Aurinkolasit

Aurinkolasit vahvuuksilla

Sonnenbrillen mit Sehstärke
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
3 658 Tulokset

Aurinkolasit vahvuuksilla huippumerkeiltä

Aurinkolasit ovat aurinkoisina ja kirkkaina päivinä tuiki tärkeät silmien suojaamiseksi haitalliselta UV-säteilyltä ja häikäisyltä. Silmälasien käyttäjänä voit nauttia tarkasta ja terävästä näkymästä säällä kuin säällä, kun hankit valoisien päivien varalle aurinkolasit vahvuuksilla. Mister Spexiltä voit helposti tilata huippulaadukkaat aurinkolasit omilla vahvuuksillasi ja tarvittavilla lisäominaisuuksilla. Näin suojaat silmäsi auringolta ilman tarvetta käyttää piilolinssejä. Tutustu laajaan merkkiaurinkolasien valikoimaamme ja valitse mieleisesi!

Hyvä näkö kaikissa olosuhteissa

Silmälasien käyttäjän ei missään olosuhteissa tulisi joutua valitsemaan, torjuako mieluummin häikäisyä aurinkolaseilla vai sinnitelläkö ilman häikäisyn suojaa tarkan näön varmistamiseksi. Tästä syystä omilla vahvuuksilla valmistetut aurinkolasit ovat itse asiassa elintärkeä varuste kaikille silmälasien käyttäjille. Tänä päivänä käytännössä mitkä tahansa aurinkolasit on mahdollista räätälöidä kunkin käyttäjän reseptitietojen mukaisiksi - valinnanvaraa on siis toinen toistaan upeammista kehyksistä. Mister Spexiltä löydät täydellisen valikoiman laadukkaita merkkiaurinkolaseja maailman huippuvalmistajilta. Tutustu eri merkkien mallistoihin ja tilaa ajantasaisen reseptisi mukaiset aurinkolasit vahvuuksilla.

Miten ostan aurinkolasit vahvuuksilla?

Ennen aurinkolasien valintaa sinun tulee selvittää, onko silmälasireseptisi vielä voimassa. Jos edellisestä näöntarkastuksesta on jo aikaa, suosittelemme sinua käymään optikolla tai silmälääkärillä ajtantasaisen reseptin hankkimiseksi; näin varmistamme, että pystymme toimittamaan sinulle tämänhetkistä tilannettasi optimaalisesti vastaavat voimakkuudelliset aurinkolasit. Voit hankkia aurinkolasit voimakkuuksilla riippumatta siitä, tarvitsetko yksi-, kaksi- tai moniteholasit. Suositeltavaa onkin ottaa aurinkolaseihin mahdollisimman samantyypinen linssi kuin silmälaseissasi on. Jos käytät silmälaseissa kaksi- tai moniteholinssejä, suosittelemme ottamaan sellaiset myös aurinkolaseihin; yhtä lailla myös aurinkolaseilla tulee pystyä näkemään niin lähelle kuin kauas ja lukemaan matkapuhelimen tekstejä tai kirjaa. Kun reseptisi on kunnossa, voit alkaa selata Mister Spexin aurinkolasivalikoimaa.

Aurinkolasit vahvuuksilla Mister Spexiltä

Mister Spexin kattavasta valikoimasta voit valita uudet aurinkolasisi esimerkiksi sellaisilta tunnetuilta merkeiltä kuin Boss, Carrera, Dolce & Gabbana, Oakley, Polaroid ja monet muut - ja saat ne kotiin toimitettuna omilla voimakkuuksillasi. Hakutoimintomme suodattimien avulla on helppo rajata vaihtoehtoja kriteereidesi mukaisesti, ja kun noudatat seuraavia käytännöllisiä vinkkejä, löydät varmasti juuri toiveidesi mukaiset ja kasvonpiirteisiisi sopivat aurinkolasit.

  1. Jos sinulla on ovaalinmuotoiset kasvot, on valinta siinä mielessä helppoa, että sinulle sopivat kaikenmuotoiset kehykset. Toisaalta valikoiman laajuus saattaa tuoda omat haasteensa. Kokeile rohkeasti näyttäviäkin malleja ja muotoja.

  2. Sydämenmuotoisissa kasvoissa otsa on leveä ja posket ja leuka kapeat. Kasvojen kulmikkuutta kannattaa tällöin tasapainottaa pyöreillä muodoilla. Esimerkiksi klassiset pilottilasit ovat oivallinen valinta sydämenmuotoisille kasvoille.

  3. Neliömäiset kasvot antavat jykevän vaikutelman, jolloin tasapainoa kannattaa hakea pyöreistä muodoista. Laatikkomaisia ja pieniä ovaalinmuotoisia kehyksiä kannattanee välttää, mutta esimerkiksi kissamaisia laseja tai pilottimalleja voit hyvin kokeilla.

  4. Pyöreille kasvoille särmikkyyttä tuovat kulmikkaat ja graafiset kehykset. Esimerkiksi klassinen Ray-Banin Wayfarer voisi olla oivallinen valinta. Ylisuuria kehyksiä ja pyöreitä linssejä kannattanee välttää.

