Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Winter-Update

Coolit aurinkolasit kylmiin päiviin

Talvipäivitys

Suoraan tuotteeseen
Pidä tyylisi rentona
Näissä aurinkolaseissa on potentiaalia tulla muotitietoisen shoppaajan pakolliseksi varusteeksi, vaikka ne ovat yksinkertaiset. Läpinäkyvät kehykset ja värikkäät linssit saavat sinut erottumaan joukosta.

Monta kohokohtaa

Superurheilullinen
Mikäli haluat pysyä laskettelutunnelmassa rinteessä olon jälkeenkin, tarvitset talveksi urheilulliset aurinkolasit. Vaikka lasit on muotoiltu hiihtolasien kokoisiksi, voi niitä silti huolettaa käyttää arjessa.

Monta kohokohtaa

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Aurinkolasit

(38)


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.