Esprit Silmälasit

Esprit
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
121 Tulokset

Esprit silmälasit - täydelliset silmälasit joka kerta

Menestyvä muotimerkki Esprit on valmistanut silmälaseja ja aurinkolaseja omassa asustemallistossaan 80-luvulta lähtien. Esprit-lasit eivät ole ominaista vain klassisten muotojensa puolesta. Niissä yhdistyvät raikkaat värit, kuviot ja modernit materiaalit muodin luomiseksi. Siksi ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi toimistossa, vapaa-ajalla tai hienossa iltatilaisuudessa. Löydät erittäin laajan valikoiman Esprit-laseja Mister Spexin verkkokaupasta.

Kauniit silmälasit, joilla on noin 40 vuoden perinteet.

Esprit-muotibrändi nauttii oikeutetusti kulttimaineesta, sillä sen mallistot Ladies# ja #Men ihastuttavat ihmisiä kaikkialla maailmassa puettavan kauniilla ja edullisella muodilla. Tämä oli myös perustajien Susie ja Douglas Tompkinsin tavoite, kun he alkoivat vuonna 1968 myydä itse ommeltuja uniikkeja vaatekappaleitaan ympäri Kaliforniaa farmariautosta käsin. Vain kolme vuotta myöhemmin kävi selväksi, mitä pienestä katukaupasta tulisi, kun Esprit de Corp -merkin ensimmäinen sivuliike perustettiin Hongkongin metropoliin, mikä avasi pääsyn muotialan globaaleille markkinoille.

1980-luvulta lähtien Esprit on valmistanut myös silmälaseja, joissa on yksinäköiset linssit, ja sen menestys todistaa päätöksen oikeaksi: Esprit-lasit ovat haluttuja ja suosittuja asusteita, olivatpa ne sitten reseptilaseja tai Esprit-aurinkolaseja. Lisäksi on erittäin houkutteleva hinta, johon liittyy lupaus tavanomaisesta Esprit-laadusta.

Espritiltä tuleva on yksinkertaisesti kaunista

Olipa kyseessä mekko, housut tai pusero, kaikilla Espritin kappaleilla on yksi yhteinen piirre: ne ovat aina käytettävissä arjessa ja niissä on silti eksklusiivinen kosketus. Suunnittelijat noudattavat tätä uskontunnustusta myös merkin asustemallistossa. Ja niinpä Mister Spexistä löydät Esprit-lasit, jotka ovat kauniit ja asettavat yksityiskohdissa korostuksia tarkoituksellisen yksinkertaisella tavalla.

Hyvä esimerkki tästä ovat lasit, joissa on kuvioitu sisäkehä. Ulkopuoli on pidetty pelkistetyssä yksivärisessä värissä, mutta sisäpuolelta paistaa kantaessa läpi värikäs leopardikuvio, joka näkyy vain vivahteina ohimoilla olevan saranan takana. Tämä muotoilu on huippumoderni ja sopii monenlaisiin asuihin.

Sen takia rakastan kaikkia värejä

Takana ovat ne ajat, jolloin silmälaseja oli saatavilla lähinnä mustana, ruskeana ja punaisena. Nykyään kaikki on kiinni väreistä! Esprit seuraa tätä trendiä ja tarjoaa laseja hienoissa ja rohkeissa väreissä. Lasien etuosa ja laseja voi olla erivärisiä. Kaikki, mistä pidät, on sallittua. Erinomainen piirre on kuitenkin tämänhetkisen silmälasimuodin keveys, joka näkyy monissa malleissa läpinäkyvinä värisävyinä. Eikä tietenkään tarvitse luopua tummista klassikoista azurinsinisten ja viettelevien ruusunväristen silmälasien rinnalla.

Kevyt kuin höyhen: uudet kehykset

Esprit-silmälasit ovat aina ajan tasalla. Ja se tarkoittaa: - Eprit on aina ajan tasalla, ja se tarkoittaa, että ne ovat aina ajan tasalla: Kehykset ovat entistä herkempiä ja linssit noudattavat selkeitä muotoja. Pyöreät tai neliön muotoiset, molemmat ovat sallittuja! Kapeat lasit ovat myös tulossa takaisin muotiin, ja niitä löytyy Espritistä iloisissa väreissä. Raikas punainen tai pehmeä sininen vie terävyyttä tästä kehysmuodosta.

Jos etsit laatua edulliseen hintaan, Esprit-lasit sopivat sinulle hyvin. Värikkäästä muovista tai laadukkaasta lakatusta metallista valmistetut kevyet kehykset vakuuttavat sinut kestävyydellään ja kestävyydellään.

Nauti Mister Spexiltä tilaamisen eduista.

Mister Spexistä löydät Esprit-lasien lisäksi myös monien tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Porschen, Michael Korsin tai Ray-Banin lasit. Asiakkaamme arvostavat tätä valikoimaa erinomaisen hyvään hintaan. Lisäksi Mister Spex loistaa loistavalla palvelullaan:

  • Mister Spex tarjoaa käytännöllisen 2D- ja 3D-kokeilumahdollisuuden, jonka avulla löydät nopeasti itsellesi täydellisesti sopivat lasit. Näin näet heti, miltä kehys näyttää kasvoillasi.

  • Haluaisitko kokeilla laseja mieluummin kotona rauhassa? Ei ongelmaa: tilaa vain enintään neljä kehystä sovitettavaksi ja valitse rauhassa kymmenen päivän ajan.

  • Haluaisitko mitata näkökykysi tai tarvitsetko apua kehysten säätämisessä? Löydät paikallista neuvontaa kumppaniverkostostamme, jossa on yli 400 optikkoa.

  • Ja jos jokin tuote ei vastoin odotuksia sovi, voit hyötyä turvallisesta ostotapahtumasta ja 30 päivän palautusoikeudesta.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo