Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Puma

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Puma
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

64

Puma Silmälasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Puma-silmälasit

Uusi Puma-mallisto on saapunut. Näissä kehyksissä yhdistyvät urheilumaailman design-vaikutukset sekä moderni kaupunkilaiselämäntyyli. Puma-malliston silmälasit sopivat täydellisesti aktiivisesta elämästä pitäville henkilöille, jotka arvostavat Puma-silmälasien innovatiivista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. Verkkokaupassamme on laaja valikoima Puman puoli- ja kokokehysmalleja. Mallien ilmaisuvoimaiset nimet, kuten Velvet, Puma Loop ja Harmony heijastavat Puma-silmälasien ilmeikästä luonnetta. Monien Puma-silmälasimalliston mallien sangoissa on jousisaranat, jotka mahdollistavat täydellisen istuvuuden.

Mister Spexin tarjoamista malleista erityisen suosittuja ovat sirot Puma-kehykset, kuten Puma Outcast ja Puma Tube. Molemmat malleista ovat miellyttävän kevyet, ja niiden dynaamisesti muotoillut sangat mahdollistavat upean istuvuuden kasvoilla. Nämä Puma-silmälasit sopivat täydellisesti käytettäväksi urheillessa.

Mister Spexin Puma-silmälasien hinta sisältää muovilinssit, joissa on heijastamaton pinta, naarmuuntumisenestopinnoite, puhdistusta helpottava pinnoite sekä täydellinen UV-suoja. Jos nämä linssit eivät täytä vaatimuksiasi, voit valita äärettömän ohuet linssit saadaksesi höyhenenkevyet silmälasit. Lisävalintana on SEIKOn itse puhdistuvat linssit. Nämä hydrofobiset linssit pysyvät kauemmin puhtaina mahdollistaen paremman ulkonäön ja selkeän näkökyvyn. Suojaa Puma-silmälasejasi niitä hetkiä varten, jolloin tarvitset niitä eniten.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi Puma-silmälaseihin, voit palauttaa ne 90 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.