Precision 1

Kertakäyttölinssit

1. Pakkauskoot

2. Korjausarvot

Määrä

3. Hoitotuotteet (vapaaehtoinen)

1 kpl 30 linssin pakkauksia

Hinta
Sis. alv

Tuotteen yksityiskohdat

 • 51% Vesipitoisuus
 • 14,2mm Linssin halkaisija
 • Korkea hapenläpäisykyky
 • erinomainen liukuvuus
 • kosteutta sitova
 • hapenläpäisykyky: 100 Dk/t
 • kaarevuus: 8,3 mm
 • toimitettavissa olevat arvot: +0,50 dpt–+6,00 dpt 0,25 dpt:n portaissa, +6,00 dpt–+8,00 dpt 0,50 dpt:n portaissa, -0,50 dpt–-6,00 dpt 0,25 dpt:n portaissa, -6,00 dpt–12,00 dpt 0,50 dpt:n portaissa
 • käyttövinkki: kertakäyttölinssit yhden päivän ajaksi
 • sisältö: 30 kertakäyttölinssiä per pakkaus
 • Valmistaja: Alcon

Mutkattomat kertakäyttölinssit erinomaisella näkökyvyllä

PRECISION1™-kertakäyttölinssit sopivat täydellisesti aktiivisen elämäntyylin omaaville piilolinssien käyttäjille, jotka voivat nauttia elämästä täysin vapauksin piilolinssien ansiosta. Linssit on kehitetty erityisesti aloitteleville piilolinssien käyttäjille, jotka vasta totuttelevat piilolinssien käyttöön. Erinomainen näkökyky, pitkään säilyvä käyttömukavuus ja helppo käsittely ovat näiden linssien ominaispiirteitä. SMARTSURFACE™-teknologian ansiosta nämä kertakäyttölinssit eroavat perinteisistä silikonihydrogeelilinsseistä. Todella ohut ja tehokas kosteuskerros pysyy jatkuvasti piilolinssin pinnalla, ja sen vesipitoisuus on yli 80 %. Se vakauttaa kyynelkalvon, mikä johtaa pysyvästi hyvään näköön.

Pitkäänsäilyvä käyttömukavuus koko päiväksi PRECISION1™-kertakäyttölinsseillä

PRECISION1™-kertakäyttölinssit koostuvat Verofilcon A -materiaalista, ja niille on tunnusomaista niiden korkea hapenläpäisykyky, jonka vuoksi silmäsi voivat "hengittää" ihanteellisesti koko päivän. Sarveiskalvo saa happea ihanteellisesti, ja silmät vaikuttavat valkoisemmilta ja kirkkaammilta. Voit käyttää PRECISION1™-kertakäyttölinssejä siten aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ota joka päivä uusi pari käyttöön ja poista linssit silmistä ennen nukkumaanmenoa, niin helppoa se voi olla! Lisäturvallisuudesta huolehtii lisäksi integroitu UV-suoja, joka suodattaa jopa 90 % UVA- ja lähes 99 % UVB-säteilystä. On kuitenkin suositeltavaa käyttää myös aurinkolaseja, sillä linssi kattaa vain osan silmästä, eikä suojaa siten koko silmää haitalliselta säteilyltä. Kertakäyttölinssejä ei tarvitse hoitaa, eikä puhdistusaineita tarvita.


Diclamers:
1. Cummings S, Giedd B, Pearson C. Clinical performance of a new daily disposable spherical contact lens. Optom Vis Sci. 2019;96:Eabstract 195375.
2. Precision1 (DDT2) Lens with Smart Surface. Julkaisematon, yrityksen sisäinen Alcon-tutkimus. A01660-REP-044605. 2018.

Katso käyttöohjeesta täydelliset käyttö-, hoito- ja turvallisuusohjeet.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo