Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Lasitrendit Syksy/Talvi 2017/18

Mister Spexillä

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Naiset pukeutuvat futuristisiin malleihin ja villeihin väreihin, kun taas miehet tekevät kunniaa 70-luvulle lämpimillä väreillä ja puukehyksillä.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Tämä kauden arki saapuu luonnollisissa väreissä. Sillä aikaa kun naiset urheilevat ylenpalttisen kevyissä muodoissa, miehet tekevät rohkean vedon yhtenäisellä tyylikkäällä muotoilulla.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Koristeelliset kehykset ja pehmeät värit korostavat naisia tällä kaudella.Klassiset silmälasit, joissa on harmaita sävyjä ja mielenkiintoisia materiaalisekoituksia luovat herrasmiehille nykyaikaisen toimistolookin.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

Näyttävät mustat lasit kissamaisilla ja kiiltävillä muodoilla.Naiset erottuvat tänä syksynä/talvena minimalistisella tyylillä, mikä yhdistää feminiinisyyden ja maskuliinisuuden. Miehet näyttävät rohkean puolensa läpinäkyvillä kehyksillä, joissa on metallia ja asetaattia.


Aurinkolasitrendit
Syksy/Talvi 2017/18

Mister Spexillä

Aurinkolaseihin

Lasitrendit Syksy/Talvi 2017/18

Mister Spexillä Päivät lyhenevät ja lämpöasteet putoavat -mutta tämä ei ole syy vaipua synkkyyteen! Uusi sesonki tuo uutta raikasta muotivirtausta, joka nostaa tunnelmaa ja saa sinut näyttämään tyylikkäältä. Löydä viileimmät lasiuutuudet syksylle ja talvelle 2017/18!

Naisten lasit tällä kaudella

Naisten laseissa tänä syksynä ja talvena on erityisen laaja valikoima. Jokainen tyylitietoinen nainen löytää juuri hänelle sopivan tyylin. Kurkista tulevaisuuteen missä läpinäkyvät kehykset johdattavat sinut futuristiseen maailmaan. Tee oma tyylisi yhdistämällä koristeelliset kuviot pehmeisiin herkullisiin väreihin. Ne, jotka pitävät arkisesta tyylistä ripauksella eleganssia löytävät täydelliset lasit luonnollisissa väreissä ja pilottimuodossa. Neljäs ja viimeinen trendi yhdistää feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tyylikkääksi adrogyynilookiksi, jossa korostuu kultaiset ja hopeiset yksityiskohdat sekä hyökkäävät kissan silmät.

Miesten lasit tällä kaudella

Tällä kaudella herrasmiehet matkaavat ajassa taaksepäin 70-luvulle puukehyksillä ja maanläheisillä väreillä. Harmaat selkeät kehykset tekevät bisnesslookin asetaatin ja metallin avulla. Uniformut inspiroivat kolmannen trendin oliivin ja khakin värit kontrastina tummille kehyksille. Minimalistit tulevat rakastamaan selkeitä malleja sekä hienostuneita värejä tänä syksynä/talvena.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.