Aurinkolasit

Naisten aurinkolasit

Damen-Sonnenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
4 519 Tulokset

Aurinkolasit naisille − suojaa silmät, käännä katseet

Aurinkolasit ovat ympäri vuoden ehdoton muotiasuste, jolla on myös tärkeä tehtävä. Ne suojaavat silmiäsi voimakkaalta auringonvalolta, UV-säteilyltä sekä heijastusvaikutukselta niin kesän kirkkaina päivinä kuin talven hohtavilla hangilla. Mister Spexin laajasta valikoimasta löydät toinen toistaan tyylikkäämpiä naisten aurinkolaseja maailmankuuluilta merkeiltä, kuten Prada, Ray-Ban, Dolce & Gabbana ja Mexx. Suojaa silmäsi ja turvaa näkökykysi kaikissa tilanteissa ja tilaa samalla kertaa vaikka useammat aurinkolasit eri asukokonaisuuksiin yhdisteltäväksi.

Naisten aurinkolasit - enemmän kuin vain tyylikäs asuste

Aurinkolasien ensisijainen tehtävä on suojata silmiä auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Sen lisäksi niillä voi tuoda omaan tyyliin persoonallista särmikkyyttä, ja elokuvatähdet Jackie Kennedystä ja Grace Kellystä alkaen ovat osoittaneet, että myös naisten aurinkolasit voivat olla todellinen statement. Mister Spexin monipuolisessa merkkiaurinkolasien valikoimassa on yllin kyllin valinnan varaa kehysten muodosta, materiaalista ja väristä aina linssien väriin saakka. Tarvittaessa voit saada suosikkiaurinkolasisi myös vahvuuksilla. Tutustu valikoimaan ja tilaa niin monet aurinkolasit kuin haluat!

Miten valitsen aurinkolasit?

Kun ostat aurinkolasit, muista tarkistaa, että niissä on UV-suojaus. CE-merkintä osoittaa, että aurinkolasit suojaavat silmiäsi auringon haitalliselta ultraviolettisäteilyltä. Mieti myös, mihin tarkoitukseen etsit aurinkolaseja; kaikki lasit eivät sovellu yhtä hyvin eri käyttötarkotuksiin ja monesti voikin olla tarpeellista hankkia erilaiset aurinkolasit autolla ajamiseen, harrastuksiin ja muuhun vapaa-aikaan. Esimerkiksi linssien väri vaikuttaa siihen, millainen näkymä lasien läpi avautuu.

  • Harmaat linssit toistavat värit luonnollisina ja ne soveltuvat hyvin yleiskäyttöön. Harmaat linssit eivät kuitenkaan ole välttämättä parhaat mahdolliset häikäisyltä suojautumiseen.

  • Ruskeat linssit saattavat muuttaa hieman sävyjä, mutta ne parantavat kontrastia. Häikäisyltä ruskeat linssit suojaavat yhtä tehokkaasti kuin harmaat.

  • Keltaisten linssien läpi katsottuna näkymä on kirkas, ja keltaiset linssit toimivat hyvin myös harmaalla säällä. Keltaiset linssit sopivat hyvin moniin urheilulajeihin, kuten ammuntaan tai lasketteluun.

Polarisoivat linssit ehkäisevät tehokkaasti esimerkiksi lumen tai vedenpinnan kautta tapahtuvaa heijastusta. Polarisoivilla linsseillä saat myös parhaan mahdollisen UV-suojauksen. Polarisoivat linssit saattavat kuitenkin heikentää kontrastia, joten aivan kaikkiin tilanteisiin nekään eivät ole optimaaliset.

Näin löydät kasvojesi muotoihin sopivat lasit

Aurinkolasien käytön tulee olla miellyttävää, eivätkä lasit näin ollen saa painaa poskipäitä tai osua silmäripsiin. Aurinkolasien istuvuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat muiden muassa nenän muoto ja koko sekä poskipäiden korkeus ja kulmakarvojen ja korvien sijainti. Tärkeää toki on myös se, miten hyvin aurinkolasien malli sopii optisesti kasvojesi muotoihin. Pitkänomaisia kasvoja voi optisesti lyhentää valitsemalla leveät tai ovaalinmuotoiset aurinkolasit, jotka saavat myös olla jopa ylisuuret. Pyöreisiin kasvoihin taas yleensä sopivat hyvin kulmikkaan muotoiset aurinkolasit ja kapeat linjat ja kulmikkaisiin kasvoihin puolestaan pyöreät muodot ja suuret, leveät kehykset. Jos kasvosi ovat sydämenmuotoiset (leveät poskipäät ja kapea leuka), sinun kannattaa kokeilla siroja kehyksiä tai yläkulmaa kohti leveneviä kissansilmäkehyksiä. Ovaalinmuotoisiin kasvoihin sopivat useat eri kehysmallit, joten kokeile rohkeasti erilaisia kehyksiä.

Sovita 3D-ohjelmalla

Mister Spexin 3D-sovitusohjelmalla voit vaivattomasti sovittaa suosikkiaurinkolaseja omaan valokuvaasi ja pyytää mielipidettä myös kavereiltasi. Ja koska haluamme sinun olevan aivan varma ostopäätöksestäsi, tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Voit siis vielä kotona kaikessa rauhassa sovittaa laseja ja palauttaa ne meille, jos ne eivät vastaakaan odotuksiasi. Aurinkolasien tilaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo