Aurinkolasit

Sonnenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
6 895 Tulokset

Osta aurinkolasit mukavasti Mister Spexiltä

Aurinkolasit suojaavat silmiä liialta auringolta ja samalla täydentävät trendikkäästi pukeutumista. Laadukkailla aurinkolaseilla saa estettyä haitallisten UV-säteiden pääsyä silmiin ja poistettua häiritsevää häikäisyä. Sävytetyillä linsseillä auringon häikäisevä säteily ei häiritse silmiä, ja auringon valosta voi nauttia silmiä siristelemättä ja tyylikkäästi kesällä ja talvella. Mister Spexin suuresta valikoimasta löytyy varmasti sinulle kasvojesi muotoon ja tyyliisi sopivat aurinkolasit.

Korosta ulkonäkösi parhaimpia puolia hyvältä näyttävillä aurinkolaseilla

Kasvojen muodosta riippuen jotkut kehykset näyttävät omilla kasvoilla paremmalta kuin jotkut toiset. Löydät itsellesi kasvonpiirteisiisi sopivat aurinkolasit Mister Spexin kätevän sovitustyökalun avulla todella helposti. Tässä kuitenkin ensin muutamia neuvoja asiantuntijoilta, kun etsit sinulle parhaiten näyttäviä aurinkolasia:

  • Jos kasvosi ovat muodoltaan soikeat, näytät hyvältä mitkä tahansa aurinkolasit itsellesi sitten valitsetkin. Voit keskittyä valinassasi pelkästään aurinkolasien väriin, muotoon ja design-tuotemerkkiin ja aloittaa haun.

  • Jos sinulla on pyöreät kasvot, saat korostettua kasvojesi piirteitä upeasti kulmikkailla aurinkolaseilla.

  • Jos kasvosi ovat neliön muotoiset, pyöreät ja kurvikkaat aurinkolasit sopivat sinulle parhaiten.

  • Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, sinua pukee parhaiten yläosastaan leveämmät ja alaspäin kapenevat aurinkolasit.

Mister Spexillä on valikoimassa tuhansia aurinkolaseja, joten meiltä sinulle löytyy varmasti sopivat ja yksilöllisiä piirteitäsi parhaiten korostavat aurinkolasit.

Tummat lasit omaan tyyliin

Valittuasi itseäsi miellyttävät kehykset, voidaan keskittyä itse linsseihin. Moniin aurinkolaseihin on valittavissa erityyppisiä linssejä, joten voit vaikuttaa linssivalinnalla siihen, että aurinkolasit ovat käytössä mukavat.

Klassiset: Klassiset linssit sisältyvät jo aurinkolasien hintaan. Ne ovat silmille ensiluokkainen suoja haitallisia UV-säteitä vastaan. Voit valita linssien väriksi joko harmahtavan, vihreän tai ruskean.

Polarisoidut: Polarisoidut linssit ovat oivallinen suoja erityisen valoherkille silmille. Polarisoidut aurinkolasit suojaavat silmiä haitallisilta UV-säteiltä sekä ehkäisevät heijastusta ja häikäisyä, joten näet selkeästi häikäisevämpänäkin päivänä. Polarisoitujen linssien hyvät puolet huomaa etenkin veden äärellä, märillä teillä ja talven aurinkoisilla lumilla.

Peilatut: Peililinssiset aurinkolasit ovat hyvännäköiset ja silmille miellyttävät. Niissä oleva pinnoite rajoittaa silmiin tulevan valon määrää ja torjuu etenkin voimakkaat heijastukset.

Hiotut linssit: Aurinkolasit omilla vahvuuksilla on hyvä linssivalinta siinä tapauksessa, että käytät silmälaseja päivittäin, mutta et halua käyttää piilolinssejä. Ota huomioon aurinkolaseja valitessasi, että joihinkin ei ole mahdollista valita omiin vahvuuksiin hiottuja linssejä. Syynä on erityisesti linssien erilaiset lukemat. Hiottuja linssejä varten kannattaa valita tukevakehyksiset ja sopivan leveät aurinkolasit, joita valikoimassamme on paljon.

Tummuvat linssit:Tummuvat linssit ovat fotokromaattisia eli tummuvat ja kirkastuvat niihin osuvan valon määrään mukaisesti. Ne suodattavat UVA- ja UVB-säteet täydellisesti. Fotokromaattisten linssien sävy muuttuu lähes huomaamattomasti, ja värisävynä on joko harmaa tai ruskea. Kaikkiin Mister Spexin omilla vahvuuksilla saatavissa oleviin linsseihin voi tilata mukaan fotokromaattisen ominaisuuden.

Katso netissä miten aurinkolasit sopivat sinulle

Ellet ole heti vakuuttunut siitä, mitkä aurinkolasit näyttävät kasvoillasi parhailta, voit sovittaa aurinkolaseja kätevästi meidän virtuaalisen sovitustyökalumme avulla kotonasi. Lataa sovitusohjelmaa varten itsestäsi jo otettu valokuva tai ota valokuva verkkokameralla tai älypuhelimella. Valitse sitten aurinkolasit, joita haluat sovittaa, ja kuljeta ne kohdalleen niin, että näet miltä ne näyttävät kasvoillasi.

Kun tilaamasi uudet aurinkolasit ovat tulleet perille, voi käydä niin, että et olekaan niihin tyytyväinen, vaikka olisitkin käyttänyt sovitustyökalua avuksi. Mister Spexillä asia järjestyy parhain päin, sillä sinulla on 30 päivän rahat-takaisin-palautusoikeus. Kävi niin tai näin, Mister Spexillä teet hyvät kaupat.

Laadukkaita merkkituotteita

Jos olet etsimässä itsellesi merkkiaurinkolaseja, Mister Spexillä on niitä uusimman trendin mukaisesti samoin kuin iättömän klassisiakin. Jos haluat itsellesi sporttisen lookin, ovat Oakleyn aurinkolasit hyvä valinta. Viimeisimmän muodin mukaisia aurinkolaseja löytyy varmemmin Guccilta ja Dolce & Gabbanalta. Aviator-aurinkolasit ovat upeat vuodesta toiseen, eli etsi ne Ray-Banilta! Meiltä ostat tietysti sekä miehille aurinkolaseja ja naisille aurinkolaseja.

Hanki uudet aurinkolasit netistä Mister Spexiltä

Säästät aikaa ja rahaa kun tilaat itsellesi uudet aurinkolasit netistä Mister Spexiltä. Tutustu meidän netissä olevaan tuhansien aurinkolasien monipuoliseen valikoimaan mukavasti oman kodin rauhassa. Valikoimaamme kuuluu haluttujen merkkien uusimmat mallit. Katso mikä nyt on uusinta uutta esimerkiksi merkeillä Ray-BanPradaGucciOakley, ja Michael Kors. Meidän hintamme ovat vetovoimaisen edullisia, olet sitten valitsemassa itsellesi aurinkolasit ajankohtaisia trendejä seuraten tai hillitysti klassisia linjoja suosien.

Meillä on kaiken lisäksi myös virtuaalinen sovitustyökalu helpottamassa sopivien aurinkolasien valintaa. Valitse niin monta aurinkolasia kuin haluat ja kokeile sitten miltä ne näyttävät kasvoillasi lataamalla valokuvasi sovitusohjelmaan. Se sujuu helposti.

Uusien aurinkolasien tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, ja voit tilata vaikka kolmet yhdellä kerralla. Yli 49 €:n tilauksista emme peri toimituskuluja. Jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen valintaasi, voit muitta mutkitta lähettää aurinkolasit takaisin 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin.

Me haluamme tarjota sinulle hyvää palvelua ja siksi myös meidän asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia on jäänyt epäselväksi. Ota meihin tarpeen vaatiessa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Miksi kannattaa ostaa aurinkolasit Mister Spexiltä?

Seuraavassa muutamia hyviä syitä miksi sinun kannattaa hankkia uudet aurinkolasit meiltä:

  • yli 49 €:n tilaukset ilman lähetyskuluja

  • kilpailukykyiset hinnat

  • 30 päivän rahat-takaisin-palautusoikeus

  • saat virtuaalisen sovitustyökalumme avulla valittua kasvojesi muotoon hyvin sopivat aurinkolaisit

  • ystävällinen ja taitava asiakaspalvelu

Tilaa itsellesi uudet laadukkaat aurinkolasit netistä Mister Spexiltä!

Aurinkolasitrendit

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo