TrueLens, Mister Spexin oma innovaatio, esittelee laadukkaat piilolinssit yhteistyössä tunnettujen valmistajien kanssa. Kahden vuoden intensiivisen kehitystyön tuloksena on lyömätön vastine rahalle. Voit tilata ne kätevästi verkkokaupastamme kotoa käsin ja nauttia vapaudesta keskittyä elämän tärkeisiin asioihin - TrueLens huolehtii lopusta ja takaa sinulle selkeän näön ja äärimmäisen mukavuuden.

Jokaista hetkeä varten

Tutustu TrueLensiin

TrueLens
TrueLens

TrueLensin kertakäyttölinssit

tarjoavat sinulle täydellisen mukavuuden ja ovat loistava valinta, jos haluat käyttää piilolinssejä satunnaisesti. Nämä linssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön (8-15 tuntia), jonka jälkeen ne hävitetään. Mutta ei kuitenkaa ympäristömme kustannuksella, sillä kaikki TrueLensin kertakäyttölinssit valmistetaan muovineutraalisti¹.

TrueLens
TrueLens

Kuukausilinssimme

ovat paras valinta sinulle, jos käytät piilolinssejä säännöllisesti tai päivittäin. TrueLens-kuukausilinssit mahdollistavat sinulle rennon näön digitaalisessa arjessa ja kaikissa valaistusolosuhteissa jopa 30 päivän ajan. Mukava käyttökokemus koko kuukauden ajan edellyttää asianmukaista hoitoa ja puhdistusta.

Apua ja neuvoja

Piilolinssioppaaseen

True Lens
True Lens

Pidätkö piilolinssejä hyvänä valintana, mutta sinulla on vielä kysyttävää? Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat linssit, näytämme miten linssejä hoidetaan ja säilytetään oikein. Lisäksi annamme vinkkejä linssien laittamiseen ja poistamiseen sekä autamme mahdollisten epämukavuustekijöiden kanssa.

TrueLens
TrueLens

Piilolinssien asianmukainen hoito ja puhdistus

ovat ratkaisevan tärkeitä hyvän näön sekä turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen kannalta. TrueLensiltä löydät oikean hoitotuotteen tarpeisiisi ja jokaiseen linssityyppiin.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, valikoimassamme on toorisia linssejä sekä kertakäyttö- että kuukausilinsseinä. Tuotevalikoimassamme sinulle sopivat linssit ovat Platinum Daily Toric ja Platinum Monthly Toric.

Kyllä, tarjoamme monitehokuukausilinssejä. Tuotevalikoimassamme sinulle sopivia linssejä ovat Platinum Daily Multifocal ja Platinum Monthly Multifocal.

Kyllä, kaikissa tuotteissamme on CE-merkintä, joten ne täyttävät tuotteille asetetut eurooppalaiset terveys-, turvallisuus- ja ympäristönsuojelustandardit.

TrueLens valmistetaan yhteistyössä maailman johtavien piilolinssien valmistajien kanssa.

TrueLens on Mister Spexin oma tuotemerkki. Euroopan johtavana verkko-optikkona Mister Spex voi toteuttaa optimoituja prosesseja ja työnkulkuja valmistuksesta toimitukseen ja palveluun, jolloin hintaetu siirtyy sinulle.

Kyllä, jos tiedät korjausarvosi, voit helposti tilata TrueLensin, mutta asiaa kannattaa tiedustella omalta optikolta ensin. Voit testata TrueLensia alkaen 6,95 € kokeilulinsseillämme.

Kyllä, tietenkin. Tarjoamme kattavan optikkopalvelun kaikissa Mister Spex -liikkeissämme. Täältä löydät yleiskatsauksen kaikista myymälöistä ja voit varata suoraan ajan sovitusta varten.

TrueLens on Mister Spexin oma tuotemerkki, joka on kehitetty kahden vuoden aikana yhteistyössä maailman johtavien valmistajien kanssa.

Kun tilaat misterspex.fi-sivustolta, voit yksinkertaisesti ilmoittaa, että haluat saada TrueLens-tilauksen. Heti kun nykyinen varastosi on loppumassa, piilolinssit tilataan automaattisesti uudelleen. Voit helposti asettaa tilausvälin itse. Toisesta toimituksesta alkaen säästät myös 10 %. Tilaus on joustava ja se voidaan lopettaa milloin tahansa pyynnöstäsi. Tilauksen peruuttaminen tapahtuu Mister Spex -asiakastilisi kautta.

2-8 arkipäivää riippuen siitä minkälaiset linssit tilaat. Tooristen ja moniteholinssien toimitusaika on pitempi kuin muiden linssien. Jos tilaat ennen klo 14, piilolinssisi lähetetään samana päivänä.

Toimituskulut ovat 3,90 euroa. Yli 49,00 euron tilauksille toimitus on ilmainen.

1) Muovineutraalius saavutetaan, kun yritys (tai yksityishenkilö) ottaa talteen ja kierrättää saman määrän muovia kuin se käyttää tai tuottaa. TrueLens Premium- ja Platinum Daily -piilolinssit auttavat yhteistyössä Plastic Bank®:n kanssa pysäyttämään muovijätteen aiheuttaman valtamerten saastumisen. Muovinkulutuksemme kompensoidaan Certified Plastic Neutral" -ohjelmalla. Plastic Bank® kerää ja kierrättää kertakäyttöisiin piilolinsseihin sekä läpipainopakkauksiin ja ulkopakkauksiin Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä käytetyn muovin määrän rannoilla ja rannikkoalueilla, ennen kuin jäte pääsee saastuttamaan meriä.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo