Esprit Silmälasit

Esprit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
149 Tulokset

Esprit-silmälasit

Verkkokaupassamme on laaja valikoima uusimpia Esprit-silmälaseja. Vaateyritys Esprit, joka perustettiin San Franciscossa vuonna 1968, on valmistanut reseptilaseja miehille ja naisille Esprit-tuotemerkin alla vuodesta 1995 alkaen. Esprit-silmälaseille on ominaista tyylikäs ja ajaton muotoilu. Esprit tarjoaa laajan valikoiman perinteisistä "nörttikehyksistä" nykyaikaisiin hengettömiin kehyksiin. Jotta löytäisit parhaiten omiin kasvoihisi sopivat silmälasit, voit käyttää opasta, joka neuvoo, mitkä kehykset sopivat millekin kasvojen muodolle. Kun olet löytänyt mieleisesi tyylin, käytä verkkopohjaista sovitustyökaluamme sovittaaksesi niin monia Esprit-kehyksiä kuin haluat.

Riittää, kun lataat mielikuvan itsestäsi ja selaat Esprit-mallistoamme rauhassa kotoasi käsin! Suosittelemme vuoden 2009 malliston mallia Esprit ET 9342. Tämä malli on valmistettu muovista ja se sisältää ainutlaatuisen puisen ilmeen ja dynaamisen kehysmallin. Hengettömistä malleista pitäville suosittelemme Esprit ET 9322 -mallia. Nämä silmälasit valmistetaan ohuesta metallilankakehyksestä ja ne tarjoavat todella hienostuneen ilmeen etenkin hillityn hopeanvärisinä.

Mister Spexin Esprit-silmälasien hinta sisältää erittäin laadukkaat muoviset linssit. Esprit-silmälaseihin on tarjolla myös pinnoitteet, jotka suojaavat heijastuksilta, kulumiselta ja lialta, joten silmälasit tarjoavat aina selvän näön. Voit tilata uudet silmälasisi myös erittäin ohuilla, sävytetyillä tai itse puhdistuvilla linsseillä saadaksesi kevyemmät, hienommat tai vedenkestävämmät linssit. Jos et ole täysin tyytyväinen Esprit-silmälaseihisi, voit käyttää tarjoamaamme 30 päivän palautusoikeutta. Palauta silmälasisi kahden viikon kuluttua tilauksen tekemisestä saadaksesi rahasi takaisin tai vaihtaaksesi silmälasisi Mister Spexin valikoimassa oleviin toisiin silmälaseihin.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo