Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Superdry

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Superdry
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Superdry Silmälasit

(67)

Osta Superdry-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Superdry niitti aluksi mainetta katumuodistaan, ja jatkaa nyt menestyskulkuaan uudella silmälasimallistolla. Brittimerkin silmälasit ja aurinkolasit luovat jo nyt trendejä. Muiden Superdry-tuotteiden lailla myös silmälaseissa yhdistyvät saumattomasti amerikkalainen vintage-tyyli ja japanilainen grafiikka. Nämä trendikkäät retrohenkiset silmälasit sopivat kaikkiin asuihin. Superdry tunnetaan metallin ja asetaatin käytöstä, mutta myös bambun, puun ja aidon nahan käytöstä. Monissa Supedry-kehyksissä on myös Japanissa valmistettu 7-lehtinen ruuvipesä, joka antaa kehyksille lisää vakautta.

Superdry-silmälasit on valmistettu yleensä muovista ja metallista, ja ne tekevät vaikutuksen uniikilla muotoilullaan. Värivaihtoehtoja ovat hillityt kilpikonnakuviot, ja kaikki kehykset soveltuvat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kehykset sopivat designinsa ja ulkonäkönsä ansiosta täydellisesti kaikkiin asuihin. Melkein kaikkiin malleihin voidaan sovittaa moniteholinssit. Tämä on tärkeää ikänäöstä kärsiville, koska se antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää yhtä mallia kaikkiin etäisyyksiin. Kehysten klassinen ja ajaton design ja ihastuttava yksityiskohtaisuus tekevät jokaisesta Superdry-kehyksestä erityisen.

Saat heihin yhteyden maanantaista perjantaihin kello 9-17.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.