  5. Pitkillä kasvoilla voi mainiosti pitää suuriakin kehyksiä ilman pelkoa siitä, että kasvot hukkuvat aurinkolasien alle. Kovin pieniä ja siroja linssejä kannattaa kapeakasvoisen välttää.

Mister Spexiltä saat voimakkuudelliset aurinkolasit varustettuna myös muilla haluamillasi ominaisuuksilla. Toimitamme uudet aurinkolasisi tarvittaessa myös polarisoiduilla tai tummentuvilla linsseillä.

Mitkä ominaisuudet linssissä ovat tärkeitä?

Myös linsseissä värivalikoima on nykyisin laaja, ja tarjolla on esimerkiksi useisiin eri väreihin taittavia peilipintoja. Käyttömukavuudeltaan harmaat, ruskeat tai vihertävän harmaat linssit ovat tavanomaisessa käytössä yleensä varmin valinta, sillä ne säilyttävät värimaailman neutraalina. Tehokkaimmin valoa ja kirkkautta hillitsevät harmaat linssit. Ruskeat linssit puolestaan parantavat kontrastia, minkä vuoksi etenkin paljon autoilevat suosivat niitä. Vihertävät linssit sopivat myös hyvin yleiskäyttöön säilyttäessään värit luonnollisina ja korostaessaan kontrastia puhtaan harmaita linssejä paremmin.

Linssi kannattaa valita aurinkolasien käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi polarisointi on joissakin käyttötarkoituksissa liki ehdoton, kun taas toisinaan siitä voi olla jopa haittaa. Mieti, missä aktiviteeteissa tarvitset aurinkolaseja useimmin.

  • Rannalle kannattaa valita polarisoidut linssit, jos haluaa ehkäistä vedenpinnasta tulevaa häikäisyä. Muussa tapauksessa polarisointi ei ole välttämätön.

  • Veneilyyn ja kalastukseen sopivat polarisoivat vihertävät tai harmaat linssit, joiden läpi merimerkkien värit erottuvat toisistaan selkeästi. Polarisointi vähentää vedenpinnan heijastusta, ja myös peilipinta on hyvä valinta vesille, sillä sekin auttaa torjumaan häikäisyä.

  • Kalastukseen suosittelemme polarisoituja ruskeita linssejä, jotka auttavat näkemään vedenpinnan alle. Ruskeat linssit tarjoavat harmaita linssejä paremman kontrastin.

  • Vaikka polarisointi vähentää heijastusta, ei se välttämättä ole omiaan laskettelulaseihin, koska polarisointi heikentää jonkin verran kontrastia ja vaikeuttaa näin maaston pinnan muotojen havainnoimista. Sama pätee myös esimerkiksi maastopyöräilylaseihin. Moniin urheilulajeihin oranssi linssi on optimaalisin vaihtoehto.

Muistathan, että aurinkolasien linsseissä myös riittävä UV-suoja on ehdottoman tärkeä ominaisuus, sillä ilman UV-suojaa aurinkolasit altistavat silmäsi jopa suuremmalle säteilymäärälle kuin lasien käytämättä jättäminen. UV-säteily voi vahingoittaa silmäluomien ja silmänympäryksen ihoa sekä silmän sarveiskalvoa, mykiötä ja muita osia. Parhaan mahdollisen suojan silmillesi saat, kun valitset linssit, joissa on 100-prosenttinen UV-suojaus.

Ostamisen helppoutta Mister Spexillä

Löydettyäsi Mister Spexin hakusuodattimien avulla itsellesi muutaman suosikin aurinkolasivalikoimasta voit sovittaa niitä innovatiivisella 3D-sovitusohjelmallamme. Otat vain itsestäsi kuvan älylaitteellasi tai lataat ohjelmaan sopivan kasvokuvan tietokoneeltasi. Sovitusohjelma mahdollistaa myös kuvan jakamisen sosiaalisessa mediassa, ja voit näin kysyä mielipidettä kavereiltasikin. Valinnan tehtyäsi voit täyttää tilauslomakkeeseen tiedot tarvittavista voimakkuuksista ja muista ominaisuuksista ja viimeistellä tilauksen. Toimitamme sinulle uudet aurinkolasisi kotiin parissa viikossa. Aurinkolaseilla on 30 päivän palautusoikeus, joten sinulla on vielä kotona aikaa rauhassa sovittaa laseja; jos et jostakin syystä olekaan niihin tyytyväinen, voit määräajan sisällä palauttaa ne meille ja hyvitämme sinulle tuotteen kokonaishinnan. Aurinkolasien ostaminen netissä omilla vahvuuksilla voi tuskin olla tämän helpompaa!

¹Alennus koskee yksi- ja moniteholinssejä, työsilmälasien linssejä sekä reseptilinsseillä tilattuja aurinkolaseja. Yksitehoiset Standard-linssit eivät kuulu alennukseen. Voimassa 7.5.2024 asti. Alennuksen kaupallinen julkaiseminen (esim. kuponkisivustoilla tai blogeissa) ei ole sallittua. Yleiset ehtomme ovat voimassa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo