Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Silmälasitrendit kevät/kesä 2018

Mister Spexillä

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Luovaan katumuotiin kuuluvat trendikkäät tuplasillat houkuttelevat nyt niin miehiä kuin naisiakin.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Läpinäkyvät kehykset ovat erittäin hienostuneet ja korostavat tämän trendin luonnollista lookkia.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Lasit, joissa on kauniin sinisiä sävyjä antavat lookin, joka kuljettaa sinut suoraan merelle.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

Kun naiset korostavat naisellisuuttaan kapeilla, metallisilla kehyksillä, miehet käyttävät pyöreitä tai ovaaleja kehyksiä, jotka tarjoavat ripauksen retrohenkeä.


Aurinkolasitrendit
kevät/kesä 2018

Mister Spexillä

Aurinkolaseihin

Silmälasitrendit kevät/kesä 2018 Mister Spexillä

Heti kun lämpötila alkaa taas nousta, on uusien trendien aika. Silmälasimaailma ei ole poikkeus: löydä kevään ja kesän 2018 uudet silmälasitrendit!

Mitä naiset käyttävät tällä kaudella

Merellisen tunnelman voit löytää naisten laseista sinisinä kehyksinä ja linsseinä. Muoti-intoilijat etsivät luonnollista lookkia, johon läpinäkyvät kehykset soveltuvat täydellisesti. Sporttisemman lookin saamiseksi voi valita tuplasillan tai metallikehykset. Naisellisempaan tyyliin taas sopii elegantimman kehykset.

Ja lasitrendejä miehille

Myös miehet saavat maistiaisen merellisestä tyylistä kauniiden sinisten värien siivittämänä. Keväällä ja kesällä yhdistetään arkinen katumuoti trendikkäiden ja kestävien tuplasillallisten lasien kanssa. Juuri nyt luonnollinen lookki on in myös miesten keskuudessa. Esimerkiksi läpinäkyvät kehykset edustavat tätä tyyliä rennolla asenteellaan. Ja mikäli haluat yhdistää modernia tyyliä retroon, voit tutustua pyöreisiin ja ovaaleihin miesten laseihin, paras sekoitus mennyttä ja tulevaa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.