Jotta saisit toimituksen ennen joulua tilauksesi on lähetettävä varastoltamme viimeistään 16/12. Lisätietoja tilauksestasi saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Silmälasit

On aika hankkia uudet silmälasit

Sovita laseja nyt helposti verkossa

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

(6 480)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/6 480

Osta Mister Spexiltä silmälasit netistä

Oletko etsimässä uusia silmälaseja, mutta et jostain syystä pääse käymään optikolla kokeilemassa itsellesi sopivia kehyksiä? Meillä Mister Spexillä silmälasien ostaminen käy vaivattoman helposti ja suoriudut siitä mukavasti kotosalla! Meillä on netissä yli 4.000 silmälasinkehystä kattava valikoima, josta jokainen löytää omansa. Lue tästä mitä on tärkeää ottaa huomioon, kun olet hankkimassa itsellesi uusia silmälaseja netistä saamasi silmälasimääräyksen mukaisesti ja miten löydät kasvoihisi, pukeutumistyyliisi ja elämäntapaasi sopivat kehykset.

Meiltä löydät juuri sinulle sopivat silmälasit

Tiesitkö, että Suomessa noin seitsemän kymmenestä käyttää silmälaseja? Jotkut tarvitsevat laseja likinäköisyyttä (hyperopiaa) parantaakseen, joitakin silmälasit auttavat näkemään paremmin kauas (myopia) ja jotkut tarvitsevat ikänäön (presbyopia) tueksi lukulasit. Monilla on käytössään useammat lasit, ja jotkut käyttävät silmälaseja vain silloin tällöin.

Yleensä silmälaseilta edellytetään näön tarkentamisen lisäksi myös sitä, että ne ovat hyvännäköiset. Mister Spexillä meillä on valittavana monta tuhatta ajankohtaista ja upeaa merkki silmälasinkehystä.Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi merkit Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Boss, Michael Kors, ja Chloe.

Valitse meiltä silmälaseihisi laadukkaat linssit

Linssien valintaan vaikuttaa ensisijaisesti silmien yksilölliset vaatimukset. Mister Spexillä on tuhansia erilaisia miehille tarkoitettuja silmälaseja ja naisille tarkoitettuja silmälaseja, joihin saa omiin vaatimuksiin sopivat linssit. Valikoimaamme kuuluvat:

 • Yksitehot: Mikäli joko liki- tai kaukonäköisyyttä parantavien yksiteholinssien vahvuus ei ole kovin suuri, voi valita minkälaiset kehykset tahansa. Siinä tapauksessa että diopterilukema on suuri ja miinus-merkkinen, kannattaa valita paksusankaisemmat kehykset. Jos et ole ihan varma miten asia on omalla kohdallasi, ota meidän asiantuntijatiimiimme yhteyttä saadaksesi apua.
 • Lukulasit: Lukulasit (tai lähilasit) tulevat ajankohtaisiksi 40 ikävuodesta alkaen. Ne tarkentavat näköä 30 - 45 cm etäisyydeltä silmästä, joten niistä on apua, kun tehdään lähityötä ja on saatava selkoa kirjoitetusta tekstistä. Mukavuussyistä lukulasien kehyksiksi kannattaa valita matala malli, sillä sellaisia ei tarvitse ottaa pois joka kerta, kun on katsottava tarkasti etäälle.
 • Progressiiviset: Progressiiviset silmälasit (moniteholinssit) ovat käteviä siinä tapauksessa, että on terävöitettävä sekä lähi- että kaukonäköä, eikä näköetäisyydestä riippuen haluta vaihtaa laseja useita kertoja päivässä. Moniteholinsseissä näkökenttä vaihtuu saumattomasti alaosan lähinäköä parantavasta yläosan kaukonäköä selventävään osaan. Moniteholinsseihin on hyvä valita riittävän isot kehykset, jotta eri etäisyyksien näkemiseen on mukavantuntuisesti tilaa. Tästä löydät itsellesi sopivia silmälaseja moniteholinsseille.

Tee ostoksesi eri suodatusvaihtoehtoja käyttämällä kehysten muodon, värin ja muiden sopivien ominaisuuksien mukaisesti

Sopivien silmälasien valinta sujuu helposti sivustomme vasemman reunan navigointipalkkien suodattimilla. Valitse navigointipalkeista eri vaihtoehtoja sen mukaisesti, millaiset silmälasit itsellesi haluat. Voit aloittaa valitsemalla ensin joko naisten silmälasit tai miesten silmälasit ja lisätä mukaan muita valintakriteereitä.

 • Kasvot: valitse kasvojesi muotoa muistuttava vaihtoehto eli joko soikeat, pyöreät, neliön muotoiset tai sydämen muotoiset.
 • Koko: kehyksen leveys ei saisi olla omiin kasvoihin verrattuna leveämpi eikä kapeampi. Poikkeuksena ovat tietenkin ajankohtaisen muodin suosimat koot. Jos sinulla on jo ennestään hyvin istuvat silmälasit, mittaa niistä ulommaisten pisteiden etäisyys ja merkitse se kehyksen leveyden valitsemistyökaluun millimetreinä.
 • Muoto: valitse tästä itsellesi sinua miellyttävä kehysten muoto, eli joko kapea, suorakaide, neliö, pyöreä, aviator, butterfly/ cat-eye, urheilullinen tai wraparound. Jos haluat, voit käyttää kehyksien valintaan myös kätevää 3D-työkalua, jolla sovitat eri malleja heti Mister Spexin verkkosivulla.
 • Tyyppi: valittavana on kehyksettömät silmälasit, jotka ovat lähes huomaamattomia ja korostavat kasvojen ilmettä minimaalisesti. Kokokehykset ovat silmälaseina klassisia mutta ajankohtaiset trendit näkyvät niiden väreissä ja muodoissa selkeästi, joten ne ovat käteviä täydentämään pukeutumista. Puolikehykset kehystävät linssejä vain osittain, eli joko alaosasta (käytetään usein lähilaseina) tai yläosasta, jolloin kasvojen ilme korostuu kevyen hienovaraisesti.
 • Kehyksen väri: väriä valittaessa on hyvä ottaa vertailukohteeksi hiusten ja silmien väri. Väreiltään vaaleille sopivia ovat kulta, erilaiset ruskean sävyt ja pastellivärit. Tummemmille sopivat parhaiten täyteläiset ja voimakkaat värit.
 • Materiaali: silmälasien kehyksissä käytettyjä materiaaleja on useita. Muovi on kehyksenä miellyttäväntuntuinen, ja muodoltaan ja väriltään erilaisia muovikehyksiä on laaja valikoima. Metalliset, titaaniset ja hiilikuituiset kehykset ovat iättömiä ja erittäin kestäviä ja hyvä valinta ohuita kehyksiä etsivälle. Trendikkään ja samalla ympäristöystävällisen ilmeen saa valitsemalla kehyksien materiaaliksi puun.

Näin ostat laadukkaat ja edulliset silmälasit netistä

Silmälasien ostaminen netistä sujuu helposti, kun tietää mitä tekee. Mister Spexillä ostoksen teko on niin mutkatonta ja riskitöntä kuin vain mahdollista. Mister Spexillä on myös mahdollista sovittaa silmälaseja kaikessa rauhassa, sillä nettisivullamme on sovitustyökalu, jolla silmälaseja voi sovittaa kasvoille virtuaalisesti. Käy lävitse seuraavat neuvot, joiden avulla ostoksen saa tehtyä sujuvasti. Jos sinulle jää jotain epäselväksi, pyydä ammattitaitoisilta optikoiltamme ja asiakaspalvelustamme apua.

 • Ota sivuston vasemman reunan navigointipalkkien suodattimet avuksesi saadaksesi esille sinulle sopivat vaihtoehdot.
 • Käytä sivustomme sovitustyökalua: lataa siihen itsestäsi otettu valokuva tai käytä verkkokameraa ja kokeile valitsemiasi silmälaseja virtuaalisesti 3D:nä.
 • Kehyksen hinta sisältää laadukkaat, kovapinnoitetut silmälasien linssit, joissa on heijastuksenesto ja UV-suodatin.

  Mister Spexiltä saat erinomaista laatua ja hyvin toimivaa palvelua

  Emme veloita mitään arvoltaan yli 49 €:n toimituksista. Saat uudet silmälasisi 7-14 arkipäivän kuluessa tilauksen tehtyäsi. Jos jokin meni vikaan tai et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa siitä, kun tuote on tullut perille.

  Tee tyytyväiset ostokset Mister Spexiltä:

  • laaja valikoima tuhansia merkkikehyksiä
  • helppokäyttöinen suodatin auttaa löytämään sopivat kehykset
  • ei toimituskuluja arvoltaan yli 49 €:n tilauksissa
  • 30 päivän rahat-takaisin-palautusoikeus
  • avulias ja asiantunteva asiakaspalvelu

  Valitse heti itsellesi laadukkaat silmälasit Mister Spexin kattavasta valikoimasta.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo