Piilolinssit

Piilolinssit

contacts
Suodata
97 Tulokset
CL Category Banner daily + all for Precision 1

Tilaa piilolinssit edullisesti Mister Spexiltä netistä

Me Mister Spexillä myymme asiakkaillemme piilolinssejä ottamalla huomioon sen, että jokaisella piilolinssejä käyttävällä on omat yksilölliset vaatimuksensa. Tästä syystä valikoimassamme on yli 110 erilaista tunnettujen tuotemerkkivalmistajien tekemää tuotetta. Tilaa meiltä kotiisi toimitettuna piilolinssien hoitotuotteet ja piilolinssit. Hyödyt edullisista hinnoista ja nopeasta palvelusta. Lue tästä miten helppoa piilolinssien ostaminen netistäon ja tilaa itsellesi sopivat linssit.

Löydä itsellesi piilolinssit, jotka sopivat sinulle

Myytävänä on paljon erilaisia piilolinssejä ja on tärkeää tietää niiden erot, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivat. Jos et ole ihan varma siitä, mitä piilolinssejä hankittaessa tarkoitetaan esimekiksi toorisilla ja sfäärisillä piilolinsseillä, monitehopiilolinsseillä tai kovilla ja pehmeillä piilolinsseillä, selvitämme sinulle termien merkitys.

Sfääriset piilolinssit: korjaavat liki- tai kaukonäköä

Oletko sinä liki- vai kaukonäköinen? Likinäköisillä on vaikeuksia nähdä kauas, ja heillä linssien voimakkuus on miinusmerkkinen. Kaukonäköiset eivät näe selvästi lähelle, joten heillä linssien voimakkuus on plusmerkkinen. Jotta liki- tai kaukonäköinen henkilö voi aistia silmään tulevat näköärsykkeet selkeämmin, tarvitaan avuksi silmien sfääristä voimakkuutta korjaavat piilolinssit (tai silmälasit).

Huomaa, että piilolinsseille ei voi käyttää samaa näönkorjausreseptiä kuin silmälaseille. Tämä johtuu siitä, että silmän ja linssin pintaväli on niissä erilainen. Silmiin sovitetut piilolinssit ovat kiinni silmän pinnassa, mutta silmälaseja pidetään noin 10-15 millimetriä päässä silmästä.

Tooriset piilolinssit: korjaavat hajataittoisuutta

Hajataitteisuudesta (astigmatismista) kärsivä näkee ääriviivat enemmän tai vähemmän vääristyneenä silmän taittovirheen vuoksi. Tooriset piilolinssit pystyvät silmän kyynelnesteen avulla korjaamaan tämän näkövirheen. Ennen tooristen piilolinssien hankintaa, silmät on tarkistettava silmälääkärillä tai optikolla, jotta näön parantamista varten kirjoitettava resepti sopii täsmällisesti silmien yksilöllisiin vaatimuksiin.

Tooriset piilolinssit sisältävässä paketissa on huomautuksena "toorinen" tai "astigmatismi". Toorisia piilolinssejä on saatavilla kaikilla yleisimmillä linssivahvuuksilla sekä liki- että kaukonäköisille. Osta tooriset piilolinssit netistä Mister Spexiltä edullisesti.

Monitehopiilolinssit: selvästi sekä lähelle että kauas

Iän myötä, yleensä noin 45 - 50 vuoden kohdalla, silmän mykiön kyky mukautua joustavasti ja näkemään sekä kauas että lähelle vähenee. Tätä ominaisuutta kutsutaan ikänäön lisäksi myös presbyopiaksi. Toisinaan myös likinäköisille nuoremmille henkilöille voi kehittyä presbyopia. Tällöin näkökyvyn korjaamiseksi tarvitaan erilaiset linssivahvuudet, sen mukaisesti katsotaanko lähelle vai kauas. Se on yksitehoisilla piilolinsseillä käytännössä hankalaa, mutta monitehopiilolinsseillä silmät pystyvät hahmottamaan molemmat etäisyydet yhtä selkeästi.

Monitehopiilolinssit sisältävässä paketissa on huomautuksena "moniteholinssit" tai "presbyopia". Mister Spexillä on erinomainen valikoimamoniteholissejä netissä edullisin hinnoin.

Kuinka kauan haluat käyttää samoja piilolinssejä?

Mister Spexilltä on saatavissa useita eri vaihtoehtoja:

  • kertakäyttölinssit

  • viikkolinssit

  • kuukausilinssit

Lisäksi valittavanasi on myös jatkuvakäyttöiset eli niin sanotut yötäpäivää linssit, joita voi pitää silmissä vuorokauden ympäri, neljäkin viikkoa kerrallaan.

  • Kertakäyttölinssit - hygieenian kannalta helpot yhden kerran piilolinssit

Kertakäyttölinssit eli päivälinssit ovat kätevät käytössä, jos pitää piilolinssejä vain silloin tällöin. Ne asetetaan silmiin aamulla ja poistetaan illalla ennen nukkumaan menoa.

Kertakäyttölinssit sisältävässä paketissa on huomautuksena "kertalinssi", "päivälinssi" tai "1 päivässä".

Vaikka kertakäyttölinssejä ei tarvitse puhdistaa käytön jälkeen, kannattaa kuitenkin hankkia piilolinssien hoitonestettä siltä varalta, että päivän mittaan sattuu jotain ja sinun on poistettava linssit silmistäsi hetkeksi.

  • Viikkolinssit - hyvä vaihtoehto päivälinsseille

Jos kohennat näkökykyäsi vaihtelevasti sekä piilolinsseillä että silmälaseilla, sinun kannattaa hankkia itsellesi viikkolinssit. Niitä voi käyttää 14 päivän ajan pakkauksen avaamisesta lähtien. Ne puhdistetaan iltaisin piilolinssien hoitonesteellä ja annetaan olla desinfiointiaineessa yön yli. Viikkolinssit ovat sopiva vaihtoehto herkkäsilmäisille ja hyvästä hygieniasta tarkoille henkilöille.

  • Kuukausilinssit - piilolinssit säännölliseen käyttöön

Kuukausilinssejä voi käyttää jopa 30 päivän ajan siitä kun pakkaus on avattu. Kuukausilinssejä on viikkolinssien tavoin puhdistettava huolellisesti. Saatavilla on sitä varten monia erilaisia piilolinssitarvikkeita. Etsiessäsi itsellesi sopivia piilolinssien hoitoainetta, sinun kannattaa ensin käydä kysymässä neuvoa optikolta tai silmälääkäriltä, jotta samalla silmiesi yksilölliset vaatimukset tai mahdollinen allergia tulevat huomioiduksi.

Kuivista silmistä kärsiville tietyn tyyppiset piilolinssit

Jos kärsit silmien kuivuudesta, ei se välttämättä tarkoita sitä, että piilolinssit eivät sovi sinulle. On olemassa silikonihydrogeeli-linssejä, jotka tarvitsevat silmän kyynelnestettä käyttöönsä vähemmän kuin perinteisiset hydrogeelilinssit. Ne auttavat samalla silmiä pysymään kosteana. Hydrogeelilinsseihin verrattuna silikonihydrogeelilinssien vesipitoisuus on jopa 20 % pienempi, millä on vaikutusta silmässä olevaan kyynelnesteen määrään.

Jos silmäsi kuivuvat piilolinssejä käyttäessäsi, syynä on todennäköisesti se, että käytössäsi on sinulle sopimattomat linssit tai et hoida linssejä riittävän hygieenisesti. Silmät saattavat kuivua myös hormonaalisista syistä, ja aikoinaan hyvät piilolinssit eivät enää tunnukaan mukavilta. Jotta saisit sopivat, hankaluuksia aiheuttamattomat piilolinssit käy silmälääkärillä tai optikolla pyytämässä itsellesi piilolinssimääräys.

Piilolinssien sovittaminen: silmälääkärin tai optikon opastuksella

Sinun on syytä mennä silmälääkärille tai optikolle, ennen kuin hankit itsellesi piilolinssit ensimmäistä kertaa tai aiot käyttää uudenlaisia piilolinssejä. Saat heiltä neuvoja sinulle sopivien piilolinssien valintaan, ja he antavat sinulle tietoa piilolinssien sovittamisesta, piilolinssien hoidosta ja muista tärkeistä piilolinssien käyttöön liittyvistä asioista.

Jos jostain syystä käytät sinulle vääränlaisia piilolinssejä, silmäsi saattava ärsyyntyä tai voit saada jopa vakavia silmävammoja. Kovia piilolinssejä ei saa sovittaa silmiin ilman asiantuntijan opastusta. Ota huomioon, että silmät on syytä käydä tarkastamassa vuosittain optikolla tai silmälääkärillä siinäkin tapauksessa, että olisit tottunut piilolinssien käyttäjä. Saat lisätietoja tästä aiheesta meidän asiakaspalvelussa.

Edullisia piilolinssejä Mister Spexiltä

Mister Spexin piilolinssivalikoimassa ovat edustettuina kaikkien tunnetuttujen valmistajien tuotteet, kuten esimerkiksi Air Optix, Biofinity, Acuvue, Proclear ja useat muut. Meidän oma piilolinssimerkkimme, TrueLens, tarjoaa erityisen laadukkaita piilolinssejä vaikuttavan edullisesti.

Kun tilaat itsellesi piilolinssit Mister Spexiltä, hyödyt monista muistakin eduista:

  • nopea toimitus

  • kilpailukykyiset hinnat - säästät hinnassa jopa 40 %

  • yli 49 €:n tilaukset ilman toimituskuluja

  • osaava asiakaspalvelu tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse

Valitse itsellesi sopivat piilolinssit Mister Spexiltä jo tänään!

Kaikissa ACUVUE® Brand Contact Lenses piilolinsseissä on UV-suoja, joka auttaa suojelemaan sarveiskalvoa ja silmää haitalliselta UV-säteilyltä. UV-säteilyä suodattavia linssejä EI ole tarkoitettu korvaamaan varsinaisia UV-suojaavia laseja tai aurinkolaseja, koska ne eivät täysin peitä silmää ja sitä ympäröiviä alueita. UV-suojaavien lasien käyttöä tulisi jatkaa optikon ohjeiden mukaisesti. ©JJV FI 2024PP07778. www.acuvue.fi/safety-information Trademark line for internal traceability:© Janssen-Cilag OY 2024. ACUVUE® OASYS 1 Day for ASTIGMATISM on Johnson & Johnson yhtiön tuotemerkki. 2024PP07778.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo