Yhteistyökumppanit ja tytäryhtiöt

Mister Spex tarjoaa kaikille kiinnostuneille verkkosivustojen ylläpitäjille hyödyllistä yhteistyötä osana nettimarkkinointia. Kaikki Mister Spexillä ostamiseen liittyvät edut löytyvät alta:

Olemme Saksan suurin merkkisilmälaseja myyvä verkkokauppa, ja yrityksemme kasvaa jatkuvasti. Valikoimamme pitää sisällään 5500 paria silmä-, aurinko- ja urheilulaseja, yli 90 merkiltä ja suunnittelijalta. Tämän lisäksi myymme myös piilolinssejä ja niiden hoitotuotteita kaikilta johtavilta valmistajilta.

Laajan valikoiman lisäksi lupaamme asiakkaillemme myös muita hyvä etuja:

  • Mister Spexin verkkokaupasta voit ostaa valmiit, reseptilinsseillä varustetut silmälasit jopa 60 prosenttia edullisemmin verrattuna valmistajan suosittelemaan jälleenmyyntihintaan (ovh).
  • Tarjoamme asiakkaillemme parhaan hinnan takuun: Jos asiakas löytää Mister Spexiltä ostamansa silmä-, aurinko- tai urheilulasit 30 päivän sisällä edullisempaan hintaan toisesta verkkokaupasta, hyvitämme tämän erotuksen.
  • 30 päivän palautusoikeuden turvin asiakkaamme voivat palauttaa ostamansa tuotteen ilman erillistä syytä, ja he saavat rahansa takaisin. Tämä pätee myös erikseen asiakkaan korjausarvojen mukaan valmistettuihin linsseihin.
  • Meillä on kaikki kehykset varastossamme, jotta voimme taata nopean toimituksen.

Mister Spexin kohderyhmä on erittäin laaja: asiakkainamme ovat niin silmälasien kuin piilolinssien käyttäjät, kuin myös muotitietoiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tietyistä merkeistä ja suunnittelijoista.

Parhaiten myyvät aurinkolasit tulevat merkeiltä Ray-Ban, Oakley, D&G ja Prada. Piilolinsseistä Air Optix Aqua ja Focus Dailies ovat erityisen suosittuja.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse cooperations@misterspex.fi. Jos haluat osaksi tytäryhtiötoimintaamme, olethan yhteydessä yhteistyökumppaniimme Awiniin. Kaikki lisätiedot sekä jakeluehdot ovat saatavilla sieltä.Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen cooperations@misterspex.fi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo