Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nämä ovat tämän kauden uutuudet

Kevään & kesän silmälasitrendit 2020

Kun päivät pitenevät ja kevään merkit alkavat taas näkyä, on aika esitellä kevään uudet trendit. Esittelemme sinulle uudet suosikit!

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Tämä tyyli vie ajatuksemme ihaniin kesäiltoihin. Miten? Pyöreillä kuparisilla tai ruusukultaisilla metallikehyksillä auringon lasku näyttää vielä kauniimmalta. Myös tummemmat sävyt, kuten sini-harmaa, hopea tai musta ovat suosittuja tässä mallissa.

Metallic Twilight

Lisää kehyksiä

Beyond Frames
Beyond Frames

Beyond Frames

Nämä mallit poikkeavat tavallisista kehyksistä - ja ne on suunniteltu erityisesti lämpimiin kesäpäiviin: ihanan kevyet lasit, jotka valtaavat kesämuodin puolikehyksillä tai täysin kehyksettömillä malleilla. Kaikkia näitä täydentää vielä läpikuultavat kehykset tai sangat, tuoden oman ilmavan olemuksen laseihin.

Lisää kehyksiä

Angular Characters

Angular Characters

Esittelemme ylpeänä karkean kulmikkaat mallit. Metallikehykset, jotka eivät ole pyöreät eivätkä neliön muotoisetkaan herättävät kiinnostuksen monikulmaisella muodollaan.

Angular Characters

Lisää kehyksiä

Silmälasitrendit kevät & kesä 2020

Uusi sesonki tuo tullessaan uudet silmälasitrendit, jotka ovat todellisia katseen kääntäjiä hyvistä syistä.

Tämän sesongin trendit ovat täydellinen yhdistelmä eri elementtejä. Tarjolla on kehyksettömiä laseja sekä puolikehyksiä, kuin myös läpikuultavia malleja, jotka ovat kevyitä ja ilmavia kesällä käytettäväksi. Erityisiä niistä tekee vielä kuusi- tai kahdeksankulmainen muotoilu, joten jos olet ainutlaatuisten asusteiden ystävä, tässä on kehykset sinulle. Metalliset kehykset pinkin sekä muiden tummien sävyjen värisinä muistuttavat kauniista kesäöistä, jotka tuovat vuoden 2020 trendit yhteen täydellisesti.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.