Piilolinssitarvikkeet

Piilolinssitarvikkeet

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Laaja valikoima
Kategoria

Piilolinssien hoitotuotteet

Markkinoiden erittäin laajan piilolinssitarjonnan vuoksi odotat varmasti myös laajaa linssien hoitotuotteiden tarjontaa. Käytät sitten kovia tai pehmeitä linssejä, Mister Spexistä löydät sopivat hoitotuotteet. Linssien asianmukainen hoito on keskeisen tärkeää mahdollisen ärsytyksen välttämiseksi ja silmien suojaamiseksi tulehduksilta ja sairauksilta. Yhtä useammat ihmiset käyttävät pehmeitä piilolinssejä silmälasien sijaan. Linssin muotoilussa tapahtuneiden edistysten ansiosta käyttäjät voivat nauttia piilolinssien eduista käyttömukavuudesta tinkimättä. Selkeä näkö ja pitkäaikainen käyttömukavuus edellyttävät kuitenkin tietyn määrän hoitoa ja oikeita hoitotuotteita.

Valittavanasi on "all-in-one" -tuote tai vetyperoksidiliuos. Viimeksi mainitussa on sisäänrakennettu neutralisoija, joka estää silmien pistelyn ja vammat. Tämä neutralisointiprosessi kestää suhteellisen kauan, ja siksi linssit tulee jättää puhdistusnesteeseen yön yli. Tässä edellytetään pinnan lisäpuhdistusta, koska kerrostumat desinfioidaan, mutta niitä ei poisteta. Suolaliuosta suositellaan kaiken lian poistamiseksi. Muut piilolinssien puhdistustuotteet tunnetaan monikäyttöisinä all-in-one-puhdistusnesteinä. Näillä nesteillä koko puhdistusprosessi helpottuu huomattavasti: puhdistus, desinfiointi, neutralisointi, säilytys ja kostutus voidaan tehdä vain yhdellä tuotteella!

Yleinen ongelma piilolinssien kanssa on yleensä linssin pinnalle kerääntyvät proteiinikerrostumat. Nämä kerrostumat tulee poistaa huolellisesti pintapuhdistustuotetta käyttämällä. Muutama tippa kämmenselälle ennen linssiin hieromista riittää. On tietenkin tärkeää, että peset kädet huolellisesti ennen piilolinssien hoitoa. Myös jäykkiin ja vankempiin pehmeisiin piilolinsseihin voidaan hieroa puhdistusnestettä kahden sormen välissä ja huuhdella ne sitten suolaliuoksella. Jos käsin tehtävä puhdistus tuntuu liian vaivalloiselta, saatavilla on myös erityisiä liuoksia, jotka poistavat hieromisen tarpeen.

Mister Spexin verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat piilolinssien hoitotuotteet. Laadukkaat tuotteet luotettavilta tuotemerkeiltä, joita ovat esimerkiksi Ciba Vision, Wöhlk, Alcon ja Amo, ovat saatavilla edulliseen hintaan. Katso, paljonko voit säästää ostaessasi usean tuotteen pakkauksen suosikkilinsseistäsi!

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo