Piilolinssit

Yötäpäivää linssit

Yötäpäivää linssit

Päivä- ja yölinssit Mister Spexissä

Piilolinssien käyttäjät tuntevat ongelman: haluat vain vähän rentoutua ja ottaa päiväunet ja silmäsi protestoivat. Vaikka nukahtaisit vain lyhyeksi aikaa, silmiin ilmestyy punoitusta ja epämiellyttävän kuiva tunne. Pidempien lepojaksojen aikana - esimerkiksi siksi, että olet unohtanut ottaa piilolinssit pois yöksi pitkän päivän jälkeen - silmien ärsytyksen ja tulehduksen riski kasvaa. Ratkaisu: Uusia päivä- ja yölinssejä on helppo käyttää ympäri vuorokauden ja ne pitävät silmäsi terveinä.

Näin jatkuva käyttö toimii

Päivä- ja yölinssit ovat piilolinssit, joita käytetään silmässä päivällä ja yöllä. Tämän mahdollistaa ainutlaatuinen silikonihydrogeeli: sen kehittäminen muutama vuosi sitten synnytti uuden sukupolven piilolinssejä, jotka eivät ainoastaan tarjoa verrattoman miellyttävää käyttökokemusta jopa kuivuuteen taipuvaisille silmille, vaan mahdollistavat myös pehmeiden viikko- tai kuukausilinssien käytön jatkuvasti. Innovatiivinen materiaali kuljettaa sarveiskalvolle huomattavasti enemmän happea (jopa 98 %) kuin perinteiset linssit. Alhaisen vesipitoisuutensa ansiosta se estää silmää kuivumasta, kun taas ylimääräiset kostutusaineet pitävät luonnollisen kyynelkalvon vakaana. Tämä integroitu kosteussäiliö pitää silmäsi miellyttävän raikkaina myös nukkuessasi.

Päivä- ja yölinssejä voi tietysti käyttää myös vain päivällä ja ottaa pois illalla. Sen jälkeen linssit on puhdistettava tavalliseen tapaan ja säilytettävä astiassa yön yli. Seuraavana päivänä ne voidaan sitten asettaa tavalliseen tapaan.

Kenelle päivä- ja yölinssit sopivat?

Päivä- ja yölinssit ovat käytännöllinen vaihtoehto perinteisille linsseille vuorotyössä tai lomamatkoilla. Ennen kuin käytät niitä, kysy kuitenkin silmälääkäriltäsi, onko niiden pysyvää käyttöä vastaan jotain estettä. Henkilöt, joilla on kuivat ja/tai erityisen herkät silmät, eivät välttämättä siedä päivä- ja yölinssejä yhtä hyvin. Vaikka sinulla ei olisikaan ongelmia niitä käyttäessäsi, sinun on syytä käydä säännöllisesti silmälääkärin tarkastuksessa. Päivä- ja yölinssit voivat lisätä sidekalvotulehduksen tai silmä-ärsytyksen riskiä pitkän käyttöajan vuoksi. Yleisesti ottaen piilolinssit tulisi aina sovittaa optikon tai silmälääkärin toimesta.

Maksimaalinen käyttömukavuus, minimaalinen vaivannäkö - sinun etusi:

  • Pidennetty käyttöaika

  • Suurempi joustavuus

  • Vähemmän puhdistustyötä

  • Välitön, kirkas näkö

Perinteisten piilolinssien enimmäiskäyttöaika on 10-14 tuntia - tämä pidennetty yökäyttöaika tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta: pitkät ulkoilut, spontaanit yöpymiset tai lyhyet lomamatkat eivät ole enää ongelma. Voit heittäytyä täysillä elämään ilman ennakkosuunnittelua. Jopa ammattilaiset, jotka ovat aiemmin joutuneet luopumaan linssien mukavuudesta, voivat käyttää niitä epäröimättä: Pitkät päivystysvuorot, kuten terveydenhuoltoalalla on yleistä, ovat aiemmin vaikeuttaneet piilolinssien käyttöä; tämä on nyt melko helppoa käytännöllisten päivä- ja yölinssien ansiosta. Voit tietysti nauttia myös kaikista muista näiden käytännöllisten linssien eduista: ei enää aikaa vieviä puhdistustoimenpiteitä ja selkeä näkö heti ylösnousun jälkeen ilman, että sinun tarvitsee hakea silmälasit - kuka haluaisi luopua siitä?

Tärkeää: Ennen kuin ostat päivä- ja yölinssejä, kysy aina neuvoa silmälääkäriltä tai optikolta: Hän tarkistaa, soveltuvatko silmäsi jatkuvaan käyttöön. Tämä johtuu siitä, että yökäyttöä voidaan suositella vain rajoitetusti, erityisesti erittäin kuiville tai herkille silmille. Suosittelemme myös säännöllisiä tarkastuksia, jotta silmiesi terveys voidaan varmistaa pitkällä aikavälillä.

Tarjouksemme sinulle

Päivä- ja yölinssejä on saatavana kaikilta suurimmilta valmistajilta, ja Mister Spexin valikoimasta löydät vaihtoehtoja, joissa on kuukausittainen tai viikoittainen vaihtojakso: Air Optix# Night & Day Aqua, #Biofinity# sekä #PureVision# ja #TrueLens # ovat mukanasi täydet 30 päivää ja yötä. Viikkolinsseistä puhuttaessa asiakkaat suosivat erityisesti Acuvue Oasysia. Ihmiset, jotka kärsivät #astigmatismista# tai presbyopiasta, löytävät myös sopivan linssin non-stop-käyttöön #toric# tai #multifocal -vaihtoehdoista.

Kun osta piilolinssit Mister Spexistä, nautit kaikista mutkattoman ostokokemuksen eduista:

Suuri valikoima merkkilinssejä ja niihin sopivia hoitotuotteita.

Ilmainen palautuslähetys alkaen 39 €

Nopea ja seurattava DHL:n toimitus

30 päivän rahat takaisin -takuu

Onko sinulla kysyttävää? Asiakaspalvelumme on käytettävissä puhelimitse tai sähköpostitse. Tai vieraile jossakin Mister Spex -myymälässä tai yhteistyökumppaneidemme optikoilla alueellasi. Koulutettu tiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa näköapuvälineisiin ja verkkokauppaostoksiin liittyvissä kysymyksissä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo