Find your perfect eyewear

Ylellisten huippumerkkien suositut luksussilmälasit

Myös nämä merkit saattavat kiinnostaa sinua

Ready to wear

All time classics

Dior

Näyttävää tyyliä

Ranskalaisen luksusmerkin mallit huokuvat tyylivarmuutta, yksilöllisyyttä ja puhdasta eleganssia muodin kovimmassa liigassa. Dior viitoittaa tietä muotimaailmalle kausi toisensa jälkeen. Erinomainen laatu ja kehysten yksilöllinen tyyli ovat jokaisen kehyksen tunnusomaisia piirteitä.

Moncler

Luksusluokan premium-silmälaseja

Moncler asettaa riman korkealle täyttäen tiukimmatkin vaatimukset materiaalin ja laadun suhteen. Korkealaatuiset kehykset ovat kuitenkin ennen kaikkea yhtä: trés chic!

Myös nämä merkit saattavat kiinnostaa sinua

Luonnollista täydellisyyttä

So Independent!

Ajatonta estetiikkaa

Vasuma

Vasuman rennot unisex-mallistot huokuvat vintage-tunnelmaa ja modernia populaarikulttuuria. Nämä massasta erottuvat mallit kiinnittävät huomiosi ensisilmäyksellä. Silmälasimuodin uusi huippumerkki, joka vastaa todellisten muodin edelläkävijöiden tarpeisiin.

L.G.R.

Modernia retrotyyliä

L.G.R. sulattaa perinteiset afrikkalaiset vaikutteet taidokkaiksi design-laseiksi. Merkin ainutlaatuiset kehykset ovat yhdistelmä yksinkertaista eleganssia ja italialaista elämäntunnetta.

EOE

Ekologista eleganssia

Pohjois-Ruotsista kotoisin oleva silmälasimerkki EOE lumoaa selkeällä muotokielellä ja henkeäsalpaavan elegantilla mallistolla. Brändi yhdistää toiminnallisen suunnittelun ja ripauksen minimalismia Lapin luonnon kontrasteista vaikutteita saaneessa mallistossaan.

Signature Styles

Be Classy!

Hillitty ja hienostunut

Bottega Veneta

Italialaisia design-luomuksia ja ehdottomia must have -asusteita – kyse on Bottega Venetan kehyksistä. Luksusmerkin suositut kehykset antavat kantajalleen ainutlaatuisen tunteen ja auttavat meitä luomaan uusia tyylejä kerta toisensa jälkeen.

Tutustu nyt kaikkiin Boutique-merkkeihin

Inspiroidu

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo