Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Laskettelulasit

Kategoria

Silmälasit

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Hiihtolasit Mister Spexistä

Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman hiihto- ja lumilautailulaseja, joiden avulla näet selkeästi rinteessä koko ajan. Kaikkien suosituimpien tuotemerkkien silmälasit varmistavat, että näkökyky on parhaimmillaan huonoissakin olosuhteissa. Hanki varusteet omaan urheilulajiisi jo tänään!

Tyylikkäät Adidas-hiihtolasit ovat ehdoton suunnannäyttäjä rinteissä. Ne sopivat kaikille, jotka haluavat sekä laadukkaimmat hiihtolasit että tyylikkään asusteen. Keräilijöille: Adidaksen tunnettu mallisto antaa mahdollisuuden kokea erilaisen hiihtolasien luokan.

Mister Spexin mallisto sisältää luonnollisesti kaikki hiihtolasien klassikkotuotemerkit. Quiksilver, Uvex ja Oakley ovat esimerkkejä tuotevalikoimamme suosituimmista tuotemerkeistä. Virtaviivaisissa malleissa on parhaat mahdolliset laadukkaat toiminnot, jotka tarjoavat innovatiivisia tekniikoita ja hienostuneita suojajärjestelmiä. Valikoimamme hiihtolasit ovat luotettava asuste kaikkiin lumisiin olosuhteisiin.

Nuorille suunnatut Roxy by Quiksilver- ja Scott-mallistot sisältävät trendikkäitä hiihtolaseja. Kirkkaat värit, upeat kuviot ja yksityiskohtiin kiinnitetty huomio tekevät näistä hiihtolaseista enemmän kuin vain silmien suojan hiihtämisen tai lumilautailun aikana. Inspiroidu Mister Spexin hiihtolasien laajasta valikoimasta!

Suosituimmat tuotemerkkimme sopivat täydellisesti omaan tyyliisi ja tarjoavat sinulle parhaan suojan omassa talviurheilulajissasi. Voit käyttää myös vasemmanpuolisen navigointipalkin suodatinta löytääksesi sopivat hiihtolasit jopa nopeammin kuin Mister Spexin verkkokaupasta.

Jos haet erityistä hiihtolasituotemerkkiä, voit klikata hakemaasi tuotemerkkiä listalla. Kun olet tehnyt tilauksesi, Mister Spex lähettää hiihtolasisi mahdollisimman nopeasti, usein jo samana päivänä. Jos et ole tyytyväinen uusiin urheilulaseihisi, voit palauttaa ne 90 päivän sisään saadaksesi korvaavan tuotteen tai rahasi takaisin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.