Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tämän sesongin lookit

Silmälasitrendit kevät & kesä 2019

The Lennon Update

Pyöreät metallikehykset muistuttavat meitä ikonisista muusikoista ja luovat erityisen tunnelman tähän sesonkiin. Ota käyttöösi klassikot tai kokeile Windsor-kehyksiä joko pastillin sävyissä tai havanna-kuviossa.

Pääosassa värit

Kun kevät ja kesä näyttävät kauneimmat värinsä, on sinunkin aika valita uusi tyyli laseihisi. Toivota uusi vuodenaika tervetulleeksi läpikuultavuudella ja tuplasävyillä.

Kuvioiden juhlaa

Havanna- ja Tortoise-kuvioinnit sopivat niin miehille kuin naisillekin. Myös nämä kuviot ovat käyneet läpi muodonmuutoksen.


Silmälasitrendit kevät & kesä 2019

Fashion Weekin catwalk-luomukset on nyt saatavilla Mister Spexin kevään ja kesän 2019 valikoimasta. Esittelemme uusimmat silmälasitrendit kahdesti vuodessa. Mitä sinä odotat keväältä ja kesältä? Mikä on kuuminta muotia, mikä jää jäljelle ja mikä poistuu uusimmista trendeistä?

Tässä ovat kevään ja kesän silmälasitrendit.

Tulevina kuukausina hyppäämme takaisin hippien ja "flower powerin" valtakaudelle, ainakin uusimpien silmälasitrendien muodossa. Ikoniset Lennon-silmälasit ovat tulleet takaisin ja houkuttelevat luokseen uuden designin ansiosta. Toinen trendi koskee niin naisten kuin miestenkin laseja: kyseessä on läpikuultavat sävyt ja kehykset "colour blockingilla". Malleja katsottaessa voit tuntea kevään ja kesän keveyden ja ilmavuuden kasvoillasi. Jos haluat näyttää esimerkkiä, on aika ottaa käyttöön Havana- tai kilpikonnakuvioisilla kehyksillä. Nämä tutut kuviot tulevat nousemaan katseen vangitsijoiksi koko kevään ja kesän ajaksi.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.