Acuvue

Näe selkeästi Acuvue-piilolinsseillä Mister Spexiltä!

Yksi suurimmista piilolinssialan nimistä on ilman epäilystäkään Acuvue – ja me tarjoamme koko valikoimamme Acuvue-linssejä edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyy varmasti kaikki mitä etsit, olipa se sitten kertakäyttöiset Acuvue-linssit tai hajataittoisuutta korjaavat linssit. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisille tilauksille.

Acuvue-piilolinsseillä voit muuttaa, miten näet maailman

Piilolinssien kuuluu olla sekä käytännölliset että mukavat, ja Acuvue-piilinssit tarjoavat molempaa. Johnson & Johnson on itse asiassa niin varma piilolinssiensä laadusta, että he tarjoavat tyytyväisyystakuun kaikille Acuvue-piilolinsseille. Yhdistä tämä takuu Mister Spexin tarjoamiin uskomattomiin hintoihin, ja paremman diilin löytäminen tulee vaikeaksi.

1-Day Acuvue -piilolinssit ovat korkealaatuisetkertakäyttölinssit, ja siksi ne ovat ihanteellinen vaihtoehto sekä piilolinssien satunnaisille käyttäjille että niille, jotka ottavat mielellään päivittäin uuden piilolinssiparin käyttöön. Acuvue-linsseissä on lisäksi integroitu UV-suodatin, joka tarjoaa lisäsuojaa haitallisia UV-säteitä vastaan.

Jos sinulla on helposti kuivuvat silmät, tutustu 1-Day Acuvue Moist -linsseihin, jotka ovat Johnson & Johnsonin kuivia silmiä varten tarjoamat piilolinssit, jotka ehkäisevät silmien kuivumista. 1-Day Acuvue for Astigmatism -hajataittoa korjaavat piilolinssit tekevät epäselvistä kuvista selkeitä ja kirkkaita, sillä saat ne juuri tarpeidesi ja silmälasireseptisi tietojen mukaan.

Palkintoja voittaneet Acuvue-piilolinssit kaikilla Mister Spex -verkkokaupan eduilla

Kun tilaat mitkä tahansa Acuvue-piilolinssit, voit olla varma, että linssisi ovat voittaneet palkintoja innovaationsa, designinsa sekä laatunsa ansiosta, mikä taas on todiste siitä korkeasta tasosta, jota ansaitset piilolinsseiltäsi. Edut, jotka saat tilatessasi Acuvue-linssit Mister Spexiltä, ovat:

  • Upeat hinnat

  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille

  • Palautusoikeus

  • Ystävällinen asiakaspalvelu aina tarvittaessa

Mister Spexiltä löytyy täydellinen valikoima piilolinssejä juuri sinulle, yhdestä paketista Acuvue-linssejä aina isoihin pakkauksiin varastoa varten. Tutustu valikoimaamme jo tänään, tartu etuihin ja näe maailma uusin silmin!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo