Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Ryan Belluni
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Ryan Belluni Silmälasit

(2)

Näytä tuotteet välillä 1 - 2

Ryan Belluni -silmälasit

Ruotsi on noussut kansainvälisen muodin kuumaksi paikaksi kuin tyhjästä. Muotitrendit syntyvät nykyään muuallakin kuin muodikkaissa kaupungeissa New Yorkissa, Pariisissa ja Milanossa. Ne syntyvät nykyään myös Göteborgissa ja Tukholmassa. Ruotsalaismerkki Ryan Belluni on ehdottomasti ollut mukana hankkimassa tätä valta-asemaa. Jokseenkin epäruotsalainen nimi on kunnianosoitus italialaiselle Bellunon maakunnalle, jotka kutsutaan myös lasilaaksoksi sen lukemattomien silmälasivalmistajien vuoksi.

Ryan Belluni tunnetaan ajattomista designeistaan, yksityiskohtaisuudestaan ja poikkeuksellisen hyvästä laadustaan...ja miten laajan tuotevalikoiman tämä mallisto tarjoaakaan. Mallistossa on vaikuttava muodostelma värejä ja muotoja jokaiseen makuun. Ryan Belluni on omaksunut muodin sen kaikissa muodoissa. Mallien väri vaihtelee perinteisestä mustasta voimakkaan punaiseen. Ainutlaatuiset design-yksityiskohdat kuten hillityt cut-out-kuviot, kudosyksityiskohdat tai jännittävät värien ja materiaalien yhdistelmät tekevät näistä malleista aivan omaa luokkaansa.

Minkä tahansa Ryan Belluni -mallin sitten valitsetkin, voit olla täysin varma siitä, että se on koottu huolellisesti ja ammattitaitoisesti laadukkailla materiaaleilla. On melkein sanomattakin selvää, että kaikissa Ryan Belluni -malleissa on täydellinen istuvuus loistavaan hintaan. Ryan Belluni -malleissa yhdistyvät kaikki parhaat ominaisuudet ja se on todella legendaarinen ruotsalaismerkki!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.