Nörttilasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 956 Tulokset

Nörttimäiset kehykset

Nörtti-lookilla ei ole vuonna 2017 mitään tekemistä nörttimäisyyden kanssa. Nörttikehykset ovat yksi kuumimmista trendeistä!

Joillekin ihmisille nämä kehykset saavat edelleen aikaan epämukavan olon. Nörttimäiset kehykset vievät ajatukset kouluaikoihin, opettajien lellikkeihin ja nörttimäisiin lapsiin. Mutta se, mikä oli aikoinaan naurunaihe, on nykyään kulttiklassikko! Vuosi 2017 on nörttien ja nörttikehysten vuosi yökerhoissa, ostoskaduilla ja Hollywoodissa!

Mutta mikä nörtti oikein on? Kun kuulemme sanan nörtti, mietimme hiljaisia lapsia, lukutoukkia ja yksinäisiä susia. Lapsia, jotka ovat kiinnostuneita luonnontieteistä, matematiikasta ja tietokoneista. Sana tulee USA:sta, ja se tuli suosituksi 1970-luvun klassisen "Onnenpäivät"-televisiosarjan myötä. Se, mikä alkoi loukkauksena, muuttui nopeasti myönteiseksi kommentiksi, johon jotkin ryhmät samastuivat. Nörttejä oli myös sarjakuvissa, elokuvissa ja tietokonepeleissä. Mutta mikä nörtti on? Ehkä nörtti on joku, joka on erilainen, jolla on erilaisia mielenkiinnon kohteita – jota muut pitävät omituisena tai tylsänä, koska hän ei sovi muiden kanssa samaan muottiin.

Vaikka ihmiset saattoivat hävetä sarvisankaisia nörttikehyksiään 1960- ja 1970-luvuilla, niissä on nykyään suosittu retrotyyli. Ehdoton nörttiasuste ei kuitenkaan ole ohimenevä trendi. Nörttikehykset ovat todellinen klassikko. Nörttikehysten kummi on varmasti kulttifilmien tekijä Woody Allen, joka on käyttänyt sarvisankaisia kehyksiä 50 vuoden ajan. Ja hänen ominaistyylinsä on inspiroinut muita tähtiä, joita ovat muun muassa Johnny Depp, Hilary Duff ja Will.i.am Black Eyed Peas -yhtyeestä.

Vuoden 2017 nörttimäisten silmälasien pääpiirre on ylisuuret kehykset, jotka antavat käyttäjälle huomiota herättävän ja mahtavan ilmeen. Kehykset ovat yleensä mustat, mutta etenkin tällä sesongilla myös värilliset kehykset ovat tyylikäs vaihtoehto.

    10%

    Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

    Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

    Maksutavat

    Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

    Toimitustavat

    posti Logo

    Turvallinen ostospaikka

    Suomenvarmakauppa Logo