallisto nostaa muodikkaat silmälasit uudelle tasolle. Prada-mallisto sisältää jokaiseen tyyliin sopivia malleja perinteisistä suorakulmaisista ovaaleihin linsseihin ja erottuviin uusiin keksintöihin. Trendikkäät väriyhdistelmät sopivat elämänmyönteisille käyttäjille. Prada on loistava valinta, jos haluat luoda ikioman Hollywood-tähti-ilmeesi! Mister Spexin Prada-silmälasimallisto sisältää perusteellisesti kokokehys- ja puolikehysmalleja sekä hengettömiä malleja.

Klassisen mutta muodikkaan ilmeen saat luotua PR 05LV 2AU1O1 -mallilla. Näiden ainutlaatuisten silmälasien ulospäin suuntautuneille sopivat kehykset ovat todella herkulliset. Kehysten ulkoreunat ovat kevyesti pyöristetyt luoden silmälaseille ominaisen elegantin ovaalin muodon. Kaksiväristen sankojen keskiosassa kulkee hopeanvärinen juova, ja sangoissa on kaiverrettu Prada-logo. Tästä "pradammaksi" silmälasit eivät enää muutu! Jos haluat vieläkin sokeeraavamman tyylin, tutustu malliin PR 19LV ZXJ1O1. Näissä Prada-silmälaseissa on vaaleasta tummansiniseen muuttuva värisävy ja trendikäs batiikkityylinen design. Sirot, hillityt ja huomiota herättämättömät kehykset ovat esimerkki pelkistetyn tyylikkäästä ilmeestä, jonka ainoastaan Prada taitaa. Nämä silmälasit sopivat kaikkiin asuihin, ja niistä on saatavilla useita jännittäviä värejä.

Oletko löytänyt täydelliset Prada-silmälasit? Sovita niitä verkossa tai anna meidän toimittaa ne kotiisi, jossa voit sovittaa niitä oikeasti. Jos et ole täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 30 päivän palautusoikeutta. Mister Spexissä asiointi on siis yhtä turvallista ja varmaa kuin fyysisessä optikkoliikkeessä asiointikin. Erona on, että Mister Spexissä voit tehdä ostoksesi kätevästi suoraan kotoa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.