Ensiluokkaista laatua ja palvelua

Asiantuntijat ja asiakkaat ovat samaa mieltä: Mister Spex vakuuttaa erinomaisella palvelulla, turvallisella verkkoasioinnilla ja mestarioptikon laadulla. Laatusertifikaattimme ja asiakasarvostelumme todistavat, että palvelumme on ansainnut kokonaisarvosanaksi "erittäin hyvän".

Suomenvarmakauppa

Voit tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi verkosta Mister Spexiltä! Mister Spex on täyttänyt Suomen Varmakauppa Oy:n luotettavan verkkokaupan vaatimukset ja saanut oikeuden käyttää Luotettava verkkokauppa -sertifikaattia. Sertifikaatti on todiste verkkokaupassa asioimisen turvallisuudesta – tuotteet toimitetaan asiakkaalle luotettavasti sovitulla tavalla ja tarvittaessa asiantunteva asiakaspalvelu on valmiina auttamaan.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo