Alpina

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Alpina Kaikki tuotemerkit

(38)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 38/38

Alpina Mister Spexistä

Alpina-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti ulkoilua rakastaville. Mallistossa yhdistyvät muodikas muotoilu ja käyttömukavat designit. Brändiin on haettu inspiraatiota urbaaneista nykytrendeistä sekä perinteisestä vintage-tyylistä. Tuotteissa yhdistyvät uusin tekniikka ja innovatiiviset materiaalit. Siksi Mister Spexin tarjoama muodikas Alpina-mallisto sopii sekä urheiluun että vapaa-aikaan.

Mister Spexin Alpina-mallistolle ominaista on varioflex-linssien käyttö. Aurinkolasit mukautuvat valaistuksen mukaan, vähentävät UV-häikäisyä, kestävän naarmuuntumista ja pölyä ja vähentävät huurtumista, mikä tekee niistä ihanteellisen ulkoiluun. Mallisto ihastuttaa kuitenkin pääasiallisesti tyylikkäillä malleillaan ja linssien kulmikkuus ja aisojen pyöristetty muoto luovat miellyttävän ja virtaviivaisen tunnun.

Mister Spexin Alpina-mallistossa valittavanasi on useita urheilullisia silmälaseja ja voit löytää omille kasvoillesi parhaiten sopivan muodon virtuaalisessa sovituspalvelussamme löytääksesi omaan tyyliisi ja omiin tarpeisiisi sopivat miellyttävät, kestävät ja muodikkaat silmälasit. Voit olla varma Mister Spexin tarjoamasta laadusta. Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, jolla on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo