Silmälasit sinisen valon suodattimella

Kehitetty erityisesti niille, jotka viettävät pitkiä aikoja ruutujen äärellä joka päivä.

Glasses with Blue filter

Kolme helppoa askelta

1. Valitse kehyksiä – Ei ole väliä minkälaisia silmälaseja käytät – sinisen valon suodatin on saatavana kaikissa kehyksissä.

2. Täytä reseptitiedot ja valitse linssipaketti – Vaikka sinulla ei olisikaan käytössäsi silmälaseja, voit silti tilata lasit ilman vahvuuksia, mutta sinisen valon suodattimella varustettuna.

3. Valitse pinnoite "Sinisen valon suodatin" – Sinisen valon suodatin on saatavilla lähes kaikkiin linsseihin (poikkeuksena Premium Plus -linssit).

Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
9 015 Tulokset

Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit

Digitaalinen detox silmillesi!

Tehty kaikille, jotka viettävät päivittäin paljon aikaa näytön äärellä. Väsyneet silmät ja päänsärkyä pitkien videokonferenssien jälkeen – etätöissä tämä on monille meistä tuttu juttu. Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit auttavat ehkäisemään näitä oireita.

Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasimme rentouttavat silmiäsi – myös pitkäaikaisesti. Aivan kuten aurinkolasit suojaavat verkkokalvoasi UV-säteiltä, sinisen valon suodatin suojaa silmiäsi haitalliselta siniseltä valolta.

Monien näytön ääressä vietettyjen tuntien seurauksena silmäsi voivat olla kuivat, ärsyyntyneet tai vetiset tai voit kärsiä päänsärystä, migreenistä tai unettomuudesta. Sinisen valon suodatin auttaa sinua rentouttamaan silmiäsi digitaalisen arjen rasitusten keskellä.

Sinisen valon suodatin – näin se toimii:

Kuten nimikin jo kertoo, sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit ovat silmälasit, jotka suojaavat silmiäsi siniseltä valolta. Sinisen valon suodattimella varustettujen silmälasien linssit pinnoitetaan erityisellä pinnoitteella, joka estää sinistä valoa. Tämä sinisen valon suodatin suodattaa vain ”huonon” sinisen valon, jota säteilee useimmiten digitaalisista laitteista, mutta päästää kaikki muut valon säteet läpi. Siten suojaat silmiäsi kohdistetusti digitaalisen arjen aiheuttamalta stressiltä.

Huomaathan: sinisen valon suodatin saattaa sävyttää linssejäsi hieman.

Herätyssignaali väsyneille silmille: sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit vahvuuksilla

On yhdentekevää, minkä mallin valitset, sinisen valon suodatin on saatavilla lähes kaikkiin silmälasilinsseihin (poikkeuksia ovat Premium Plus -linssit ja sävytykset). Siten voit lisätä sinisen valon suodattimen suosikkimallisi linsseihin, valitsitpa sitten Ray-Banin, Guccin tai jokin muun merkin kehykset. Ja vaikka et normaalisti tarvitsisikaan silmälaseja, voit hankkia vahvuudettomat linssit, joissa on pelkkä sinisen valon suodatin. Tulet näkemään, että silmäsi eivät väsy enää niin nopeasti.

Ovatko sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit sama asia kuin työsilmälasit?

Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit ovat kuitenkin eri asia kuin työsilmälasit (joista käytetään myös nimityksiä näyttöpäätelasit tai tietokonelasit). Työsilmälaseissa on vahvuudelliset linssit: joko yksiteholinssit tai moniteholinssit, silloin kun hajataittoa on sekä lähi- että kaukoalueella. Sinisen valon suodatin voidaan valita pinnoitteeksi myös työsilmälaseihin.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo