Designer-silmälasit

ja luksusmerkkien designer-silmälaseja

Designer-silmälasit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
2 369 Tulokset

Mister Spex Boutique: ylelliset silmälasimerkit yhdessä paikassa

Tervetuloa Boutique-valikoimaamme. Suosituimpien merkkien ja luksusbrändien ajankohtaiset mallistot ja ylelliset uutuudet sekä yksilölliset, katseetkääntävät tyylit odottavat sinua. Tutustu johtavien silmälasivalmistajien moderneihin designer-silmälaseihin ja korkealaatuisiin premium-kehyksiin ja nappaa itsellesi suosituimmat mallit ja ainutlaatuisimmat catwalk-tyylit.

Premium-silmälaseja luksustakuulla

Löydät Boutique-valikoimastamme valikoitujen, kansainvälisten huippusuunnittelijoiden, kuten YSL:n, Guccin, Pradan, Chloén, Bottega Venetan ja Linda Farrown luksussilmälaseja sekä tunnettujen merkkien, kuten Vasuman, Balenciagan, EOE:n oder ic! berlinin ylellisiä premium-silmälaseja, jotka vakuuttavat mitä korkealaatuisimmilla materiaaleilla ja ensiluokkaisella työstöllä.

Ainutlaatuiset katseenvangitsijat: tutustu kauneimpiin muotoihin

Vastaus yksitoikkoiseen ilmeeseen? Ylelliset premium-silmälasit Boutique-valikoimastamme. Voimakkaat asetaattikehykset tai sirot oversize-mallit, pyöreät, ovaalit tai monikulmaiset kehykset, runsaat yksityiskohdat tai minimalistinen muotokieli, täältä löydät ikonisten mallistojen designer-silmälasien kauneimmat kohokohdat. 

Designer-silmälasit – tyylin ja persoonallisuuden ilmaisu

Boutique-valikoimamme ilmeikkäillä silmälaseilla ilmaiset muodin sanomaa ja korostat samalla yksilöllistä tyyliäsi. Olipa sitten kyseessä luksuslasit vahvuuksilla tai ilman, designer-aurinkolasit tai premium-moniteholasit, täältä löydät ainutlaatuisen valikoiman malleja sekä  miehille  että  naisille.

Vahvat mallit – ylelliset premium-lasit

Tutustu maailman parhaiden brändien tyylikkäisiin luomuksiin ja haute couture -premium-laseihin. Nerokkaasti suunniteltuja miesten ja naisten silmälaseja ja statement-aurinkolaseja, italialaisia silmälasisuunnittelijoita ja käsintehtyjä high-end-silmälaseja valikoiduista verstaista. Osa leikkisiä, osa ajattoman elegantteja. Boutique-valikoimassamme esittelemme sinulle ajankohtaisimmat mallit. 

Designer-silmälasit – klassikkoja ja trendejä

Inspiroidu ainutlaatuisesta, Lontoon, Pariisin, Berliinin ja Tukholman catwalk-tyylejä huokuvasta valikoimastamme ja pysy aina ajantasalla silmälasitrendeistä. Päätitpä investoida MonclerinRimowan  tai Tom Fordin ajattomaan klassikkoon tai etsitpä Off-Whiten, Bottega Venetan, L.G.R:n tai Valentinon näyttäviä premium-silmälaseja – digisovituksemme avulla voit sovittaa designer-kehyksiä suoraan nenäsi päälle.

Virtuaalisesti kotona: näin sovitus tapahtuu Mister Spexillä

Haluaisitko heti tietää, miltä suosikkisi näyttävät päälläsi? Digisovituksemme avulla voit nähdä heti, mitkä mallit korostavat parhaiten juuri sinun parhaita piirteitäsi. Jos maltat vielä vähän odottaa ja haluat sovittaa suosikkilasejasi mieluummin rennosti tutussa ympäristössä, kokeile kotisovitustamme.  Digisovituksen edut: nopea tapa sovittaa lukuisia eri malleja. Kotisovituksen edut: sovitat silmälaseja rennosti kotona ja voit kysyä perheesi ja ystäviesi mielipidettä. Valitse jopa neljät designer-kehykset ja sovita niitä seitsemän päivän ajan missä ja milloin haluat. Lopuksi lähetät silmälasit maksutta takaisin Mister Spexille. Etkö vielä osannut päättää? Valitse siinä tapauksessa vielä neljät designer-silmälasit kotisovitukseen. Oston jälkeen sinulla on edelleen 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Myös muut edut odottavat sinua:

Valitse suosittuja luksusmerkkejä, kuten Giorgio Armani, Gucci, Prada, Tom Ford ja monta muuta merkkiä sisältävästä, yli 3000 silmälasiparin valikoimasta Toimitus on sinulle ilmaista  Linssisi hiotaan omassa verstaassamme

    10%

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo