Silmälasitrendit 2023

Uudista itsesi – vivahteikkailla trendeillä, jotka piristävät jokaista tyyliä. Kehykset: hillityt, geometriset, ylisuuret, sirot, värikkäät, liukuvärjätyt tai 70-luvun tyyliset. Minimalistiset mallit kohtaavat geometriset kehykset ja vakuuttavat ilmeikkäillä kuvioilla ja varjostuksilla. Pyöreä kohtaa kulmikkaan ja kiiltävät metallikehykset kilpailevat mattapintaisten asetaattikehysten kanssa. Valikoima ulottuu perhos- ja nörttisilmälaseista aina cateye- ja pantomalleihin. Kaiken kaikkiaan ilmaisuvoimainen ja 100 % muodikas. Tällä kaudella saa kokeilla villejä vaihtoehtoja!

Katsaus kaikkiin trendeihin

Kaikkea paitsi mustaaTestimonial // Eyewear Trends AW 2022/2023 Jana Gutsche | Muotitoimittaja ja stylisti"Nude ja beige jatkavat tarinaansa: Tutun muotoiset sarvikehykset päivittyvät uusilla väreillä. Sopii jokaiseen ihonväriin ja jokaiseen lookiin! Erityisen muodikas ja todella elegantti monokromisessa tyylissä (päästä varpaisiin)."
Instant CoolnessTestimonial // Eyewear Trends AW 2022/2023 Jana Gutsche | Muotitoimittaja ja stylisti"Tässä ei ole kyse kasvoihin sulautuvista malleista, vaan tietoisesta muodin ilmaisusta. Sopii ajankohtaiseen 70-luvun tyyliin, suuriin kauluksiin, ja ylellisiin sävyihin, mutta myös minimalistisiin tyyleihin, joissa on sitä jotakin."

Löydä uudet lempisilmälasisi
Naisten silmälasit

Naisten silmälasit

Tutustu nyt
Miehet

Miesten silmälasit

Tutustu nyt

Silmälasitrendit syksy/talvi 2022

Millaiset silmälasit ovat muodissa?

Retrovivahteita, voimakkaita värejä ja luonnonsävyjä. Silmälasit eivät ole enää aikoihin olleet vain näköapu, vaan myös muodikas lifestyle-asuste, joka ilmaisee kantajansa persoonallisuutta. Siksi ajankohtaiset trendit tarjoavatkin kokonaisen repertuaarin värikkäitä asetaattikehyksiä, luonnon väreissä hehkuvia silmälaseja, kulmikkaita retromuotoja ja näyttäviä oversize-malleja. Ja yhden asian voimme kertoa sinulle heti: kaikki, jotka haluavat tänä syksynä ja talvena erottua massasta, voivat iloita toden teolla ajankohtaisista naisten ja miesten silmälasitrendeistä. Esittelemme sinulle tämän hetken halutuimmat trendit:

Uusimmat trendit: luonnon helmaan pehmeillä maan väreillä

Mikä voisikaan olla kauniimpaa, kuin säteillä kilpaa luonnon värien runsauden kanssa? Hillityn tyylin ystävät voivat temmeltää naisten ja miesten luonnonväristen silmälasien laajassa valikoimassa. Ja jos kuitenkin rakastat näyttäviä malleja, löydät oman signature-mallisi rohkeista asetaattikehyksistä. Kiiltävät, mattapintaiset, maitomaiset ja läpinäkyvät mallit vetävät katseet puoleensa ja leikittelevät monenlaisilla muodoilla. Eläköön luonnon värimaailma! Tällä hetkellä erityisen suosittuja ovat pehmeät maan ja karamellin sävyiset silmälasit.

Värikästä ylellisyyttä jokaiselle

Tänä syksynä ja talvena etenkin värikkäät silmälasit määräävät tahdin ja ovat sen vuoksi aivan ostoslistamme kärkisijoilla. Olipa kyseessä kaksi- tai yksisävyiset lasit, ajankohtaiset trendimallit loistavat pehmeillä ja vahvoilla väreillä, kontrasteilla, kauniilla liukuvärjäyksillä ja joskus myös villeillä kuvioilla. Näyttäviä muotoja ja erilaisia materiaaleja – kaikki on mahdollista. Nyt voi ammentaa värejä oikein väriastian pohjalta asti ja kokeilla rohkeasti kirkkaita värejä, jotka huokuvat tämän kauden estetiikkaa. Vielä yksi vinkki: jos valitset värityyppiisi sopivan sävyn, voit saada kasvosi säteilemään entistä kauniimmin.

Muodikkaat retro-silmälasit naisille ja miehille

Retrohipsteri tai boheemi: 70-luvun inspiroimien ylisuurten lasien valikoima ei tunne rajoja, vaan tarjoaa kaikkea siroista metallikehyksistä ja ylisuurista asetaattikehyksistä trendikkäisiin pilottilaseihin. Naisten ja miesten silmälasien valikoima on tällä kaudella laajempi kuin koskaan aikaisemmin! Kullanväriset silmälasit ovat nyt yhtä suosittuja kuin lämpimät vintage-värit tai vaaleat kilpikonnakuviot. Myös läpinäkyvät silmäsit löytävät paikkansa niin naisten kuin miestenkin vuoden 2022 ajankohtaisten silmälasitrendien joukosta.

Kaikkia ei ole valettu samasta muotista: kulmikas, neliö tai geometrinen

Geometrinen nerokkuus on tämän silmälasitrendin ydin. Pyöreät ja neliönmuotoiset silmälasit ovat edelleen silmälasien klassikkoja. Mutta pidätkö mieluummin näyttävästä? Siinä tapauksessa geometrinen silmälasitrendi on juuri sinun juttusi! Pyöreät silmälasit, kulmikkaat kehykset, perhos- tai cateye-mallit – kaikki on sallittua! Epätavalliset muodot kääntävät katseet puoleesi. Valitse esimerkiksi elegantti malli sirolla metallikehyksellä tai todellinen katseenvangitsija leveällä muovikehyksellä. Kulmikkaat silmälasit rajaavat pyöreitä kasvoja ja antavat niille särmää. Ylisuuret linssit tuovat puolestaan kulmikkaiden kasvojen parhaat puolet ihanteellisesti esiin. Suuren näkökentän vuoksi nämä silmälasit sopivat hyvin myös moniteholaseiksi.

Etusi Mister Spexin asiakkaana

Etsitpä sitten trendikkäitä silmälasikehyksiä tai kasvojesi muotoon sopivia miesten tai naisten silmälaseja, Mister Spexillä valinnan teko on helppoa ja vaivatonta digisovituksen ansiosta. Lataa vain valokuva itsestäsi tai päätä verkkokamerasi avulla, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Jos olet edelleen epävarma, minkä kehyksistä haluaisit, lähetämme sinulle mielellämme jopa neljä kehystä kotiisi, jotta voit sovittaa niitä rauhassa seitsemän päivän ajan. Sillä haluamme, että olet kaikin puolin tyytyväinen valitsemaasi kehykseen.

Digisovituksen ja kotisovituksen ohella Mister Spex tarjoaa tietysti myös monia muita etuja:

- Laaja, yli 7000 silmälasikehyksen valikoima ja suosittuja merkkejä kuten Ray-Ban, CO Optical, Gucci, Polaroid ja paljon muita

- Johtavien valmistajien laatulinssit kolmella pinnoitteella

- Ammattioptikkojen hiomat linssit omalta Berliinin verstaaltamme

- Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

- 30 päivän palautusoikeus

Jos sinulla on vielä kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo