ic! berlin Silmälasit

Silmälasit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
183 Tulokset

ic! berlinin silmälasimuoti –  aika vaihtaa näkökulmaa!

Voit vihdoin elää yksilöllistä persoonallisuuttasi! Miten? ic! berlinin premium-silmälasien ja designer-kehysten ilmaisuvoimaisilla tyyleillä. Berliiniläinen silmälasimerkki on valmistanut poikkeuksellisia silmälasikehyksiä käsityönä ainutlaatuisella tarkkuudella jo vuodesta 1996 alkaen. Kaikki ic! berlinin silmälasit suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Berliinissä. Jokainen ic! berlin -kehys on yhtä jännittävä ja erityinen kuin sinäkin! Sillä ic! berlin GmbH edustaa merkillään poikkeuksellisia ihmisiä, jotka näkevät maailman omin silmin. Oletko sinäkin valmis vaihtamaan näkökulmaa? Sukella ainutlaatuisen ic! berlin -silmälasimalliston monipuoliseen maailmaan.

ic! berlin Looks – sinun kannanottosi, sinun tyylisi

Tylsä ja kaupallinen on menneisyyttä! ic! berlinin uudenlaiset designer-silmälasit ovat yhtä erityisiä kuin sinäkin! Korkealaatuiset materiaalit ja täsmällinen työstö tekevät jokaisesta ic! berlinin silmälasikehyksestä aivan erityisen asusteen, joka ilmaisee asennettasi. Berliiniläiset silmälasisuunnittelijat yhdistävät suosituissa malleissaan ruuvittomat kehykset ja materiaalit, kuten ruostumaton teräksen, titaanin, asetaatin ja puhvelinsarven. Olipa kyseessä sitten linssit, silmälasikehykset tai varaosat – silmälasisuunnittelijat omistautuvat jokaiselle ic! berlin eyewear-asusteelle suurella antaumuksella merkin huippumodernissa silmälasiverstaassa. Vain siten berliiniläinen merkki voi taata ic! berlin -silmälasien korkean laadun. Olipa kyse lukulaseista, arkilaseista, vahvuudellisista silmälaseista tai muodikkaasta asusteesta, ic! berlinin kehyksillä ilmaiset päivittäin vahvan kannanoton!

ic! berlin Attitudes – näytä persoonallisuutesi

Jokaisella meistä on aivan oma persoonallisuutensa. Joten näytä se myös! ic! berlinin silmälasimalliston rohkeat mallit korostavat juuri sinun tyyppiäsi! Tunnetko olosi tänään särmikkääksi? Näytä se ic! berlin -malliston ilmaisuvoimaisella pilottimallisella tai puolisuunnikkaan muotoisella kehyksellä. Vai rakastatko suurta esiintymistä? Siinä tapauksessa ic! berlinin butterfly- ja cateye-mallit tuovat sinut oikealla tavalla esiin. Huolimatta siitä, minkä ic! berlin -designer-mallin valitset,  voit ilmaista yksilöllistä tyyliäsi jokaisella ic! berlin -mallilla. Olipa kyse sitten pyöreistä, kulmikkaista tai neliön muotoisista silmälaseista, Berliinistä kotoisin oleva brändi ei edusta ainoastaan epätavallisia luomuksia ja parasta laatua edulliseen hintaan, vaan jokainen ic! berlin -silmälasimalli kertoo myös aivan erityisen tarinan – nimittäin sinun tarinasi!

ic! berlin -mallisto – hyödy Mister Spexin tarjoamista eduista

Haluatko sinäkin löytää vihdoin uuden minäsi? Siinä tapauksessa voit tehdä sen nyt! ic! berlinin poikkeuksellisella kokoelmalla voit antaa tyylillesi aivan erityisen päivityksen. Vakuutu itse ja löydä oma ic! berlin -lempimallisi! Mister Spex on valinnut parhaan valikoiman ic! berlinin suosituimpia silmälasityylejä juuri sinulle! Sara M., Lars D., Ludmilla S., Maik D., Hedy ja monen muut ic! berlinin premium-silmälasit odottavat voivansa antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen.

Inspiroi ja vakuutu ic! berlinin monipuolisesta miesten ja naisten mallistosta. Mitä ikinä haluat, mitä ikinä olet – ic! berlin on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä!

Osta silmälasit helposti netistä: oletko jo löytänyt mieluisat ic! berlin -premium-silmälasit? Siinä tapauksessa voit sovittaa ic! berlin -silmälasikehystä helposti ja riskittä verkossa ja nähdä, sopiiko uusi tyyli sinulle. Vai haluaisitko mieluummin kysyä neuvoa läheisimmiltäsi? Siinä tapauksessa valitse korkeintaan neljät ic! berlin -silmälasikehykset, ja me lähetämme suosikkisi sinulle kotiin. Kokeile sitten kaikessa rauhassa ic! berlin -designer-silmälaseja sinulle tutussa ympäristössä!

Tee lopullinen lausuntosi ic! berlin -malliston laseilla ja hyödy Mister Spexin eduista:

·       Valikoidut ic! berlin -silmälasit Mister Spexin ylellisessä valikomassa: Louisa H.,Teresa, Ros, Zelda, Mr. Bice, Oroshi, Phil B. ja monta, monta muuta

·      30 päivän palautusoikeus

·      Osta silmälasit helposti netistä

Haluaisitko tietää vielä lisää innovatiivisesta, berliiniläisestä ic! berlin -silmälasimerkistä, sen silmälasimallistoista ja meidän palveluistamme? Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä: Mister Spexin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo