Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
124 Tulokset

Lasit Guess-merkiltä: trendikkäiden lasien faneille

Lasit Guess-merkiltä: trendikkäiden lasien faneille Guess-brändillä on 1980-luvulta lähtien ollut mallistossaan helposti yhdisteltävää muotia ja siihen yhteensopivia asusteita jatkuvasti. Guess-lasit ovat kunnianosoitus klassiselle tyylille, johon on yhdistetty nuoren muotimerkin nykydesignia. Valikoimasta löytyy sekä kirkkaita värejä että perinteikkäitä ruskean ja mustan sävyjä. Guess-kehykset tunnetaan korkeasta laadustaan, monipuolisista eri malleistaan sekä siitä, että brändin lasit sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mister Spexin verkkokaupasta löydät Guess-laseja lukemattomissa eri vaihtoehdoissa.

Ajatonta ja viettelevää – sitä Guess on

Veljekset Paul ja Maurice Marciano perustivat brändin Yhdysvalloissa vuonna 1981. Perustamista seurasi kohu – Guess todellakin teki vaikutuksen faneihinsa niin trendikkäällä muodillaan kuin koordinoiduilla asustemallistoillaan, mutta myös huomiota herättävällä mainonnallaan, jossa esiintyivät malleina esimerkiksi Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith ja Paris Hilton. Haluttujen Guess-laukkujen lisäksi myös brändin lasit ovat suosittuja ympäri maailman.

Pyöreät vai kulmikkaat, mitä saisi olla?

Guess-lasien malliston vallitsevat muodot ovat pyöreän- ja neliönmuotoiset kehykset. Guess tarjoaa myös hienorakenteisempia ja kevyitä kehyksiä. Sillä monipuolisuus on yksi brändin vahvuuksista, valikoimaan kuuluu myös omaleimaisia malleja ja silmiinpistäviä muovikehyksiä. Lisäksi brändiltä löytyy lukuisia metallikehyksiä, joiden nenätyynyt mahdollistavat erinomaisen istuvuuden.

Haluaisitko ostaa vintagetyyliset Guess-lasit? Se ei ole ongelma. Voit valita kummista pidät enemmän, pyöreistä panto-mallisista vai puoleensavetävistä kissamaisista laseista!

Trenditietoinen, nuorekas ja raikas – näitä piirteitä Guess edustaa

Lasit, jotka sopivat yhteen jokaisen asun kanssa – Guessin avulla onnistut siinä. Guess-lasit ovat ennen kaikkea värikkäät ja monipuoliset.

  • Muotimerkki uudelleentulkitsee Havana-lookia eri punaisen, sinisen ja keltaisen sävyn sekoituksilla.

  • Tyylikkäissä laseissa yhdistyy kaksi värisävyä, kun esimerkiksi tummempaan pohjasävyyn sekoittuu vaaleampaa sävyä. Tuloksena on nuorekas ja dynaaminen ilme.

  • Klassisten värien kannattajat eivät myöskään jää mistään paitsi. Useat ruskean ja mustan eri sävyt voi yhdistää käytännössä minkä tahansa asun kanssa.

Mikä kehysten muoto sopii kasvoihini?

Mister Spexin verkkokaupassa on tarjolla useita eri keinoja, jotka auttavat sinua löytämään täydelliset lasit nopeasti. Voit esimerkiksi käyttää kasvojen muotoa yhtenä hakukriteerinä. Kasvojen muoto voi olla soikea, pyöreä, sydämenmuotoinen tai neliö. Käytä hakusuodatinta ja löydä valikoima laseja, jotka sopivat erityisesti sinun kasvojesi muodolle.

Voit tietysti käyttää myös muita hakusuodattimia, jos etsit tiettyä mallia, väriä tai brändiä. Vain muutamalla klikkauksella saat toiveidesi mukaisen hakutuloksen. Tämä tekee silmälasien ja aurinkolasien ostamisesta vieläkin hauskempaa!

Osta alansa ammattilaiselta ja nauti useista eduista

Rentoa ja riskitöntä – juuri tältä se tuntuu, kun ostat Guess-lasit Mister Spexiltä. Sinua odottavat myös seuraavat palvelut:

  • Monet tiet vievät sopivien silmälasien luokse. Voit valita 2D- ja 3D-sovituksen välillä tai tilata muutaman mallin kotiisi sovitukseen. Voit tilata täysin veloituksetta jopa neljät kehykset sovittaaksesi niitä kotisi rauhassa 7 päivän ajan.

  • Ainutkertainen valikoima: Mister Spexiltä löydät etsimäsi!/li>

  • Järkevät hinnat: Mister Spexiltä saat sekä kehykset että linssit sopivaan ja kilpailukykyiseen hintaan.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo