Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Tämän sesongin lookit

Silmälasitrendit, syksy & talvi 2019/2020

Uudistettu Windsor

Meet the Roayls: nämä trendit tuovat Windsorin kehykset uudessa muodossa - puolikehykset, laaja valikoima erilaisia kuoseja tai look-a-like -kehyksiä.

60-luvun tuulahduksia

Tyylikkäät cat eye - ja browline-kehykset tuovat takaisin tuulahduksen 60-luvulta tänä syksynä ja talvena.

Ekstrasuurta tyyliä

Trendin motto? Isompi, parempi. Valikoimasta löytyy niin metallisia kuin muovisia kehyksiä ja kokoa myös löytyy.

Uudistunut pilottimalli

Uudet muotiulottuvuudet taattu: aviator-malli löytyy nyt entistä laajemmassa väriskaalassa ja neliön muotoisina perinteisen pilottimallin sijasta.


Silmälasitrendit, syksy & talvi 2019/2020

Muotia rakastavien sydän lyö varmasti kovemmin ainakin kahdesti vuodessa, kun muotitalot esittelevät tulevien sesonkien trendit. Uudet tyylit näkyvät myös kehyksissä – Mister Spex esittelee sinulle nyt syksyn ja talven 2019 trendit.

Syksyn ja talven kehystrendit

Tämän kauden silmälasimuodin inspiraatiota on haettu kuninkaalliselta suunnalta. Niin kutsuttu Windsor-kehys tulkitaan uudelleen: nyt kehyksiä löytyy useissa väreissä ja kuoseissa soveltuen nykyaikaiseen tyyliin. Kovassa suosiossa 60-luvulla olleet kehykset nousevat jälleen suureen suosioon - ja tämä on meistä erittäin mahtavaa. Esimerkkinä näistä suosituista malleista voimme mainita esimerkiksi cat eye -malliset metallikehykset tai Wayfarer- tai browline-kehykset. Rohkeat muoti-innokkaat löytävät ehdottomasti jotain syksyn kirjaimellisesti suureen trendiin sopivaa: isot muovista tai metallista valmistetut statement-lasit herättävät varmasti huomiota. Viimeisimpänä, mutta ei ollenkaan vähäisimpänä, aviator-kehykset ovat yksi tämän syksyn ja talven trendeistä. Kehysmuodin ikivihreä klassikko löytyy tälle sesongille vaaleanpunaisen ja kullan sävyissä. Perinteinen pisaramalli jätetään taakse, ja nyt klassikko löytyy neliön muotoisilla linsseillä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.