Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Superdry
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Superdry Silmälasit

(72)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/72

Osta Superdry-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Superdry niitti aluksi mainetta katumuodistaan, ja jatkaa nyt menestyskulkuaan uudella silmälasimallistolla. Brittimerkin silmälasit ja aurinkolasit luovat jo nyt trendejä. Muiden Superdry-tuotteiden lailla myös silmälaseissa yhdistyvät saumattomasti amerikkalainen vintage-tyyli ja japanilainen grafiikka. Nämä trendikkäät retrohenkiset silmälasit sopivat kaikkiin asuihin. Superdry tunnetaan metallin ja asetaatin käytöstä, mutta myös bambun, puun ja aidon nahan käytöstä. Monissa Supedry-kehyksissä on myös Japanissa valmistettu 7-lehtinen ruuvipesä, joka antaa kehyksille lisää vakautta.

Superdry-silmälasit on valmistettu yleensä muovista ja metallista, ja ne tekevät vaikutuksen uniikilla muotoilullaan. Värivaihtoehtoja ovat hillityt kilpikonnakuviot, ja kaikki kehykset soveltuvat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kehykset sopivat designinsa ja ulkonäkönsä ansiosta täydellisesti kaikkiin asuihin. Melkein kaikkiin malleihin voidaan sovittaa moniteholinssit. Tämä on tärkeää ikänäöstä kärsiville, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää yhtä mallia kaikkiin etäisyyksiin. Kehysten klassinen ja ajaton design ja ihastuttava yksityiskohtaisuus tekevät jokaisesta Superdry-kehyksestä erityisen.

Saat heihin yhteyden maanantaista perjantaihin kello 9-17.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.