Piilolinssit

Moniteholinssit

Monitehopiilolinssit − vaihtoehto ikänäköön

Monitehopiilolinssit ovat erinomainen vaihtoehto silmälaseille, jos kärsit niin sanotusta ikänäöstä eli iän mukanaan tuomista näkövirheistä. Ikänäöksi kutsutaan yleensä 40 ikävuoden jälkeen ilmaantuvaa taittovirhettä, joka vaikeuttaa tarkentamista lähellä oleviin kohteisiin. Monitehopiilolinsseissä on yleensä kaksi tai kolme voimakkuutta, joilla voidaan korjata sekä kauas, lähelle että keskietäisyyksille tarkentamista. Mister Spexillä on laaja valikoima monitehopiilolinssejä, joiden joukosta varmasti löytyy myös sinulle sopiva vaihtoehto. Kokeile vaikka heti!

Mitkä ovat monitehopiilolinssit?

Oletko huomannut, ettei lehdenluku tai tekstin lukeminen puhelimen näytöltä aina meinaa onnistua? Tuntuuko näkö välillä sumealta, tai väsyvätkö ja kirvelevätkö silmäsi? Jos olet 40 vuotta täyttänyt, saattaa kyse olla niin sanotusta ikänäöstä. Monitehopiilolinsseillä korjataan huomaamattomasti tätä ikääntymisen väistämättä mukanaan tuomaa näkövirhettä, joka vaikeuttaa tarkentamista etenkin lähellä oleviin kohteisiin. Ikänäössä ei ole kyse sairaudesta, vaan nimensä mukaisesti ilmiö todellakiin liittyy ikääntymiseen ja tarkoittaa käytännössä sitä, että silmän mykiö eli linssi menettää iän myötä joustavuuttaan. Tämä voi jatkua noin 70-vuotiaaksi saakka. Monitehopiilolinssit ovat yleisnimitys sellaisille piilolinsseille, joissa on enemmän kuin yksi vahvuus, ja ne auttavat näkemään hyvin lähelle ja kauas − ja sille välillekin.

Mitkä ovat monitehopiilolinssien edut?

Monitehopiilolinssit parantavat näkemisen ja sitä kautta elämän laatua ja niillä on monia etuja:

  • Saat paremman näöntarkkuuden sekä lähelle että kauas.

  • Verrattuna monitehosilmälaseihin piilolinsseissä ei ole yhtä selkeitä katselualueiden rajoja.

  • Sinun ei enää tarvitse käyttää lukulaseja.

  • Voit saada moniteholinssit niin kuukausi-, kertakäyttö- kuin yötä-päivää-linsseinä sekä toorisina linsseinä.

Monitehopiilolinsseillä saavutetaan useimmiten aivan yhtä hyvä näkö kuin monitehosilmälaseilla. Jos olet jo tottunut käyttämään tavallisia piilolinssejä, totut monitehopiilolinsseihin varmasti hetkessä, ja jos taas et ole koskaan aikaisemmin tarvinnut silmälaseja ollenkaan, voit moniteholinssien avulla säästyä niiden hankkimiselta nytkin.

Millaisia monitehopiilolinssejä on olemassa?

Monitehopiilolinssit ovat rinnastettavissa monitehosilmälaseihin; niitä käytetään samaan tarkoitukseen ja molemmissa on samat näkövirhettä korjaavat ominaisuudet. Kaksitehopiilolinsseissä vahvuuksia on kaksi: kaukokatselualue kauas tarkentamiseen sekä lukualue lähelle katsomiseen. Lukualue sijaitsee yleensä piilolinssin alaosassa. Kolmitehopiilolinsseissä on edellisten lisäksi myös ns. välialue, jota käytetään keskivälin etäisyyksille tarkennettaessa. Monitehopiilolinssien valikoimasta löytyvät seuraavat linssivaihtoehdot:

Monitehopiilolinssien hoitaminen ei ole sen monimutkaisempaa kuin tavallisten yksitehopiilolinssienkään. Kertakäyttölinssit hävitetään aina käytön jälkeen, viikko- ja kuukausilinssit puhdistetaan puhdistusnesteellä ja säilytetään rasiassa silloin, kun niitä ei käytetä, ja yötä-päivää-piilolinssejä voi käyttää myös nukkuessa.

Miten voin tilata monitehopiilolinssit?

Myös piilolinssien, samoin kuin silmälasien, tilaaminen edellyttää optikon näöntarkastusta, ja ennen piilolinssien tilaamista sinulla tulee olla silmälääkärin tai optikon piilolinssiresepti. Yhdessä optikon kanssa voit sovittaa erilaisia piilolinssejä ja näin löydät juuri sinulle sopivan piilolinssimerkin. Mister Spexin laajassa monitehopiilolinssien valikoimassa on useita suosittuja piilolinssimerkkejä, kuten Cooper Vision, Bausch & Lomb sekä Alcon. Jos merkkiäsi ei löydy valikoimastamme, voi kyse olla siitä, että merkki on optikkoliikkeen ns. oma merkki. Linssi on tällöin jonkin tunnetun valmistajan "uudelleenbrändätty" piilolinssi, joka on aivan identtinen saman valmistajan omalla nimellä myytävien linssien kanssa. Tilaamalla monitehopiilolinssit Mister Spexiltä saat monia etuja, kuten:

  • nopea toimitus

  • kilpailukykyiset hinnat

  • asiantunteva asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Tilaa uudet monitehopiilolinssit Mister Spexiltä vaikka jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo