Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Timberland

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Timberland
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Timberland Silmälasit

(27)

Näytä tuotteet välillä 1 - 27

Timberland-silmälasit

Timberland perustettiin vuonna 1978, ja siitä on tullut yksi maailman tunnetuimmista urheilutarvike- ja urheilutavaramerkeistä. Brändi on alusta lähtien panostanut ympäristön kannalta kestäviin tuotantomenetelmiin valmistaakseen käyttömukavia ja kovatekoisia tuotteita. On kyseessä sitten urheilutuotteet tai Timberland-silmälasit, yritys pitää edelleen kiinni korkeista standardeistaan: se on periaate, joka on tuonut yritykselle mainetta ja kunniaa vuosikymmenten ajan.

Timberlandin silmälasikehysmallisto on vaikuttavan monipuolinen. Timberland tarjoaa jotakin jokaiselle paksuista ja rohkeista kehyksistä tyylikkäisiin puolikehysmalleihin ja jopa hengettömiin silmälaseihin, joissa on ohuet sangat ja hienot nenäsillat. Tuotemerkin silmälasit erottuvat edukseen omalaatuisten puhtaiden linjojensa ja välittömästi tunnistettavien muotojen ja väriskaalan vuoksi. Timberlandin hengettömät silmälasit yksivärisillä nenäsilloilla ja värikkäillä sangoilla ovat esimerkki tästä design-filosofiasta. Tarjolla on kuitenkin paljon niillekin, jotka haluavat hillitymmän lookin.

Monissa malleissa on yksiväriset kehykset tai mustat tai harmaat sangat. Joko löysit oman suosikkisi? Mister Spex toimittaa kaikki Timberland-silmälasit Suomessa Posti:n kautta ilmaiseksi. Tarjoamamme 90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tuotteesi Mister Spexille 90 päivän sisään. Voit joko valita laajasta valikoimastamme toiset kehykset tai saada kaikki rahasi takaisin. Kotisivumme palveluosiossa on lisätietoa Mister Spexin 90 päivän palautusoikeudesta ja hintatakuustamme.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.