Titanflex
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

TITANFLEX

(108)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/108

TITANflex-silmälasit verkosta Mister Spex Suomesta

Titanflex on silmälasimerkki, joka on asettanut korkean standardin innovatiivisille ja joustaville kehyksilleen. Sisällyttämällä muistimetallia jokaisen Titanflex-mallin valmistukseen tuotemerkki muuttaa käsityksiämme tämän päivän silmälaseista. Titanflex-silmälasien keveys, joustavuus ja kestävyys tekevät niistä luotettavat ja fantastisen käyttömukavat. Titanflex on taatusti myös hyvä valinta fantastisen mallistonsa ansiosta, joka sisältää niin paljon virtaviivaisia ja elegantteja malleja.

Mister Spexin Titanflex-mallisto sisältää klassisia muotoja modernilla vivahduksella. Titanflex on ollut vuodesta 1913 alkaen nimi, joka on mullistanut optiikka-alan käyttämällä edistyksellistä teknologiaa luodakseen ainutlaatuisia merkkilaseja. Titanflex-malliston ilmeikäs väripaletti ja loistava muotoiltujen kehysten valikoima antavat hyvät mahdollisuudet luoda oma ilme käyttömukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.

Mister Spex on kerännyt kattavan valikoiman Titanflex-silmälaseja kätevästi yhteen paikkaan. Euroopan suosituimpana verkko-optikkoliikkeenä olemme varmoja, ettet pety tilaukseesi, mutta jos et ole täysin tyytyväinen, tarjoamme kätevän 30 päivän palautusoikeuden. Sovita mitä tahansa merkkilasejamme ennen ostamista ilmaisessa 3D-työkalussamme, jossa käytetään edistyksellistä teknologiaa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo