Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Titanflex

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki TITANFLEX
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

TITANFLEX Silmälasit

(73)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

TITANflex-silmälasit verkosta Mister Spex Suomesta

Titanflex on silmälasimerkki, joka on asettanut korkean standardin innovatiivisille ja joustaville kehyksilleen. Sisällyttämällä muistimetallia jokaisen Titanflex-mallin valmistukseen tuotemerkki muuttaa käsityksiämme tämän päivän silmälaseista. Titanflex-silmälasien keveys, joustavuus ja kestävyys tekevät niistä luotettavat ja fantastisen käyttömukavat. Titanflex on taatusti myös hyvä valinta fantastisen mallistonsa ansiosta, joka sisältää niin paljon virtaviivaisia ja elegantteja malleja.

Mister Spexin Titanflex-mallisto sisältää klassisia muotoja modernilla vivahduksella. Titanflex on ollut vuodesta 1913 alkaen nimi, joka on mullistanut optiikka-alan käyttämällä edistyksellistä teknologiaa luodakseen ainutlaatuisia merkkilaseja. Titanflex-malliston ilmeikäs väripaletti ja loistava muotoiltujen kehysten valikoima antavat hyvät mahdollisuudet luoda oma ilme käyttömukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.

Mister Spex on kerännyt kattavan valikoiman Titanflex-silmälaseja kätevästi yhteen paikkaan. Euroopan suosituimpana verkko-optikkoliikkeenä olemme varmoja, ettet pety tilaukseesi, mutta jos et ole täysin tyytyväinen, tarjoamme kätevän 90 päivän palautusoikeuden. Sovita mitä tahansa merkkilasejamme ennen ostamista ilmaisessa 3D-työkalussamme, jossa käytetään edistyksellistä teknologiaa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.