Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Silmälasitrendit Syksy/Talvi 2018/19

Mister Spexillä

Statement Pieces

Kantaa ottavat trendi lasit
Kantaa ottavat trendi lasit

Tällä kaudella haluamme näkyä! Naisten lasit tulevat suurilla logoilla ja punaisissa sävyissä. Miesten mallit ovat selvästi kantaa ottavat, leveät kehykset mustat kontrastivärit ja piloottilasit. Lisävarustemaailma ottaa uuden käänteen tänä vuonna!

Vintage
Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Retro, retro, retro! Menneiden aikojen muotiikonit inspiroivat yhä, naisille löytyy kuninkaallisia muotoja ja Cat-Eye malleja. Miehille pyöreitä muotoja lämpimissä väreissä.

Love of Details

Rakkaus yksityiskohtiin
Rakkaus yksityiskohtiin

Tämä trendi kiinnittää erityisesi huomiota yksityiskohtiin. Naisten laseissa kehysten yläosia on korostettu, ja aviaattori malli inspiroi yhä. Miesten lasit tulee monessa eri muodossa, metallikehyksissä ja tuplasilloilla.

Aurinkolasitrendit
Syksy/Talvi 2018/19

Mister Spexillä

Aurinkolasitrendit

Silmälasitrendit Syksy/Talvi 2018/19 fra Mister Spex

Nyt on se aika vuodesta, jolloin päivät tulevat lyhyemmiksi ja yöt pidemmiksi, mutta on myös aika, jolloin uudet trendit tuovat väriä jokapäiväiseen elämään! Tämän kauden trendit ovat selkeämpiä kuin koskaan ennen. Tsekka syksyn ja talven uudet silmä- ja aurinkolasitrendit 2018/19

Naisten silmälasitrendit

Kaikkien kauniiden syksyvärien hengessä, kauden kehykset tulee muunmuassa väreissä Red Pear ja Valiant Poppy.Syksyn valikoimasta löytyy kehyksiä suurilla logoilla ja koristeellisillä yksityiskohdilla, suosittuja Vintage malleja kuten Cat-eye ja Aviator ja paljon muuta.

Miesten silmälasitrendit

Tänä syksynä ja talvena miehet loistavat suurissa ja mustissa kehyksissä. Aviaattorit inspiroivat yhä ja sen klassiset piirteet näkyvät yhdistettynä moneen eri muotoon ja pehmeisiin materiaaleihin. Suuri osa kehyksistä ovat pyöreän muotoisia, syksyisissä väreissä. Metalliset kehykset tuplasillalla on yhä suosittu trendi.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.