Miu Miu Silmälasit

Miu Miu
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
37 Tulokset

Miu Miu -lasit: huippumuotia ja moniteholaseja

Miu Miu on muotimerkki, josta et välttämättä ole vielä kuullut. Olet kuitenkin saattanut kuulla tutummasta merkistä sen taustalla: Pradasta. Tämä perinteinen italialainen yritys on hemmotellut muotimaailmaa jo vuodesta 1913 lähtien eritoten sen korkealuokkaisilla nahkatuotteilla, mutta valikoimasta löytyy nykyään muitakin tuotteita, kuten kenkiä, hajuvesiä sekä korkealuokkaisia silmälaseja. Yrityksen tuotanto on jaettu klassisen Pradan ja modernimman, nuorille suunnatun Miu Miun välille. Tämä jako pätee myös silmälaseissa.

Miu Miu – edulliset luksuslasit todelliselle muodin ystävälle

Miu Miu -nimenä saattaa ohjata ajatukset aasialaisiin merkkeihin, mikä ei tässä kohtaa pidä paikkansa: merkin nimi on tosi asiassa lempinimi Miuccialle (Maria Bianchille), Pradan perustajan Mario Pradan lapsenlapselle. Hän on myös yrityksen osakas ja johtaa kaikkia luovia prosesseja. Miu Miu loi naisten silmälasivalikoimansa 1993 ja se on tyyliltään moderni ja hienostunut. Miu Miu on suunnattu nuorille naisille ja samalla sen tarkoitus on tarjota edullisempia vaihtoehtoja markkinoille: muotiluomuksia nuoremmalle asiakaskunnalle trendikkään merkin muodossa.

Miu Miu – erityislaatuinen ja elegantti

Tyylillisesti ajateltuna Miu Miu on omaperäisempi muotimaailman edustaja enemmin kuin klassinen luksustuote. Värimaailma keskittyy luonnollisiin ja maanläheisiin sävyihin. Yksinkertaiset, mutta silti hienostuneet Miu Miu -silmälasit kantavat mukanaan myös hipun retrotunnelmaa.

Miu Miu -silmälasit: ainutlaatuiset päänkääntäjät

Silmä- ja aurinkolasit ovat löytyneet Pradan ja Miu Miun valikoimista vuodesta 2000 lähtien. Miu Miun laseissa yhdistyvät yksilöllisyys ja yksityiskohdat, mikä takaa kantajalleen erityisen lookin. Erityisesti pienissä yksityiskohdissa näkyy tarkka suunnittelu ja lasien erityisyys tulee esille: esimerkiksi pienet, huolella lisätyt kivet tai epäsymmetrisesti leikatut sangat tuovat Miu Miun taikaa jokaisiin laseihin. Tämän lisäksi kehysten muodossa tai väreissä saattaa olla tavallisuudesta poikkeavia hienouksia, vaikka perinteisempiäkin malleja ja sävyjä on saatavilla. Viehättävät cat eye – ja butterfly-mallit ovat naisellisuuden huipentuma lasimaailmassa.

Milan-lasit Miu Miulta

Miu Miu -kehykset on pääosin valmistettu asetaatista parhaalla italialaisella laadulla. Lasit on valmistettu Luxottican lisensoimana, Italian johtavan silmä- ja aurinkolasien valmistajan toimesta Milanossa. Luxottica yhdistelee moderneita materiaaleja, teknistä suunnittelua ja innovatiivista käytännöllisyyttä yhdeksi, laadukkaaksi paketiksi. Muoti- ja korumaailman tarjoama inspiraatio tuo oman lisänsä lasien suunnitteluun. Ilmailualalla käytettyjä materiaaleja käytetään myös hyväksi – lasit ovat kevyitä, iskunkestäviä ja pitkäikäisiä. Luxottica oli ensimmäinen yritys, joka käytti grafeenia silmä- ja aurinkolasien valmistuksessa ja se on tunnettu ominaisuudestaan yhdistää hyvin metalli- ja muoviosat laseihin. Miu-lasit pähkinänkuoressa

  • Innovatiiviset materiaalit

  • Korkealaatuinen tekninen suunnittelu

  • Kaikki arvot saatavilla silmälaseihin

  • Moniteholinssit lisämaksusta

  • Heijastamattomat muovilinssit

  • Mukavat käyttää

  • Ainutlaatuinen muotoilu yksityiskohtia unohtamatta

Osta Miu Miu -luksuslasit Mister Spexiltä – nettioptikolta

Oletko löytänyt upeat Miu Miu -lasit? Sovita niitä helposti. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

  • Voit sovittaa laseja virtuaalisesti kotona lataamalla kuvan itsestäsi tai ottamalla kuvan webbikameralla ja lataamalla sen sovitusohjelmaamme. Sovita mitä tahansa laseja kuvaan, jotta voit tehdä päätöksesi. Näyttääkö hyvältä? Tilaa lasit suoraan kotiin.

  • Voit myös valita sovittaa laseja kotona peilin edessä. Pyynnöstäsi lähetämme sinulle jopa neljät kehykset kotiin sovitettavaksi maksutta. Sinulla on seitsemän päivää aikaa kokeilla laseja rauhassa ja miettiä valintaasi ystävien kanssa. Kun olet tehnyt päätöksesi, palauta lasit maksutta ja tee tilaus haluamillesi kehyksille omilla korjausarvoillasi.

Voimakkuuksilla tulevat lasit kuuluvat kehyksen hintaan, moniteholinsseille ja erikoislinsseille on oma hintansa. Linssit asennetaan kehyksiin omassa työpajassamme ja pian lasit lähetetäänkin sinulle kotiin valmiina. Nauti Mister Spexin kaikista eduista: ✓ 3000 merkkilasien valikoima ✓Korkealaatuiset linssit heijastamattomalla pinnalla, UV-suoja sekä kova pinnoite sisältyvät hintaan ✓ Linssit asennetaan omassa työpajassamme ✓ 30 päivän rahat takaisin -takuu Haluatko tietää lisää Miu Miu -silmälaseista, Mister Spexistä tai tilausprosessista? Kysy asiakaspalvelustamme: olemme käytettävissä, koski asiasi mitä vain. Tutustu Mister Spexin nettikauppaan ja löydä itsellesi kauniit Miu Miu -silmälasit!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo