FREIGEIST Silmälasit

Freigeist
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
44 Tulokset

Freigeist-silmälasit

Individualistit huomio! Individuaalista ilmettä hakeville vahvoille miehille sopivien silmälasien löytäminen ei ollut helppoa. Nyt voit kuitenkin lakata etsimästä laadukkaan Freigeist-tuotemerkin ansiosta. Sen malleissa yhdistyvät miehekäs koko ja paras mahdollinen laatu ja käyttömukavuus. FREE SPIRIT edustaa hienostuneita maskuliinisia silmälaseja, joissa muoto ja toiminnallisuus yhdistyvät ainutlaatuisesti täydessä sopusoinnussa. Nürnbergiläinen tuotemerkki on osa optisten tuotteiden asiantuntijaa Eschenbachia, ja se on rikastuttanut silmälasimarkkinoita elokuusta 2013 alkaen.

Freigeist-silmälasit ovat maskuliinisen olemuksen ilmentymä. Ne on omistettu urbaanille käytännöllisyydelle. Freigeistin luovat suunnittelijat ovat saavuttaneet tämän hakemalla inspiraatiota arkkitehtuurisista muodoista. Innovatiivista teknologiaa hyödyntämällä nämä muodot on luotu moderneiksi kehyksiksi, joissa on kosketusaistimus-tehosteita, kolmiulotteisia designeja ja hienoja materiaaliyhdistelmiä. Tyylikkäät ja minimalistiset muodot, joissa on rakenteellista selkeyttä, on viimeistelty ainutlaatuisilla yksityiskohdilla. Näin silmälasit heijastavat täydellisesti muodon ja toiminnon välistä suhdetta.

Freigeist käyttää silmälaseissaan vain laadukkaimpia materiaaleja, kuten titaania, metallia ja asetaattia, ja nämä materiaalit liitetään yhteen luoviksi yhdistelmiksi. Design-kieli on erittäin tarkkaan mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten tarjoten loistavaa vakautta ja toiminnallisuutta. Tarkka ja ensiluokkainen työtaito on käsin kosketeltavissa jousisaranoissa ja kaksoisruiskutetuissa muoviaisoissa, jotka antavat optimaalista käyttömukavuutta ja mahdollistavat täydellisen istuvuuden. Näin käyttäjä voi olla täysin tyytyväinen ja tietää, että silmälasit istuvat hyvin ja tarjoavat parhaan mahdollisen näöntarkkuuden.

Mister Spex tarjoaa FreigeistS 2014 -malliston lisäksi laajan valikoiman silmälaseja muiltakin tuotemerkeiltä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo