Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Tämän sesongin lookit

Silmälasitrendit, syksy & talvi 2019/2020

Uudistunut pilottimalli

Uudet muotiulottuvuudet taattu: aviator-malli löytyy nyt entistä laajemmassa väriskaalassa ja neliön muotoisina perinteisen pilottimallin sijasta.

Ekstrasuurta tyyliä

Trendin motto? Isompi, parempi. Valikoimasta löytyy niin metallisia kuin muovisia kehyksiä ja kokoa myös löytyy.

60-luvun tuulahduksia

Tyylikkäät cat eye - ja browline-kehykset tuovat takaisin tuulahduksen 60-luvulta tänä syksynä ja talvena.

Uudistettu Windsor

Meet the Roayls: nämä trendit tuovat Windsorin kehykset uudessa muodossa - puolikehykset, laaja valikoima erilaisia kuoseja tai look-a-like -kehyksiä.


Silmälasitrendit, syksy & talvi 2019/2020

Muotia rakastavien sydän lyö varmasti kovemmin ainakin kahdesti vuodessa, kun muotitalot esittelevät tulevien sesonkien trendit. Uudet tyylit näkyvät myös kehyksissä – Mister Spex esittelee sinulle nyt syksyn ja talven 2019 trendit.

Syksyn ja talven kehystrendit

Tämän kauden silmälasimuodin inspiraatiota on haettu kuninkaalliselta suunnalta. Niin kutsuttu Windsor-kehys tulkitaan uudelleen: nyt kehyksiä löytyy useissa väreissä ja kuoseissa soveltuen nykyaikaiseen tyyliin. Kovassa suosiossa 60-luvulla olleet kehykset nousevat jälleen suureen suosioon - ja tämä on meistä erittäin mahtavaa. Esimerkkinä näistä suosituista malleista voimme mainita esimerkiksi cat eye -malliset metallikehykset tai Wayfarer- tai browline-kehykset. Rohkeat muoti-innokkaat löytävät ehdottomasti jotain syksyn kirjaimellisesti suureen trendiin sopivaa: isot muovista tai metallista valmistetut statement-lasit herättävät varmasti huomiota. Viimeisimpänä, mutta ei ollenkaan vähäisimpänä, aviator-kehykset ovat yksi tämän syksyn ja talven trendeistä. Kehysmuodin ikivihreä klassikko löytyy tälle sesongille vaaleanpunaisen ja kullan sävyissä. Perinteinen pisaramalli jätetään taakse, ja nyt klassikko löytyy neliön muotoisilla linsseillä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.