Piilolinssit

Kertakäyttölinssit

Kertakäyttölinssit

Kertakäyttölinssit - helppoa ja vaivatonta

Kertakäyttölinssit ovat helppo ja mukava piilolinssivalinta. Nimensä mukaisesti kertakäyttölinssit ovat tarkoitettu käytettäväksi vain kerran; niitä ei käytön jälkeen tarvitse puhdistaa piilolinssikotelossa säilyttämistä varten, vaan jokaisella käyttökerralla otetaan pakkauksesta uudet, puhtaat linssit, jotka käytön jälkeen heitetään pois. Kertakäyttölinsseillä voi tätä nykyä myös korjata yleisimpiä taittovirheitä, joten ne soveltuvat erinomaisesti useille erilaisille käyttäjille. Mister Spexin piilolinssivalikoima tarjoaa useiden eri laatumerkkien kertakäyttölinssit edulliseen hintaan.

Mitkä ovat kertakäyttölinssien edut?

Piilolinssien käyttäjille on tarjolla erilaisia ratkaisuja, joista monet asiantuntijat pitävät kertakäyttölinssejä parhaimpana vaihtoehtona muiden muassa seuraavista syistä:

 • Kertakäyttöpiilolinssejä ei tarvitse puhdistaa. Tämän vuoksi ne ovat paras valinta niille, jotka eivät halua käyttää yhtään ylimääräistä aikaa piilolinssien hoitamiseen.

 • Kertakäyttölinssit sopivat allergikoille. Lyhyen käyttöajan ansiosta linssiin ei ehdi kerääntyä rasvoja tai muita herkistymiselle altistavia epäpuhtauksia.

 • Kertakäyttölinssit tarjoavat optimaalisen näöntarkkuuden. Koska linssit ovat aina uudet ja puhtaat, on näkymä niiden läpi kirkas.

 • Käyttöaika ei edellytä muistamista. Kertakäyttöisten piilolinssien kanssa sinun ei tarvitse muistaa, milloin linssit ovat syytä vaihtaa.

Kertakäyttöpiilolinssejä voit siis käyttää täysin oman tarpeesi mukaan eivätkä ne edellytä mitään hoitotoimenpiteitä. Voit olla pitkiäkin aikoja käyttämättä piilolinssejä ilman, että ne vanhenevat pakkauksessaan käyttökelvottomiksi.

Kenelle kertakäyttöpiilolinssit sopivat?

Piilolinssit soveltuvat käytännössä lähes kaikille silmälasien käyttäjille ja ovatkin monissa tilanteissa tavallisia silmälaseja parempi vaihtoehto. Kertakäyttöpiilolinssit sopivat erityisen hyvin sellaisille henkilöille, jotka

 • eivät käytä piilolinssejä päivittäin,

 • urheilevat ja liikkuvat paljon,

 • matkustelevat paljon,

 • työskentelevät pölyisissä, kuivissa tai voimakkaasti ilmastoiduissa olosuhteissa,

 • kärsivät kuivista silmistä,

 • ovat alttiita allergioille,

 • saavat ärsytysoireita piilolinssinesteistä.

Etenkin jos piilolinssien tarpeesi on satunnaista tai jos haluat piilolinssien käytön olevan mahdollisimman vaivatonta, kannattaa sinun kokeilla kertakäyttöpiilolinssejä.

Millaisia kertakäyttölinssejä on saatavilla?

Kullekin piilolinssien käyttäjälle valitaan sopivat piilolinssit silmän ominaisuuksien sekä näkökykyyn liittyvien puutteiden mukaan. Kertakäyttölinssejä on saatavilla erilaisia.

 • Sfäärisillä eli pallomaisilla piilolinsseillä tarkoitetaan niin sanottuja tavallisia piilolinssejä, jotka ovat tarkoitettu joko kauko- tai lähinäön virheiden korjaamiseen silmään tulevan valon suuntaa muuttamalla.

 • Toorisilla piilolinsseillä voidaan tavallisen taittovirheen lisäksi korjata hajataitteisuutta, joka on sarveiskalvon epätasaisuudesta aiheutuva valontaittovirhe. Myös tooriset piilolinssit voi saada kertakäyttölinsseinä.

 • Monitehopiilolinsseillä korjataan sekä lähi- että kaukonäköä. Niiden avulla silmä pystyy tarkentamaan lukulasien tapaan lähelle mutta myös näkemään tarkasti kauas. Monitehopiilolinssejä on saatavilla kertakäyttölinssien valikoimassa.

Lisäksi kertakäyttöpiilolinssejä löytyy myös värillisinä tai muulla tavoin silmän ulkonäköä muuttavina.

Miten valitsen itselleni sopivat piilolinssit?

Piilolinssien sopivuus silmälle tulee aina tarkistaa optikon tai silmälääkärin vastaanotolla. Tässä yhteydessä sovitetaan erilaisia piilolinssivaihtoehtoja ja opetellaan linssien käyttöä. Kun olet saanut optikoltasi tai silmälääkäriltäsi piilolinssimääräyksen ja löytänyt sinulle sopivan linssimallin, voit tilata sopivat kertakäyttölinssit Mister Spexiltä. Jotta voimme olla varmoja siitä, että piilolinssit vastaavat tämänhetkistä tilannettasi, ei resepti saa olla yli 1 vuotta vanha.

Kun tiedät sinulle sopivan piilolinssimerkin ja -mallin, voit etsiä linssit Mister Spexin verkkokaupasta nopeasti suodattimien avulla. Tuotesivulla voit antaa reseptisi tiedot ja valita sopivan pakkauskoon. Tarkista tiedot vielä ostoskorissa ennen maksutavan valintaa. Viimeisteltyäsi tilauksesi toimitamme sinulle kertakäyttölinssit mahdollisimman nopeasti varastotilanteen mukaan. Saat tästä vielä ilmoituksen sähköpostiisi. Ja jos käy niin, ettei saamasi tuote vastaakaan tilaustasi, voit palauttaa sen meille 30 päivän kuluessa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo