Silmälasit

Miesten silmälasit

herrenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
5 271 Tulokset

Silmälasit miehen tekevät

Miesten silmälasien valikoima on vuosien varrella laajentunut valtavasti. Muutaman peruskehyksen sijaan tarjolla on tätä nykyä tyylikkäitä, ajankohtaisen muodin mukaan suunniteltuja kehyksiä, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä. Silmälasit ovat tärkeä osa tyyliä ja siksi niiden valintaan kannattaa paneutua huolella. Tämä onnistuu nyt mainiosti kotona tietokoneen ääressä. Mister Spexiltä löydät miesten silmälasit mm. huippumerkeiltä kuten Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Oakley ja Nike. Myös Mister Spex Collectioniin kannattaa ehdottomasti tutustua. Selaa miesten silmälasien mallistoa rauhassa ja valitse omat suosikkisi!

Kuinka voin valita sopivat silmälasit?

Mister Spexin miesten silmälasien valikoima on todella laaja, ja alkuun voi tuntua jopa mahdottomalta tehtävältä pystyä valitsemaan niin monista erinomaisista vaihtoehdoista juuri itselle sopivin. Silmälasien valintaan on kuitenkin olemassa muutama hyvä nyrkkisääntö, joiden mukaan toimimalla valinta helpottuu.

  • Kun silmälasit istuvat hyvin, osuu silmä linssin keskelle tai aavistuksen linssin keskitason yläpuolelle. Kehyksen yläkaari ei saisi olla juuri kulmakarvojen kohdalla, mutta kulmakarvojen ja kehyksen väliin ei toisaalta myöskään saisi jäädä kovin paljon tilaa.

  • Hyvin istuvat kehykset eivät ole liian leveät eivätkä liian kapeat. Kun kehykset ovat oikean kokoiset, ne eivät ylitä ohimoita liikaa eivätkä ole kasvojen leveintä kohtaa leveämmät. Jos kehykset puristavat ohimoita niin, että niistä muodostuu ihoon ura, ne ovat liian ahtaat.

  • Jotta silmälasit istuisivat hyvin, ei nenäsillan alle saa jäädä tyhjää tilaa; lasien tulisi siis ikään kuin levätä nenällä. Jos nenän malli on sellainen, ettei tämä toteudu, suosittelemme valitsemaan nenätyynylliset kehykset. Kun kehykset ovat sopivat, ne koskettavat ihoa ainoastaan nenän kohdalla ja korvien takana eivätkä lepää poskipäillä.

Kun tilaat miesten silmälasit Mister Spexiltä, voit sovittaa kehyksiä virtuaalisesti 3D-sovitusohjelmallamme omaan valokuvaasi. Etsiessäsi potentiaalisia vaihtoehtoja sinun kannattaa myös miettiä, mikä kehysmalli sopisi optisesti parhaiten kasvonpiirteisiisi. Myös siihen on olemassa muutama perusvinkki:

  • Pieniin kasvoihin sopivat usein parhaiten sirot kehykset. Jos kasvosi ovat piirteiltään voimakkaat, voit huoletta valita näyttävän kehysmallin.

  • Kulmikkaille kasvoille suositellaan yleensä pyöreitä muotoja ja pyöreille kasvoille kulmikkaita kehyksiä.

  • Ison nenän saa näyttämään pienemmältä, jos valitsee suurisankaiset silmälasit.

  • Pitkä nenä lyhenee optisesti, jos sen "katkaisee " väriltään tummalla tai matalalle asettuvalla nenäsillalla.

  • Pieneen nenään sopivat parhaiten kevyet ja pienisankaiset silmälasit.

Mistä tunnistan laadukkaat miesten silmälasit

Silmälasit ovat päivittäin käytettävä asuste, ja siksi niiltä edellytetään korkeaa laatua. Silmälasien tulee monesti kestää mukana myös vauhdikkaassa menossa. Silmälasien valmistukseen sisältyy paljon työvaiheita ja niiden valmistaminen on monelta osin käsityötä. Lopputulos muodostuu monesta eri tekijästä, joita ovat muun muassa materiaalit, laadukas valmistusprosessi sekä kehysten muotoiltavuus.

Aidot merkkikehykset ovat vuosikausien pitkäjänteisen suunnittelutyön tulosta, ja käytetyt materiaalit - niin kehysten materiaali kuin saranat, ruuvit ja jousimekanismit - ovat niiden kohdalla usein osoittaneet toimivuutensa käytännössä. Kestäviä materiaaleja on mahdollista muotoilla ja taivutella useaankin kertaan niiden heikkenemättä. Yleisimmät kehysmateriaalit ovat muovi ja metalli, joista metalli on kevyempi ja monissa tilanteissa käytännöllisempi. Muovikehykset taas eivät ole varsinaisesti muovia laisinkaan, vaan luonnonmateriaaleista valmistettua selluloosa-asetaattia, josta erilaisilla käsittelyillä saadaan todella kestävää.

Kun lähdet valitsemaan uusia silmälasejasi, mieti, mitä ominaisuuksia niiltä odotat ja mihin käyttöön ne tulevat. Joskus voi olla hyvä ajatus ostaa kahdet erilaiset silmälasit - toiset työhön, toiset vapaa-aikaan.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo