Oakley Aurinkolasit

Oakley
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
223 Tulokset

Oakley-aurinkolasit: ylellistä tyyliä trenditietoisille

Maailman johtaviin aurinkolasivalmistajiin kuuluva Oakley tunnetaan aurinkolasien loppuun saakka hiotuista teknisistä ominaisuuksista, jotka täyttävät vaativimpienkin huippu-urheilijoiden vaatimukset. Edistyksellisellä Oakleylla on hallussaan satoja patentteja, jotka realisoituvat aurinkolasien korkeassa laadussa ja toiminnallisuudessa. Jos vain paras on kyllin hyvää sinulle, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Mister Spexin laajaan Oakley-aurinkolasien valikoimaan. Meiltä löydät sopivat Oakley-aurinkolasit niin arkikäyttöön kuin erityisiin tilanteisiin ja saat ne kätevästi kotiin toimitettuna.

Oakley - autotallista se alkoi

Oakleyn perusti vuonna 1975 mies nimeltä Jim Jannard, joka alkoi autotallissaan myydä yksilöllisiä lisätarvikkeita, etupäässä kädensijoja, motocross-pyöriin. Nimen yritys sai Jannardin koiran mukaan. Jannardin myymät kädensijat olivat siihen aikaan täysin uniikkeja, sillä hän käytti niihin patentoimaansa materiaalia, unobtainiumia - ja tämä materiaali on edelleen käytössä Oakley-aurinkolasien sangoissa. Kädensijojen jälkeen Jannard lanseerasi moottoripyöräilijöille ajolasit, joista tuli todellinen hitti. Tämän jälkeen vuorossa olikin laskettelu- ja aurinkolasimarkkinoiden valloitus, ja tätä nykyä Oakley on yksi suositummista ja myös jäljitellyimmistä aurinkolasimerkeistä, joka tunnetaan ennen kaikkea huippuominaisuuksista ja korkeasta laadusta.

Katsaus Oakley-aurinkolasien valikoimaan

Vaikka Oakley tunnetaan ennen muuta vaativiinkin urheilusuorituksiin sopivista aurinkolaseista, valmistaa yritys upeita, tyylikkäitä aurinkolaseja myös arkikäyttöön ja hienostuneisiin tilanteisiin. Oakleyn valikoima onkin suorastaan hätkähdyttävän laaja; on likipitäen uskomatonta, että sama valmistaja pystyy tarjoamaan niin korkeimmatkin tekniset laatuvaatimukset täyttävät, juuri kuhunkin käyttötarkoitukseen räätälöidyt aurinkolasit eri urheilulajeihin kuin muotokieleltään loppuun saakka viimeistellyt trendilasit muotitietoisimmillekin asiakkaille arkeen ja juhlaan. Mister Spexin Oakley-aurinkolasien valikoimaan tutustuessasi voit todeta tämän itse, etsit sitten täydellistä viimeistelyä bisnestyyliisi tai luotettavaa laatua urheiluun, on Oakley varmasti oivallinen valinta.

Oakley-aurinkolasit miehille

Yksi klassisimmista miehille suunnatuista Oakleyn aurinkolasimalleista lienee suorakulmion mallinen Holbrook, josta löytyy useita eri variantteja niin muovi- kuin metallikehyksillä sekä erivärisillä linsseillä. Holbrook tuo muotoilultaan mieleen klassiset aurinkolasit 1950-luvun molemmin puolin. Hieman pyöreämpilinjaista designia edustaa niin ikään varsin klassinen Stringer, kun taas malli Crossrange on Holbrookiin nähden askel jämäkämpään ja modernimpaan suuntaan. Cooliutta henkivä Crosshair on Oakleyn vastine pilottilaseille, ja mallista löytyy sekä metalli- että muovikehyksellisiä vaihtoehtoja erivärisillä linsseillä. Sirompien aurinkolasien ystävää miellyttävät varmasti pelkistetyt metallisankaiset Conductor-aurinkolasit, jotka ovat tyylikäs vaihtoehto myös arvokkaisiin tilaisuuksiin.

Yksi suosituimmista miesten Oakley-urheilulaseista on erityisesti pyöräilijöille suunniteltu Jawbreaker. Aerodynaaminen linssi on iskunkestävä ja tarjoaa erinomaisen ääreisnäkyvyyden. Integroidut ilmakanavat estävät linssien huurtumisen, ja unobtaniumista valmistettujen sankatuppien ja nenätyynyjen ansiosta lasit pysyvät tukevasti paikallaan vauhdikkaassakin menossa. Suosittuja urheilulasimalleja ovat myös Flak ja Radar, joiden ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja joista löytyy useita design-vaihtoehtoja.

Oakley-aurinkolasit naisille

Oakleyn klassisiin naisten aurinkolasimalleihin kuuluvat Reverie, Moonlighter ja Frogskin, jotka kaikki ovat menneiden vuosikymmenten henkeen suunniteltuja, pelkistettyjä muovikehysmalleja. Malleista löytyy useita eri väri- ja kuviovaihtoehtoja erivärisillä linsseillä. Trenditietoisimmat ihastuvat varmasti pyöreään Latch-kehykseen, jonka eri variaatiot tarjoavat niin räväkkyyttä kuin hillittyä eleganssia. Kulmikkaiden aurinkolasien ystäville taas voi varauksetta suositella Fives Squared-kehystä, joiden tukevia muovisankoja koristaa Oakleyn tuttu O-logo.

Urheiluun ehdottomasti tutustumisen arvoinen aurinkolasimalli on Radarlock, joka patentoidun muotonsa ansiosta istuu erinomaisesti. Kehyksetön alareuna takaa esteettömän näkymän myös alaviistoon. Radarlockia sirompi vaihtoehto on esimerkiksi Half Jacket, jonka sangoissa on pitävät unobtanium-päällysteet. Kevyt ja kestävä O-Matter-kehys on todella mukava käyttää.

Huippuominaisuuksilla varustetut linssit

Yksi Oakley-aurinkolasien edistyksellisistä yksityiskohdista on niiden laadukas linssiteknologia. Värivaihtoehtoja Oakleyn aurinkolasien linsseissä on monia, minkä lisäksi linsseissä on muita huippuominaisuuksia.

  • Oakley-aurinkolaseista löydät niin klassiset harmaat ja ruskeat linssit kuin erilaiset peilaavat linssit, jotka taittavat jopa huomiota herättävän violettiin ja punaiseen. Lasien käyttäjän vinkkelistä näkymä aurinkolasien läpi on kuitenkin aina perinteisen harmaan- tai vihreänsävyinen.

  • Kaikkien Oakley-aurinkolasien linssit on valmistettu plutoniitista, joka takaa 100-prosenttisen UV-suojan haitallisia UVA-, UVB- ja UVC-säteitä vastaan.

  • Linssien HDO-teknologia optimoi turvallisuuden ja takaa selkeän, terävän ja tarkan näkyvyyden kohdetta suurentamatta tai vääristämättä.

  • Polarisoidut linssit vähentävät tehokkaasti heijastusta kiiltäviltä pinnoilta, kuten vedestä tai lumesta. Oakley-laseihin voit saada linssit joko polarisoituina tai polarisoimattomina.

  • Oakleyn vallankumouksellinen linssisarja kantaa nimeä PRIZM ja se on suunniteltu nimenomaisesti eri urheilulajeja varten. Innovatiivisen teknologian ansiosta ympäristön kontrastit erottuvat paremmin; näkymä linssien läpi ei ole tumma, kuten perinteisillä aurinkolaseilla, vaan linssit päästävät kontrastien kannalta välttämättömät aallonpituudet ja värit läpi, jolloin esimerkiksi kivet ja kolot metsäpoluilla ja pinnanmuutokset maanteillä on helppo havaita.

Oakley-aurinkolasit kotiin helposti ja nopeasti

Aurinkolasien ostaminen Mister Spexiltä on todella helppoa. Hakutoimintomme suodattimilla voit rajata esitettävien vaihtoehtojen valikoimaa, ja omat suosikkisi löydettyäsi voit 3D-sovitusohjelmallamme sovittaa niitä omaan valokuvaasi. Voit tätä varten joko ottaa kuvan omalla älylaitteellasi tai ladata sopivan kuvan tietokoneeltasi. Lopullisen valinnan tehtyäsi voit viimeistellä tilauksen, ja lasit saat kotiin parin viikon kuluessa. Vielä tämänkin jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa palauttaa lasit meille, jos eivät ne syystä tai toisesta vastaakaan odotuksiasi. Hyvitämme sinulle tällöin tuotteen kokonaishinnan. Tutustu rauhassa Mister Spexin Oakley-aurinkolasien valikoimaan ja tilaa omasi, jotta voit täysin siemauksin nauttia ulkoilusta aurinkoisella säällä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo