Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Viikkolinssit

Viikkolinssit

  • Nopeat toimitukset
  • Mahtavan edulliset hinnat
  • Laaja valikoima
Kategoria

Viikkolinssit

(4)
Näytä tuotteet välillä 1 - 4/4

Viikkolinssit Mister Spexistä

Toisinaan voi olla vaikea löytää omaan elämäntyyliin parhaiten sopiva piilolinssien käyttöaika. Päivittäinen vaihtaminen saattaa tuntua ärsyttävältä ja vaikealta, kuukausittainen vaihtaminen saattaa alkaa ärsyttää silmiä ilman asianmukaista hoitoa ja huomiota, joka on helppo unohtaa. Nämä Mister Spexin verkkokaupan viikkolinssit saattavat olla hyvinkin ratkaisu pulmaasi.

Viikkolinssit tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Mahdollisuus vaihtaa piilolinssit viikon jälkeen palauttaa raikkaan tunteen. Nämä Mister Spexin piilolinssit ovat laadukkaat, mukavat ja helpot asettaa. Muista tutustua tähän ja moniin muihin Mister Spexin verkkokaupan tuotteisiin.

Mister Spex tarjoaa tuhansia tuotteita silmälaseista piilolinsseihin ja kaikkeen silmiin liittyvään. Tarjoamamme tuotevalikoima sisältää useita design-tuotemerkkejä. Verkosta tilatuille tuotteille myönnämme kätevän palautusoikeuden, joten voit tuntea olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia. Toimituksista vastaa Posti, joka tarjoaa nopean lähetyksen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo