Silmälasit

Moniteholasit

gleitsichtsbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
9 170 Tulokset

Mister Spexin moniteholasit: uusien moniteholaseja ostoneuvonta

Oppaamme auttaa sinua valitsemaan ja ostamaan uudet moniteholinssit ja samalla hälventämään joitakin myyttejä progressiivisista laseista. Selvitä, miten moniteholasit toimivat, mitä tarvitset tottuaksesi niihin, ja miksi sinun ei enää tarvitse tuhlata omaisuutta moniteholinsseihin.

1. Mitä ovat moniteholasit?

Moniteholasit korjaavat useita näköongelmia kerralla. Siksi niitä kutsutaan moniteho tai progressiivisiksi laseiksi. Erilaisia visuaalisia vahvuuksia lähi- ja kaukoetäisyydeltä korjataan saumattomasti erityisellä linssityypillä. Viallinen näkökyky ja presbyopia (ikänäkö) korjataan samanaikaisesti.

2. Miksi ja milloin tarvitset moniteholinssejä?

Ikänäkö, joka siis tunnetaan myös nimellä presbyopia, esiintyy noin 40-vuotiailla ja vaikuttaa useimpiin ihmisiin jossain vaiheessa elämän aikana. Se ei ole väärä näkemys sanan perinteisessä merkityksessä, vaan pikemminkin ikään liittyvä toiminnallisuuden menetys. Silmän linssi menettää kimmoisuutensa ja johtaa yhä suurempiin vaikeuksiin eri etäisyyksien säätämisessä. Erityisesti lukeminen vaikeutuu ja siten tarvitaan lukulaseja. Kaikki eivät halua jatkuvasti asettaa ja riisua silmälaseja, varsinkin kun on olemassa olevia korjausmenetelmiä ja ei enää ole tarpeellista vaihtaa kahden eri paria olevien silmälasien välillä. Tällöin moniteholinssit ovat paras vaihtoehto.

3. Miten moniteholasit toimivat?

Moniteholinssit on jaettu eri visuaalisiin alueisiin. Linssin yläosaa käytetään katsottaessa pidemmälle. Keskialue kattaa keskipitkällä välimatkalla olevat esineet, kuten auton sisävarusteet. Linssien tarkoituksena on myös helpottaa siirtymistä kauempana ja lähempänä olevien alueiden välillä. Lähialue sijaitsee linssin alaosassa ja sitä käytetään lukemiseen.

Riippuen minkä moniteholinssin osan läpi katsot, näet tarkasti ja selvästi kyseisellä etäisyydellä.

4. Mitä sinun tarvitsee tietää moniteholinsseistä?

Tämäntyyppisten linssien tekninen luonne tarkoittaa sitä, että reuna-alue on epäselvä, ja sen koko voi vaihdella näkyvän alueen mukaan.

Mister Spexillä voit tilata moniteholinssejä tavallisilla, laajennetuilla tai suurimmilla näköalueilla:

Normaali näkökenttä:

Nämä tarjoavat erinomaisen visuaalisen mukavuuden, etenkin ensikäyttäjille. Käytettävissä oleva visuaalinen alue on hieman pienempi. Tämä on kuitenkin vähemmän havaittavissa pienillä korjausarvoilla. Kun katsot ympärillesi, pää on yleensä enemmän aktivoitunut kuin laajemmilla tai suurimmilla näkökentillä.

Laajempi näkökenttä:

Laajempi näkökenttä on noin 40 prosenttia suurempi kuin standardi, joten pää liikkuu vähemmän, kun katselet ympärillesi.

Suurin näkökenttä:

Suurin näkökenttä on noin 60 prosenttia suurempi kuin normaali. Linsseihin tottumiseen kuluva aika lyhenee huomattavasti keskimatkoissa, niihin voidaan katsoa pidempään ja se on helpompaa.

Kuinka kauan kestää moniteholinsseihin totuttautuminen?

Tähän kysymykseen on vaikea vastata. Moniteholinsseihin tarvittava totuttautumisaika riippuu yksilöstä, mutta tämä aika voi olla pidempi kuin tavallisissa resepti-laseissa. Moniteholinssit ovat monimutkaisia, mikä tarkoittaa, että kaikki eivät totu tällaisiin laseihin välittömästi. Jotkut ihmiset tottuvat monitoimilaseihin ja näkevät selvästi vain muutaman tunnin kuluttua, kun taas joissakin poikkeustapauksissa se kestää useita viikkoja. Mitä korkeampi valittujen linssien laatu on, sitä suurempi on näköalue, joka puolestaan johtaa mukavampaan sopeutumisaikaan uusilla progressiivisilla silmälaseillasi.

Vihje: Moniteholinssien eri näkökenttien vuoksi on suositeltavaa valita pari kehystä, jotka ovat riittävän suuria. Muuten eri visuaaliset kentät ovat liian pieniä. Mister Spexillä on yli 4000 kehystä toiveidesi toteuttamiseksi.

5. Miten tilaan moniteholasit verkosta?

Käytä digisovitustamme: Silmälasien tilaaminen verkossa Mister Spexiltä ei voisi olla helpompaa. Kokeile moniteholasejasi kolmiulotteisina käyttäen verkkokameraasi ja valitsemalla jopa neljä suosikkikehystäsi. Voit myös valita enintään neljä suosikkikehystäsi ja lähetämme ne sinulle kotona kokeiltavaksi maksutta. Näin voit valita suosikkiparisi mukavasti kotona.

1. Sovita verkossa

Kokeile valitsemiasi kehyksiä 3D-digisovituksellamme. Näin löydät helposti suosikkikehykset jotka sopivat sinulle.

2. Ilmainen kotikokeilu

Lue lisää ilmaisestä kotisovituksesta täällä.

3. Tilaa netistä

Löydettyäsi monitehokehykset voit tilata ne suoraan omalla tililläsi. Valitse minkälaiset linssit haluat, täytä reseptitiedot ja valitse suositeltu linssipaketti.

4. Uudet monitehosilmälasisi

Saat uudet lasisi kotiin 5-14 arkipäivän sisällä!

¹40% alennus koskee moniteholaseja silmälasien ja aurinkolasien kanssa näkökorjauksella. Voimassa 4.2.2024 asti. Alennuksen kaupallinen julkaiseminen (esim. kuponkisivustoilla tai blogeissa) ei ole sallittua. Yleiset ehtomme ovat voimassa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo