Biotrue

Biotrue

Biotrue-piilolinssit Mister Spex Suomesta

Biotrue-piilolinssit kuuluvat maailman johtaviin silmien hoitotuotteiden valmistajiin lukeutuvan Bausch and Lombin tuotteisiin. Mister Spexin tarjoamat Biotrue-piilolinssit ovat loistava valinta silloin, kun halutaan äärimmäistä käyttömukavuutta koko päivän. Näiden piilolinssien pintaan on haettu inspiraatiota oikeiden silmien toiminnasta. Ne imitoivat silmien omaa kosteuden säilyvyyttä ja muotoa.

Biotrue-piilolinssit sopivat ihanteellisesti sekä kauko- että likinäköisille, ja ne tunnetaan häikäisyä ja haloilmiöitä vähentävästä ominaisuudestaan hämärissäkin olosuhteissa tarjoten ainutkertaista näkökykyä aamuvarhaisesta keskiyöhön saakka. Nämä päivittäiset kertakäyttölinssit vähentävät tehokkaasti myös haitallisten UV-säteiden vaikutuksia. Muista kuitenkin, etteivät ne sovi UV-säteitä imevien silmälasien korvikkeiksi, koska ne eivät kata silmiä kokonaan. Mister Spexin valikoimassa olevia Biotrue-piilolinssejä suositellaan vahvasti urheilijoille ja matkailijoille. Niitä myydään useissa pakkauskoissa 30 linssin pakkauksesta 90 linssin pakkaukseen.

Euroopan johtavan verkko-optikkoliikkeen Mister Spexin Biotrue-piilolinssien valikoiman kirjo tarjoaa useita etuja. Olemme kokenut verkkokauppa, ja haluamme poistaa kaikki epäilysi ennen kuin valitset linssit. Tarjoamme myös turvallisia ja varmoja maksuvaihtoehtoja, nopean toimituksen, jota voit seurata, sekä kätevän palautusoikeuden.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo