Silmälasit

Oakley Silmälasit

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
140 Tulokset

Poikkeuksellinen laatu ja hyvät mallit: Oakley-lasien kaksi ominaisuutta

Oakley-silmälasit ovat olleet jo pitkään tunnetut mallien ja materiaalien erinomaisesta laadusta, sekä niiden suosimista puhtaista linjoista. Yhdistä nämä tiimimme optikkojen ammattimaisuuteen - he työskentelevät sen varmistamiseksi, että saat juuri tarvitsemasi linssit, ja voit käyttää loistavaa Oakley -lasien voittamatonta tarjousta. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 49,00 € lasitilauksille!

Ilmaise itseäsi uusilla Oakley lasailla Mister Spexiltä

Oakley on perustettu vuonna 1975 perustaja James Jannardin autotalliin. Oakleyn nimi syntyi Jannardin englantilaisen "Oakley Anne" -nimisen setterin mukaan. Yritys myi alun perin Jannardin luomia moottoripyörän kahvakumia "Unobtanium" -merkillä. Nykyään materiaalia käytetään edelleen Oakleyn lasien-silmälasien valmistuksessa, josta tuli Oakley-osakesalkun osa 80-luvun alussa. Oakley Crosslink, kaltaisilla malleilla Oakley on tullut synonyymiseksi puhtaalla, tarkalla suunnittelulla ja laadukkailla materiaaleilla.

Oakley-silmälaseja on monenlaisissa muodoissa ja ko'oissa, joka takaa jokaiselle jotakin -valinnan, riippumatta siitä, kuinka hillitty tai värikäs asianomaisen yksilöllinen tyyli on. Voit lisäksi valita jokaisen Oakley-kehyksen värin, joten jos etsit määrättyä Oakley-kehystä, joka sopii tiettyyn asuun tai tarvitset jotain, jota voit käyttää päivittäin, Mister Spexin Oakley-lasien kokoelma on loistava, eikä ainoastaan seurauksena korkealaatuisista laseista, vaan myös alhaisista hinnoista.

Kokeile Oakley-silmälasejasi ennen kuin ostat

Verkkosovitustyökalumme avulla, voit kokeilla uusia kehyksiä mukavasti kotona. Voidaksesi käyttää verkkosovitustyökalua sinun on vaihtoehtoisesti ladattava valokuvasi tai aktivoitava web-kamerasi. Voit milloin tahansa selailla valikoimaamme ja nähdä miten eri kehykset sopivat kasvoillesi. Kaiken kaikkiaan Oakley-silmälasien kokeilu on tärkeä osa päätöksentekoa ja nykyaikainen sovitustyökalumme tarkoittaa, että voit tehdä ostoksia kaikkialta maailmasta Internet-yhteyden avulla.

Lisämukavuudeksi tarjoamme myös 30 päivän täyden palautustakuun kaikille Oakley-laseillemme - samoin kuin muille tuotemerkkiemme laseille - koska riippumatta virtuaalisen työkalumme edistyksellisestä tasosta, harvinaisissa tapauksissa kehys ei ehkä tunnukaan odotetulta, ja saatat päättää hankkia jotkut toiset Oakley-lasit, kun olet todella asettanut ne päälle peilin edessä. Tällöin saat koko ostosumman takaisin, kysymyksiä ei esitetä, tai voit lähettää ne takaisin ja antaa meille uuden tilauksen laseille, jotka miellyttävät enemmän.

Mukauta linssisi hintaan, johon sinulla on varaa

Oakley-kehykset on valmistettu Oakleyltä odotetulla tarkkuudella ja huomiolla, ja linssimme lisätään samalla tarkkuudella ja huolellisuudella. Valitse klassisten kirkkaiden linssien välillä tai vaihda Oakley-lasit aurinkolaseiksi erityisten aurinkolasisävyjemme avulla. Monilla niistä on myös reseptivalmius, joka tarkoittaa, että sinulla voi olla vahvistettuja linssejä, jotka pitävät auringon UV-säteilyn poissa, samalla kun ne varmistavat, että näet ilman piilolinssejä. Huomaa kuitenkin, että linssin paksuuden takia jotkut kehykset eivät toimi kaikkien reseptipyyntöjen kanssa. Optikkotiimimme auttaa mielellään löytämään kehykset, jotka toimivat reseptisi kanssa. Lähetä tilauksesi ja otamme sinuun yhteyttä auttaaksemme uusien Oakley-reseptitietojen kanssa.

Polarisoidut linssimme minimoivat heijastavien pintojen häikäisyn, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun niille, jotka käyttävät silmälaseja ajaessaan tai ulkona urheillessaan. Voit vaihtoehtoisesti valita sisä- tai ulkovalaistukseen itsesävyttävät linssit, joka poistaa tarpeen vaihtaa silmä- ja aurinkolasien välillä. Super-hydrofobisen pinnoitevaihtoehdon avulla voit antaa Oakley-laseillesi vettä ja rasvaa hylkivän roll-off vaikutuksen, joka pitää linssit puhtaina ja silmäsi onnellisena. Linssien hinta vaihtelee valitsemiesi vaihtoehtojen mukaan, mutta voit olla varma, että sinulla on veloittamaamme hintaan varaa, vaikka sinulla olisi tiukka budjetti.

Otatpa mieluummin reunattomat Oakley-lasit tai täysreunaiset Oakley-lasit, hillittyä eleganssia tai silmiinpistäviä väreja, lisäetu lasien tilaamisesta verkossa Mister Spexiltä on ilmainen toimitus, jonka tarjoamme kaikille yli 49,00 € tilauksille.

Oakley-lasien Mister Spexiltä tilaamisen edut:

  • Erittäin ammattitaitoinen asiakaspalvelu hymy suupielessä

  • Korkealaatuiset sävytetyt, karkaistut linssit, joissa on heijastuksenestokäsittely ja UV-suodatin

  • Online-sovitustyökalu, jonka avulla voit nähdä lasisi ennen lopullisen valinnan tekemistä

  • Toimitamme yli 49,00 € tilaukset ilmaiseksi

  • Voit palauttaa lasit 30 päivän kuluessa täyden hyvityksen saamiseksi

Kokeile uusia Oakley-laseja verkossa tänään online-sovitustyökalumme avulla - ja voit kokeilla niitä henkilökohtaisesti muutamassa päivässä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo