ic! berlin Aurinkolasit

Aurinkolasit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
55 Tulokset

ic! berlin -premium-aurinkolasit – kuin tehty sinulle!

Tyylikkäät aurinkolasit ovat jo pitkään olleet täydellisen asun ehdoton edellytys. Miten siitä tulisi vieläkin täydellisempi? ic! berlinin ilmaisuvoimaisilla premium-aurinkolaseilla! Ylellinen berliiniläinen silmälasimerkki edustaa poikkeuksellisia premium-laseja edulliseen hintaan. ic! berlin GmbH:n verstaalla on valmistettu innovatiivisia premium-silmälaseja täsmällisenä käsityönä jo vuodesta 1996 asti. Kaikki ic! berlinin silmälasit suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan Berliinissä.

ic! berlinin aurinkolasit ovat muutakin kuin vain silmien suoja tai muodikas asuste: ne tuovat koko persoonallisuutesi esiin ja näyttävät sisimpäsi. Ylellisen ic! berlin -aurinkolasimalliston jokainen ic! berlin -silmälasikehys voi olla yksilöllisen tyylisi uusi avainasuste. Sillä berliiniläinen brändi ic! berlin edustaa yksilöllisyyttä ja ihmisiä, jotka näkevät maailman toisin.

Vakuutu ic! berlinin kutkuttavista, miesten ja naisten designertyyleistä ja rakastu Berliinistä kotoisin olevan silmälasimerkin yksilölliseen statement-asusteeseesi!

ic! berlin -aurinkolasityylit – sinun tyylisi, sinun viestisi

Olipa kyseessä sitten pyöreät, ovaalinmuotoiset tai kulmikkaat, mustat tai kullanväriset aurinkolasit  – jokainen ic! berlin -kehys on rohkea ja itsenäinen malli. Ruuvittomat silmälasikehykset yhdistettynä poikkeuksellisiin kehyksiin ja materiaaleihin, kuten ruostumattomaan teräkseen, titaaniin, asetaattiin tai puhvelinsarveen antavat tyypillesi oikeanlaisen kehyksen. ic! berlinin kestävät, mutta kuitenkin höyhenenkevyet ja joustavat silmälasikehykset tuovat sinut ja tyylisi ihanteellisesti esille.

Ole vain oma itsesi ja näytä persoonallisuutesi ic! berlinin designer-aurinkolaseilla. Aivan kuten haluat, aivan kuten sinusta tuntuu! Jokainen ic! berlin -aurinkolasimalli edustaa elämäntunnettasi aivan omalla tavallaan.

ic! berlin Styles – suuri esiintymisesi

Ei enää klassisen tylsiä aurinkolaseja! ic! berlin -mallisto vastaa vihdoinkin ylellistä makua! Anna kutkuttavan ic! berlin designer-aurinkolasimalliston inspiroida sinua! Yhtä erilainen ja ylellinen kuin sinä itse. ic! berlinin uudenlaiset silmälasityylit vievät tyylisi aivan uudelle muodin tasolle! Mustat, vaatimattomat aurinkolasit, siron kultainen aurinkosuoja tai erottuvat muodot, kuten cateye, butterfly, aviator tai puolisuunnikas – näillä statement-kehyksillä otat kantaa! Sinulla on aivan oma persoonallisuus, joten saa se säteilemään ic! berlin -aurinkolaseilla. Sukella ic! berlin -mallistoon ja tutustu ainutlaatuisiin Berliinin huippumodernin verstaan aurinkolasiluomuksiin.

ic! berlin -mallisto – hyödy Mister Spexin tarjoamista eduista

Haluaisitko saada aivan oman, erityisen ilmeen? Siinä tapauksessa hanki nyt uusi ic! berlinin suosikkimallisi! Mister Spex on valinnut parhaan valikoiman ic! berlinin suosituimpia aurinkolasityylejä juuri sinulle ja yksilölliselle tyylillesi! Sara M., Lars D., MB Shield ja monet muut ylelliset ic! berlin -aurinkolasit odottavat sinua.

Joko rakastuit johonkin tiettyyn ic! berlin -aurinkolasimalliin? Siinä tapauksessa voit sovittaa ic! berlin -kehystä helposti ja riskittä verkossa ja nähdä, sopiiko uusi tyyli sinulle. Vai haluaisitko mieluummin kysyä neuvoa läheisimmiltäsi? Siinä tapauksessa valitse korkeintaan neljät ic! berlin –aurinkolasikehykset, ja me lähetämme suosikkisi sinulle kotiin. Kokeile sitten kaikessa rauhassa ic! berlin -aurinkolaseja sinulle tutussa ympäristössä!

Anna itsellesi vihdoin sopiva tyyli ic! berlinin ylellisillä statement-aurinkolaseilla ja hyödy Mister Spexin eduista:

·       Valikoidut ic! berlin -aurinkolasit Mister Spexin ylellisessä valikomassa: Nina, Rosa, Hedy, Ferrum, Runway ja monet muut!

·       Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

·       Osta aurinkolasit verkosta

·      30 päivän palautusoikeus

Haluaisitko tietää vielä lisää innovatiivisesta, berliiniläisestä ic! berlin -silmälasimerkistä, sen silmälasimallistoista ja meidän palveluistamme? Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä: Mister Spexin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo