Kevään ja kesän 2023 aurinkolasitrendit

Nyt kun pimeät kuukaudet ovat vihdoin takanamme, yksi asuste hivuttautuu ostoslistamme kärkipaikalle: aurinkolasit. Näytämme sinulle nyt, mihin kaikkeen ne pystyvät. Saammeko esitellä: tässä tulevat kevään ja kesän 2023 kuumimmat aurinkolasitrendit!

Katsaus kaikkiin trendeihin

Trend 1
Summer Nostalgia
Suositut, kesätunnelmaa huokuvat retrotyylit rokkaavat tulevalla kaudella.
Trend 2
Bold Spirit
Tämä trendi on kaikille niille, jotka rakastavat näyttävää ilmettä.
Trend 3
Slim Shades
Tyylikkäät XS-mallit stailaavat sinut hetkessä valmiiksi kesään!
Trend 4
Black Out
Musta kuuluu tälläkin kaudella taas ehdottomiin trendien tähtiin.

Löydä uudet lempisilmälasisi
Women Trends

Naisten aurinkolasit

Tutustu nyt!
Men Trends

Miesten aurinkolasit

Tutustu nyt!

AURINKOLASITRENDIT KEVÄT/KESÄ 2023: Let’s style happy!

Neljä vuoden 2023 aurinkolasitrendiä, jotka sinun tulisi nyt tietää – urheilullisesta retroon

Urheilullisia aurinkolaseja, retrovivahteita, näyttäviä asetaattimalleja vai siroja XS-malleja? Mihin aurinkolasitrendiin sinä panostat vuoden 2023 keväällä ja kesällä? Tutustu nyt neljään tärkeimpään aurinkolasitrendiin Mister Spexillä.

Retrovivahteita ja puhdasta kesänostalgiaa: aurinkolasit kannanottona.

Ne ovat taas täällä: rakastamamme naisten ja miesten aurinkolasit! Individualistit rakastavat vaivatonta ja ajatonta vintage-tyyliä. Suuri, suurempi, Summer Nostalgia! Tänä keväänä ja kesänä et pysty ohittamaan tätä trendiä. Rennoilla oversize-aurinkolaseilla on potentiaalia vakiinnuttaa paikkansa kestosuosikkina myös kauden ulkopuolella. Ajankohtaiset retroaurinkolasit edustavat nyt seuraavaa mottoa: more is more. Ylisuuret, asetaatista tai metallista valmistetut kehykset kulmikkailla muodoilla: ominaisuudet, jotka tekevät näistä retroaurinkolaseista niin erityiset. Aurinkolasien värimaailma pysyttelee klassiseen tapaan suhteellisen neutraalina. Läpinäkyvät värillisillä linsseillä tai ruskeansävyillä meleerattuna: kaikki on mahdollista. Voit nyt antaa kasvoillesi lisää ilmettä suurikokoisilla aurinkolaseilla, sillä ylisuuret mallit kiinnittävät huomion kasvoihisi. Jos menneiden vuosikymmenten vintage-tyyliset ilmeet ovat juuri sinun makuusi, löydät ajankohtaisesta Summer Nostalgia -aurinkolasitrendistä varmasti paljon sinua kiehtovia malleja.

Slim Shades: tyylikäs UV-suoja XS-mallissa.

Slim shades -mallit dominoivat aurinkolasitrendejä myös vuonna 2023, mutta: ne eivät enää ole niin pieniä ja siroja, kuin ne olivat vielä kaksi vuotta sitten. Tulevalla kaudella sirot slim shades -mallit lumoavat räikeillä väreillä ja erikoisilla muodoilla joko viileinä asetaattikehyksinä tai siroina shield-malleina (esim. adidas). Nyt loppui jurotus, kuluneet kuukaudet ovat olleet tarpeeksi ankeita. Ei ihme, että tummat mallit saavat nyt runsaasti kilpailijoita. Tyylikkäät XS-mallit kirkkaissa sävyissä ja karkkiväreissä huolehtivat oitis hyvästä tunnelmasta niin naisilla kuin miehilläkin. Muutkin kuin vaikuttajat pukeutuvat näihin supertrendikkäisiin slim shades -malleihin, tulet näkemään sen pian Instagram-feedissäsi!

Black Out: trendiaurinkolasit 2023.

Oli tietenkin selvää, että kaikkien aikojen suosituimman värin ympärillä käyvä kuhina ulottuu myös aurinkolaseihimme. Et voilà, all black -trendi onkin jo täällä: syvänmustat aurinkolasit kuuluvat myös vuoden 2023 kevään ja kesän ehdottomiin trendeihin. Mitä muuta laseihin saa kuulua? Kaikki muodot ja mallit ovat mahdollisia: wraparound, äärimmäiset cateye-mallit, wayfarer-tyylit, dramaattiset XL-siluetit, hoikat metallikehykset, tummat oversize-linssit tai rennot asetaattiaurinkolasit. Pääasia, että ne ovat mustat! Rannalta klubille: mustat aurinkolasit ovat ihanteellinen asuste jokaiseen aktiviteettiin. Klassiset mustansävyt ovat monipuolisia ja äärettömän tyylikkäitä, eivätkä ne ole koskaan tylsiä. Black Out – tutustu nyt mustiin trendimalleihimme!

Loud. Louder. Bold Spirit.

Ensimmäisten keväisten ja aurinkoisten päivien jälkeen aurinkolasit ovat aivan ostoslistan kärjessä. Aurinkolasit eivät suojaa ainoastaan kirkkaalta auringonvalolta, vaan korostavat myös yksilöllistä tyyliä ripauksella trendikkyyttä ja glamouria. Etenkin näyttävä kehys toimii leikiten muodikkaana huutomerkkinä. Bold Spirit -trendimallit noudattavat vain yhtä sääntöä: tylsyys on kiellettyä. Trendi pitää sisällään yksinkertaisten ja hillittyjen mustien mallien lisäksi myös rohkeita ja värikkäitä kehyksiä ja linssejä näyttävissä, vaikuttavissa muodoissa!

Tilaa kevään ja kesän 2023 aurinkolasitrendit Mister Spexiltä – miten se tapahtuu?

Se on todella helppoa: Löydät verkkokaupasta valitsemasi designer-merkin sivun vasemmalla olevasta navigointipalkista mahdollisuuden rajata hakusi eri suodattimilla: merkki, materiaali, kehyksen malli, linssin ja kehyksen väri sekä tietenkin mitat. Näillä suodattimilla voit rajata valikoimaa niin kauan, kunnes olet löytänyt itsellesi täydelliset trendiaurinkolasit. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus sovittaa valitsemiasi aurinkolaseja digisovituksen avulla. Pääset digisovitukseen näytön oikeassa reunassa olevasta painikkeesta: lataa kuva itsestäsi tai aktivoi verkkokamerasi, jotta voit saada ensivaikutelman uudesta tyylistäsi. Oletko tehnyt päätöksen? Tee tilaus loppuun ja iloitse uusista silmälaseistasi. Löysitkö valikoimastamme toiveitasi vastaavat aurinkolasit? Mister Spexin verkkokaupassa teet ostoksia riskittömästi ja edullisin hinnoin ja hyödyt samalla monista eduista: - Laaja valikoima: yli 3000 aurinkolasimallia naisille ja miehille - Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille - 30 päivän palautusoikeus Haluatko tietää lisää Mister Spexistä, valikoimastamme ja tilaamisesta? Asiakaspalvelumme ja asiantuntevista optikoista koostuva tiimimme auttavat sinua mielellään. Toivotamme sinulle mukavia ostoshetkiä!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo