Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Golf silmälasit

Golf silmälasit

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Golf

(14)

Näytä tuotteet välillä 1 - 14

Golf-silmälasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa silmälaseja kaikkiin urheilulajeihin! Laajasta design-golf-silmälasien mallistostamme löydät omiin tarpeisiisi sopivan mallin. Valitse etsimäsi golf-silmälasit tai selaa valikoimaamme ja inspiroidu! Parhaiden tuotemerkkien parhaista malleista löydät taatusti itsellesi täydellisesti sopivat silmälasit nopeasti ja kätevästi.

Adidaksen golf-silmälasit ovat tyylikkäät niiden silmiinpistävän muodon ansiosta. Ne sopivat täydellisesti erilaisiin kasvojen muotoihin ja pysyvät tiukasti paikallaan aiheuttamatta epämukavuutta. Nyt mikään ei estä täydellistä lyöntiä!

Golf-silmälasisi tulee kestää nopeita liikkeitä ja myös linssien ominaisuuksien tulee olla oikeat. Linssin väri on merkittävin ominaisuus. Linssien tulee tarjota paras mahdollinen näöntarkkuus niin lähelle kuin kauas - ja kestää katseluetäisyyden nopeat muutokset. Oakley on yksi johtavista tuotemerkeistä tällä saralla.

Oakley on yksi johtavista tuotemerkeistä tällä saralla. Oakleyn keltaisilla heijastavilla linsseillä ja klassisilla harmaanvihreillä linsseillä varustetut design-kehykset ovat suositut golf-silmälasit Mister Spexin mallistosta. Valitset itse, haluatko tyylikkään kokokehysmallin vai upean sporttisen mallin.

Löydä oma suosikkisi golf-silmälasien joukosta tai hae sopivaa mallia Mister Spexin mallistosta tuotemerkin, muodon tai materiaalin perusteella. Löydät helposti sinulle sopivat golf-silmälasit!

Kun olet tehnyt tilauksesi, Mister Spex lähettää silmälasisi mahdollisimman nopeasti, usein jo samana päivänä. Jos et ole tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit palauttaa ne 90 päivän sisään saadaksesi korvaavan tuotteen tai rahasi takaisin.

Lisätietoa tilaamisesta, toimituksesta ja tarjoamastamme 90 päivän palautusoikeudesta on apuosiossa.

Siirry Mister Spexin kotisivulle.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.