15% alennusta maailman näkökyvyn päivän kunniaksi¹ - koodisi: LOVEYOUREYES
Ralph
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Ralph

(37)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 37/37

RALPH-silmälasit

Muotimerkki Ralph Laurenin tarina alkaa 1960-luvulta, jolloin nuori muotisuunnittelija toi markkinoille räväkät Polo-solmionsa. Ne saavuttivat välitöntä suosiota, ja niitä seurasi kattava miesten vaatemallisto. Ralph Lauren on kuvaillut itseään seuraavasti: “En ole muodinmukainen. Olen muodinvastainen. En halua kuulua siihen maailmaan. Se on liian hetkellinen. Se ei ole koskaan vaikuttanut minuun. Haen pitkäaikaisuutta, ajattomuutta ja tyyliä - en muotia.”

Tästä huolimatta amerikkalainen, jonka oikea nimi on Ralph Lifshitz, on yksi maailman vaikutusvaltaisimpia muotisuunnittelijoita. Hänen vuoden 1971 naisten mallistonsa inspiraationa oli hänen vaimonsa, joka muistutti häntä Katharine Hepburnista. Hän suunnitteli rohkean naisten malliston, joka sisälsi perinteisiä miesten paitoja, joissa oli selkeän naisellinen tyyli. Ralph Lauren on myös huomattava hyväntekijä, joka tukee AIDSin ja syövän tutkimusta. Vuonna 1999 tuotiin markkinoille trendikkäämpi ja nuorekkaampi RALPH-mallisto.

Se on suunnattu "Lauren-naisen tyttärelle", itsevarmalle ja tyylitietoiselle 16–25-vuotiaalle naiselle. RALPH by Ralph Lauren -malliston moderneissa malleissa yhdistyvät jännittävät trendit ja ajaton tyyli. Mister Spexin RALPH-silmälasimallisto sisältää useita upeita värejä ja modernia estetiikkaa selkeän eleganttiin Ralph Lauren -tyyliin. Tutustu punertavan tummanruskeaan 0RA 7021 601 -malliin tai moderniin 0RA 7023 541 -malliin. Selaa erilaisia malleja. Käytä 360 asteen näkymää tarkastellaksesi silmälaseja joka kuvakulmasta. Auttaaksemme sinua tekemään valintasi tarjoamme oppaan, joka sisältää kaikille kasvojen muodoille sopivia tyylejä. Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, voit sovittaa silmälaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Räätälöi uudet RALPH-silmälasit omien tarpeidesi perusteella syöttämällä reseptisi tärkeät tiedot. Voit lisätä myös muita ominaisuuksia kuten itsestään tummuvat linssit muuttaaksesi RALPH-silmälasit RALPH-aurinkolaseiksi auringon paistaessa!

Lisätietoa tilaamisesta ja toimituksesta löydät kotisivumme apuosiosta. RALPH-mallistomme lisäksi verkkokaupassamme on useita silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo