Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
350 Tulokset

Humphrey's glasses online at Mister Spex

Humphreys-tuotemerkki on TITANflexin ja Brendelin tavoin tunnetun Eschenbachin brändejä. Eschenbach on valmistanut optisia tarvikkeita ja silmälaseja vuodesta 1913 alkaen. Humphreys-silmälasit ovat erityisen suositut nuorten asiakkaiden keskuudessa, ja ne heijastavat uusimpia muotitrendejä. Humphrey's hakee inspiraatiota lontoolaisesta tyylistä ja valmistaa värikkäitä ja erottuvia silmälaseja.

Vuonna 2010 Humphreys juhli 10. syntymäpäiväänsä. Tämän kunniaksi poplegenda Ronan Keating esitteli Humphreysin vuoden 2010 uuden silmälasimalliston. Tuotemerkillä on jo ollut joitakin menestyksekkäitä kumppanuussuhteita julkkisten kanssa. Keisha Buchanan Sugababes-yhtyeestä ja saksalaisen MIA-popyhtyeen laulaja Mieze ovat jo esitelleet Humphrey´sin jännittäviä mallistoja. Nyt on aika rakentaa tämän menestyksen varaan.

Humphrey'sin nykyinen mallisto tekee tietenkin vaikutuksen myös ilman maailmantähtien apua. Tuotemerkin perusarvoja ovat luovuus ja design. Humphrey'sin menestyksen takana ovat myös laadukkaat materiaalit ja ensiluokkainen työtaito. Siksi Humphrey´s-silmälasit ovat edelleen tyyliasteikon huipulla tuotemerkin juhlavuotena.

Tällä sesongilla kokokehys- ja puolikehysmalleissa on pääasiassa suorakulmaisia muotoja, ja kehyksissä on leikitelty trendikkäillä ja ajankohtaisilla väreillä. Erityistä huomiota on kiinnitetty sankojen muotoon ja designiin. Myös koristeet, cut-out-yksityiskohdat ja värikkäät elementit tekevät näistä silmälaseista todellisen katseenvangitsijan.

Malli, joka on ehdottomasti nostettava esiin nykyisestä mallistosta, on puolikehysmalli 582005. Tässä mallissa näkyy todella Humphrey´sin muotokieli: metallin ja muovin upea yhdistelmä, rohkea värien yhdistely ja persoonalliset yksityiskohdat. Nämä elementit luovat yhdessä nuorekkaan ja trendikkään vaikutelman.

Kokokehysmalli 581002 lukeutuu ehdottomasti kategoriaan "nörttisilmälasit". Silmälaseissa on todellista pop-henkeä niiden ainutlaatuisten värien ja pienten suorakulmaisten linssien ansiosta. Raikas, jännittävä ja cool.

  • ¹Alennuskoodin arvo on 30 prosenttia. Alennus lasketaan halvemmasta mallista, kun ostat vähintään kaksi mallia. Alennus on voimassa 27.03.2023 asti ja koskee kaikkia silmä- ja aurinkolaseja misterspex.fi-verkkokaupassa. Alennus ei koske valikoituja tuotemerkkejä, piilolinssejä ja hoitotuotteita. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin, kampanjoihin tai tarjouksiin. Alennusta ei saa mainostaa julkisesti (esim. alennuskuponkeihin liittyvillä nettisivuilla tai blogeissa). Kuponkia ei voi lunastaa rahana. Mister Spexin yleiset sopimusehdot pätevät.
  • ** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.
10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo